EMF...ζητείται βοήθεια!

Διάφορα θέατρα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Arty, KERVEROS, Διαχείριση

Απάντηση
cosa
Δημοσιεύσεις: 988
Εγγραφή: 26 Δεκ 2007, 04:48

Δημοσίευση από cosa »

Δεν υπάρχει κανένα θέμα παρεξήγησης παιδιά προς Θεού.
Οκ αφού δεν γίνεται αλλιώς να γραφτούμε να δούμε τι μπορεί να γίνει,
δεν ξέρω αν θα τσακιστώ όπως λέει ο φίλος LantirN, αν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω πάντως, θα το κάνω.Αλλωστε αν δεν με ενδιέφερε δεν θα εμπαινα σε αυτήν την συζήτηση
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36874
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Monster έγραψε:
Τέλος, για το γιατί δεν μετέφερα εγώ προσωπικά την ανακοίνωση στην e-haf, έχεις δίκιο, κακό δε θα έκανε, αλλά από την άλλη κιόλας, δεν ήταν και απαραίτητο. Η ανακοίνωση έγινε στο φυσικό της χώρο και για την ομάδα του EMF (και για μένα) αυτό είναι αρκετό. Ένα απλό copy-paste θα μπορούσε να κάνει οποιδήποτε μέλος και γνωστοποιήσει τι ακριβώς βοήθεια χρειαζόμαστε, αλλά αυτό είναι απλά η μεταφορά της ανακοίνωσης και όχι η ανακοίνωση.
Συγνώμη για το σχόλιο , αλλά αυτό που λές ακούγετε λιγάκι χαζό, και εξηγούμε μη γνωρίζοντας το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.

Έχεις κάποια μέλη ήδη στο φόρουμ. Προφανώς αυτοί εργάζονται σε κάτι. Αν δεν εργάζονταν θα είχαν ζητήσει οι ίδιοι κάτι, μιας και το φόρουμ δεν είναι απλά φόρουμ συζητήσεων και μπλα μπλά.

Σκέλος 2ο
Όταν έχεις ανάγκη απο κάτι, το ζητάς απο τον αδελφό σου ή απο τον ποιό κολητό ή πλησίον σου
Και ποιός είναι αυτός άραγε ; Και ποιός θα έλεγε όχι ;

Οπότε για να τελειώνουμε, ας μεταφέρει κάποιος την ανακοίνωση στον "Εθελοντισμό" μας, εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει και ποντάρετε στα ήδη μέλη του EMF.

Αυτά :?
e-HAF Admin
PREDATOR
Δημοσιεύσεις: 3310
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2004, 20:27

Δημοσίευση από PREDATOR »

Πολλά νεύρα βλέπω.... Και κάνει και ζέστη... ;) :P
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
Monster
Δημοσιεύσεις: 900
Εγγραφή: 31 Μαρ 2004, 19:49
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Monster »

Λοιπόν, νομίζω ότι κάπου εδώ έγινε η παρεξήγηση. Το EMF Forum στο οποίο έγινε η ανακοίνωση, δεν είναι forum μόνο για αυτούς που εργάζονται στο EMF. Είναι forum για όλο τον κόσμο. Όποιος γράφεται εκεί δε σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλεύει για το EMF, απλά θα μπορεί να ενημερώνεται για το τι συμβαίνει και να δίνει ιδέες για πράγματα που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο θέατρο. Σε αυτό το πλαίσιο είπα ότι η ανακοίνωση έγινε στο φυσικό της χώρο.

Επιπλέον, ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργήθηκε τέτοιο θέμα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Υπάρχουν δυο ξεχωριστές οντότητες στην Ελληνική κοινότητα (παραπάνω υπάρχουν αλλά αυτές οι δύο μας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή), η e-HAF και το EMF. Καλώς ή κακώς για να έχεις πρόσβαση στα γραπτά του EMF θα πρέπει να έχεις account. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να φτιάξουν ένα account στο EMF Forum, χωρίς να σημαίνει αυτό κάποιου είδους υποχρέωση εκ μέρους τους. Επίσης, το EMF Group δε θεώρησε ούτε αναγκαίο ούτε και σωστό να κάνει πρώτα απ' όλα την ανακοίνωση για βοήθεια σε κάποιο άλλο χώρο, εκτός από το δικό του. Δε θεώρησε σωστό δηλαδή, να κάνει ανακοινώσεις σε κάθε ομάδα που ασχολείται με το αντικείμενο ξεχωριστά. Η ανακοίνωση, πολύ σωστά, μεταφέρθηκε από μέλος της e-HAF με τη μορφή είδησης σε αυτό το forum. Εκεί πιστεύω ότι θα έπρεπε να τελειώσει το θέμα.

Και κάτι τελευταίο. Δεν μιλάω αυτή τη στιγμή εκ μέρους του EMF Group. Όλα όσα έχω γράψει είναι απλά οι προσωπικές μου θέσεις και σκέψεις σαν μέλος της e-HAF. Για επίσημες απαντήσεις από το EMF Group, όποιος θέλει, θα πρέπει να απευθυνθεί στο EMF Forum.
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO
Εικόνα
Απάντηση