On-Line Πτήσεις και Επιλογή κατάλληλης Μοίρας

Οι Εικονικές Μοίρες της e-HAF

Συντονιστές: the_ripper, Arty, sparta, SETRAHD, Διαχείριση

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36874
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

On-Line Πτήσεις και Επιλογή κατάλληλης Μοίρας

Δημοσίευση από Anzac »

Παράθεση απο την Παράγραφο Νο.7 του FAQ μας.
:arrow: Θέλω να μάθω να πετάω, τι πρέπει να κάνω ;

Όσοι απο εσάς επιλέξετε τελικά να ασχοληθείτε με το κομμάτι των OnLine πτήσεων με την ομάδα μας και να γίνεται ένας εικονικός ίκαρος, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικά βήματα για την ομαλή σας ένταξη.
Τα βήματα αυτά έχουν ως εξής:

- Αρχικά να διαβάσετε ολόκληρο τον τρέχον οδηγό FAQ και εν συνεχεία να δηλώσετε ενδιαφέρον για online πτήσεις με post σας στην Μοίρα που σας ενδιαφέρει, ώστε να μπορέσουν οι υπεύθυνοι των Μοιρών αυτών να σας καθοδηγήσουν. Οι Μοίρες στις οποίες μπορείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα είναι:
Η 320 Πτέρυγα Μάχης.
Η 320 ΣΜΕΤ Σμήνος Μετεκπαίδευσης.
Η 322 Μοίρα Ερμής (MSFS/VATSIM).
Οι αιτήσεις εγγραφής (υποψηφιότητες) βρίσκονται στην ενότητα (e)Μοίρες e-HAF και κάθε Μοίρα κρατάει το δικό της Recruiting Log.
Στην ενότητα αυτή, μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τις εικονικές Μοίρες που έχει η ομάδα μας στην Περιοχή Πτήσεων (Commit), καθώς και τον σκοπό τους.

Έπειτα θα πρέπει:
- Να στήσετε τα Επίσημα Setup της ομάδας μας.
- Να στήσετε το TeamSpeak και να συνδεθείτε σε αυτό, ώστε να ελένξετε την ορθότητα του setup σας και την συνδεσιμότητα μέσα στο Falcon, με κάποιο απο τα μέλη μας ή κάποιον υπεύθυνο απο τις παραπάνω Μοίρες.
-Να εγγραφείτε, κάνοντας ένα νέο user account, στην Περιοχή Πτήσεων (Commit). Ο λογαριασμός αυτός γίνεται χειροκίνητα "αποδεκτός" απο τον Διαχειριστή, αφού ολοκληρώσετε όλα τα προηγούμενα βήματα της παρ. 7. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το ίδιο user name.

Μέλη τα οποία δεν τηρούν τα παραπάνω, οι λογαριασμοί τους στο Commit Απορρίπτονται.
Η Περιοχή Πτήσεων αφορά ΜΟΝΟ μέλη που ενδιαφέρονται για Online Πτήσεις.

Η 320 Πτέρυγας Μάχης "Ηνίοχος" πραγματοποιεί πτήσεις επίσημου χαρακτήρα όπως διεθνή events εναντίων άλλων μοιρών (Force on Force) ή άλλες επίσημες αποστολές, όσο και καθημερινές πτήσεις μή επίσημου χαρακτήρα, που σκοπό έχουν την διασκέδαση και την εκπαίδευση των μελών μας.
Η Μοίρα είναι ανοιχτή στα νέα μέλη ανεξαρτήτα απο το επίπεδο γνώσεων που έχουν.Με την είσοδο του το νέο μέλος θα συναντήσει έμπειρα μέλη έτοιμα να τον βοηθήσουν να ενταχθεί γρήγορα και ομαλά στις δραστηριότητες της Μοίρας καθώς και να εκπαιδευθεί στον εξομοιωτή.

Αν όμως είστε λάτρεις της αεροπορικής ιδέας δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Σμήνος Μετεκπαίδευσης (ΣΜΕΤ) Κένταυρος "ΧΕΙΡΩΝΑΣ" και να ζήσετε την εμπειρία ενός προγράμματος με εκπαιδευτικές πτήσεις σχεδιασμένες στα πραγματικά πρότυπα των διαφόρων πολεμικών αεροποριών ανά το κόσμο. Μπορείτε να αιτηθείτε συμμετοχή στο Υποψήφιοι Δόκιμοι 320 ΣΜΕΤ. Τα εγγεγραμμένα μέλη στο Commit αφού μάθουν τις αρχικές δεξίοτητες χειρισμού των α/φων μπορούν να αιτούνται την ένταξή τους στο ΣΜΕΤ.

Από τη στιγμή που θα μπείτε στο ΣΜΕΤ θα πρέπει να αφοσιωθείτε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης του, μελετώντας και θέτοντας σε συνεχή δοκιμασία τις ικανότητες σας, πάντα με την βοήθεια των εκπαιδευτών σας.
ΥΓ. Τα νέα μέλη πρέπει να "Διαβάζουνε" όλο το FAQ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 08 Μαρ 2010, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36874
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

FAQ .7 UPDATED!

Check original link
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36874
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: On-Line Πτήσεις και Επιλογή κατάλληλης Μοίρας

Δημοσίευση από Anzac »

>>> DISCORD e-HAF CHANNEL

https://discord.com/invite/UnKuuUk
e-HAF Admin
Κλειδωμένο