ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Alejandro
Δημοσιεύσεις: 267
Εγγραφή: 15 Οκτ 2008, 18:58

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Δημοσίευση από Alejandro »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Καθημερινός ακούμε τα νέα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση που οδηγούν σε εξόντωση και πείνα τους εργαζόμενους και σε λουκέτο της μικρομεσαίες επιχειρήσεις της γειτονιάς , ακόμα και τους γονείς μας που δούλεψαν μια ζωή για μας μεγαλώσουν στερούμενοι για την μόρφωση μας και να μην μας λείψει τίποτε τους κάνουν ζητιάνους και τους ζητούν να λιμοκτονήσουν . σε εμάς σε λίγο θα ζητούν να παίρνουμε σύνταξη με την προϋποθέσει ότι έχουμε πεθάνει πρώτα. και ακόμα δεν ξέρουμε το τι άλλο θα ζητήσουν .
Πρέπει αν δώσουμε ένα μήνυμα στους πολίτικους κάθε χρώματος ότι δεν αντέχουμε πια. Τα τόσα χρόνια που έκαναν το μεγάλο φαγοπότι στην πλάτη μας μας γονάτισαν και μας στέρησαν τους λόγους της ύπαρξης μας. Μας οδηγούν σε πείνα και σε λίγο θα βλέπουμε τα παιδιά μας να μην έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό και αν κατορθώνουμε να βρίσκουμε να τους δίνουμε ένα ξεροκόμματο θα παίρνουν από το πιάτο μας και αυτό και θα μας αφήνουν τα ψίχουλα.
Γιαυτο λοιπών λόγο του ότι στης παρίες που έγιναν πολλοί δεν μπόρεσαν να έρθουν είτε γιατί είναι μακριά είτε το ότι φοβήθηκαν τις φασαρίες είτε για τον κάθε έναν λόγο που τους κράτησε μακριά προτείνω το έξεις.
Το Σάββατο 29-5-2010 και την Κυριακή 30 -5-2010 όλοι να κρεμάσουμε ένα μαύρο μαντίλι στα οχήματα μας είτε είναι μηχανή , αυτοκίνητο , φορτηγό , λεωφορείο, περιπολικό, κλπ , σε μια σιωπηρή διαμαρτυρία που η σιωπή της θα είναι τόσο ηχηρή που θα ακουστή περισσότερο από όλα. Και θα την ακούσουν αυτοί που πρέπει όπως και εμείς που θα δούμε ότι οι συνάνθρωποι μας δίπλα μας είναι στην ιδία θέση απελπισίας . το μαύρο μαντίλι θα είναι μια ένδειξη πένθους για την κηδεία που κάνουν οι πολιτικοί μας στην χώρα μας τόσα χρόνια αλλά και ένα μήνυμα ότι σύντομα θα τους την ανταποδώσουμε…….
Παρακαλώ όσοι συμφωνείτε διαδώσετε



Υ.Γ. : Η πρόταση-προσκληση έγινε σε άλλο forum και το δανείστηκα.
cosa
Δημοσιεύσεις: 988
Εγγραφή: 26 Δεκ 2007, 04:48

Δημοσίευση από cosa »

Και την άλλη μέρα θα πούνε στο ΠΑΣΟΚ:
"Ωχ, οι πολίτες κρέμασαν στα οχήματα τους μαύρα μαντήλια...μήπως το παρακάναμε? Σταματήστε να κλέβετε παιδιά ο λαός πενθεί...."
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36880
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Και θα κλαίνε όλοι οι πολιτικοί μέσα στην βουλή, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον και ρωτόντας ο ένας τον άλλον:
-Ρε εσύ, πόσα έφαγες απο το κράτος τόσα χρόνια ;
-χχχχχχχχχχχχχχχχ σε δραχμές και χχχχχχχχχχ σε ευρώ μετά
-Ε δεν εφαγες και πολλά. Εγώ έφαγα ποιό πολλά
e-HAF Admin
Απάντηση