Στο περίπτερο με... Visa

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36874
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Στο περίπτερο με... Visa

Δημοσίευση από Anzac »

Οι καταναλωτές θα αγοράζουν με κάρτα εφημερίδες, τσιγάρα και ό,τι πουλά ένα περίπτερο.

"Η" Online 17/6 18:08

H Visa Europe σε συνεργασία με την Alpha Bank και τα Kiosky’s Service Point δίνουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους σε περίπτερα με τη χρήση καρτών πληρωμών Visa.

Από τις αρχές Ιουνίου, οι καταναλωτές μπορούν να πληρώνουν με κάρτες Visa για αγορές χαμηλής αξίας απολαμβάνοντας τα οφέλη που προσφέρουν οι κάρτες πληρωμών Visa.

Η υπηρεσία διατίθεται με την υποστήριξη της Printec και της Singular Logic αρχικά σε οκτώ επιλεγμένα περίπτερα σε όλη την Αττική, ενώ εξετάζεται η δυνατότητα επέκτασης του προγράμματος σε περισσότερα σημεία στο μέλλον.

Ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, Visa Europe, Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Το πιλοτικό πρόγραμμα της Visa Europe της Alpha Bank απαντά σε μια ανάγκη των καταναλωτών για επέκταση του δικτύου αποδοχής καρτών Visa ακόμα και σε περιβάλλοντα συναλλαγών χαμηλής αξίας. Οι καταναλωτές αναγνωρίζουν τα οφέλη που τους προσφέρουν οι κάρτες πληρωμών ? ευκολία, ευελιξία και ασφάλεια ? και τις χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο ως ένα καθημερινό εργαλείο πληρωμών.»

Ο κ. Λεωνίδας Κασούμης, Διευθυντής Διευθύνσεως Καρτών της Alpha Bank και Πρόεδρος της Visa Hellas σχολίασε: «H Alpha Bank, πρωτοπόρος στην παροχή λύσεων πληρωμών, συνεργάστηκε με τη Visa Europe προκειμένου να εισάγει μια νέα πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία πληρωμών, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Visa να κάνουν τις αγορές τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς τη χρήση μετρητών σε περιβάλλοντα που παραδοσιακά ήταν συνδεδεμένα με τη χρήση μετρητών.»

Ο κ. Μούχαλης, Πρόεδρος της Kiosky’s σχολίασε: «Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη Visa Europe και την Alpha Bank σε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα. Η νέα υπηρεσία θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες που παρέχουν τα περίπτερα στους καταναλωτές, παρέχοντάς τους την ευκολία πληρωμής μέσω καρτών, ενώ παράλληλα η νέα αυτή δυνατότητα μειώνει το κόστος, το χρόνο, αλλά και τους κινδύνους που συνεπάγεται η χρήση μετρητών για τους ιδιοκτήτες περιπτέρων.»
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=11249136

:shock: :shock: :shock:
e-HAF Admin
Απάντηση