Rookie

Καλωσόρισμα απο νέα μέλη και ευχές γενικά

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Zeichef
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 29 Απρ 2010, 19:24

Rookie

Δημοσίευση από Zeichef »

Γεια σας παιδια! Συγχαρητηρια κατ' αρχας για την απιστευτη δουλεια που εχετε ριξει σε αυτο το site, ειναι πραγματικα πολυ καλοφτιαγμενο και εμφανισημο!
Δεν θα σας κρυψω οτι τα FlightSims δεν ειναι ο λογος που εκανα εγγραφη μιας και δεν εχω ασχοληθει οσο θα ηθελα(ισως ηρθε ο καιρος?) και εχω το Thrustmaster T-Flight Stick της πλακας ετσι να πεταω κανενα αεροσκαφος στο ARMA II... Ο λογος που εκανα εγγραφη ειναι οτι με ενδιαφερει παρα πολυ να μπω στην Ικαρων ως Ιπταμενος και διαβασα σε καποιο αλλο φορουμ οτι στο e-haf ειναι ενεργοι και αρκετοι "αληθινοι" Ικαροι της Π.Α.(Αποφοιτοι της Σχολης δηλαδη). Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν μπορω να μιλησω με καποιον απο αυτους στο TeamSpeak σας και να ρωτησω μερικες απο τις αμετρητες αποριες που εχω... γιατι με αμετρητες αναζητησεις που εχω κανει παντα βρισκω συζητησεις οπου αλλος λεει το ενα και αλλος το αλλο, τιποτα σταθερο! Μονο προσωπικη κουβεντα με εναν "επαγγελματια" θα ειναι απολυτα κατατοπιστικη...

Με λενε Νικο, ειμαι 17 χρονων και του χρονου δινω πανελληνιες οποτε πρεπει να εχω παρει μια αποφαση απο νωρις για να ξερω που στοχευω. Απο μικρο παιδι απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου ειχα τρελα με τα αεροπλανα και εχω ραφια γεματα περιοδικα (ΠΤΗΣΗ, Remove Before Flight). Ευχομαι σε 15 μηνες απο τωρα να ειμαι ετοιμος να μπω Ικαρων... Θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν μπορεσει καποιος να με βοηθησει αφιερωνοντας λιγο απο το χρονο του για να μου λυσει μερικες αποριες.

Ελπιζω να τα πουμε στο TS!
(Ποιος ξερει ισως να ψηθω να ξεκινησω τις e-flights σιγα-σιγα)
Από μικρός ήθελα να πετάξω... ελπίζω να τα καταφέρω.
killerwing
Δημοσιεύσεις: 299
Εγγραφή: 03 Ιούλ 2006, 20:43

Δημοσίευση από killerwing »

Η σχολη ικαρων δεν ειναι fs9 10, ειναι στρατιωτικη σχολη με ψυχικες απαιτησεις. Αν βαλεις στοχο οτι θα πετω και δεν θα παραπονιεμαι, ξεκινα το διαβασμα και σταματα να παιζεις.
Και εγω αγαπουσα πολυ τα αεροπλανα, και πριν λιγο καιρο δουλευα κοντα σε μια αμερικανικη βαση και εβλεπα τα raptor και με επιανε η ψυχη μου. Το αεροπλανο και προπαντος το μαχητικο ειναι αλλο πραγμα, εχει μπολικο-αφθονο γκαζι. Ωστοσο σε περιοριζει οτι το μηχανημα αυτο ειναι μονο για αποστολες και ειναι ΟΠΛΟ και δεν το ευχαριστησε και πολυ με τα αποκαποιο χρονικο διαστημα.

Συνοψιζοντας αν εχεις την τρελα, μην ακους κανεναν, μπαρκαρε στον σκοπο που εβαλες και αρμενιζε ωσπου να το κατακτησεις.

Μεροκαματο δεν εχουν καλο οι χειριστες για τις υψιστες υπηρεσιες που παρεχουν... (δεν θελω να ακουσω τα λεφτα δεν με ενδιαφερουν, τετοια ελεγα και εγω αλλα αυτη τη στιγμη δουλευω σε δυο δουλειες και αμα τυχει και τρεις).

Η ζωη στην ελλαδα ειναι πολυ δυσκολη και θα δυσκολεψει ακομη περισσοτερο ( στο κλαδο μου οι αρχιτεκτονες, πολιτικοι, τοπογραφοι εχει πεσει πεινα...) αν δεν βαλουμε μυαλο και πουμε αντε να φτιαξουμε καμια βαρια βιομηχανια, να διωξουμε τους δημοσιους υπαλληλους, να αναδιοργανωσουμε το στρατο μας.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Zeichef Σε περιμενω στο TS να λυσουνε οποιαδηποτε απορια σου εγω αλλα και πολλα αλλα παιδια....
Διαβασε το http://www.e-haf.org/FAQ , παρε τους κωδικους προσβασεις του ΤΕΑΜ SPEAK και ελα σε περιμενω!!!
Zeichef
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 29 Απρ 2010, 19:24

Δημοσίευση από Zeichef »

Ευχαριστω παρα πολυ, το εκτιμω αφανταστα :). Θα μπω σημερα μετα τις 4 το απογευμα, ελπιζω να σε πετυχω μεσα!
Από μικρός ήθελα να πετάξω... ελπίζω να τα καταφέρω.
Απάντηση