Falcon Keystrokes
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Falcon Keystrokes
Υπάρχει κάποιο reference που να δείχνει τα κουμπιά του cockpit και ποιό keystroke αντιστοιχεί στο καθένα (στο keystrokes.key ή σε κάποιο άλλο .key);
Χρειάζομαι δηλαδή το αντίστροφο από το keyboard layout...
Χρειάζομαι δηλαδή το αντίστροφο από το keyboard layout...
Ευχαριστώ παιδιά... τελικά το πρόβλημά μου ήταν ότι υπάρχουν κουμπιά στο cockpit τα οποία όμως δεν έχουν mapping στο πληκτρολόγιο (callback), ενώ με το mouse είναι λειτουργικά (όπως τα κουμπιά για το FLIR στο ICP και το ADV πάνω από τα 2 Αutopilot ή το Nuclear Consent).
Νικόλα, αυτό το xls δεν το είχα προσέξει καθόλου... πολύ χρήσιμο. Thanks!
Νικόλα, αυτό το xls δεν το είχα προσέξει καθόλου... πολύ χρήσιμο. Thanks!
OK, το απόγευμα.TOLIS 'aviator' DANAS έγραψε:Δεν κανεις εναν κοπο να το ανεβασεις εδω ?
Με ενδιαφερει και εμενα.
Το γεγονός ότι είναι clickable δε σημαίνει ότι κάνουν κάτι στο Falcon. Μάλιστα μερικά είναι λάθος, π.χ. το ADV είναι απλά φωτάκι στην πραγματικότηταSugarmate έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά... τελικά το πρόβλημά μου ήταν ότι υπάρχουν κουμπιά στο cockpit τα οποία όμως δεν έχουν mapping στο πληκτρολόγιο (callback), ενώ με το mouse είναι λειτουργικά (όπως τα κουμπιά για το FLIR στο ICP και το ADV πάνω από τα 2 Αutopilot ή το Nuclear Consent).
Ναι, ΟΚ, αυτό ισχύει... μερικά όμως λειτουργούν, είτε σωστά (πχ Nuclear Consent) είτε "περίεργα" (το ADV που λέγαμε, που είναι clickable ενώ είναι απλώς ενδείκτης).Χάρος έγραψε: Το γεγονός ότι είναι clickable δε σημαίνει ότι κάνουν κάτι στο Falcon. Μάλιστα μερικά είναι λάθος, π.χ. το ADV είναι απλά φωτάκι στην πραγματικότητα
Και μια που το αναφέραμε: το ADV τι ακριβώς λειτουργία ΑΡ εκτελεί και πού βρίσκεται ο διακόπτης που ενεργοποιεί το φωτάκι, εφόσον πρόκειται απλά για ενδείκτη;
Τα FLIR στο ICP μου απλά τα ξεχνάω...