ΚΕΕΠ

Οι Εικονικές Μοίρες της e-HAF

Συντονιστές: the_ripper, Arty, sparta, SETRAHD, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36874
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

ΚΕΕΠ

Δημοσίευση από Anzac »

(v) Κέντρο Εκπαίδευσης Ενόργανης Πτήσεως

[align=center]Εικόνα[/align]
Το v.KΕΕΠ είναι εικονικό ΣΧΟΛΕΙΟ της e-HAF και ιδρύθηκε για να διδάξει και να τυποποιήσει -στο μέτρο του εφικτού- τους v. χειριστές της e-HAF στην ΠΔΟ / IFR (Πτήση Δια Οργάνων / Instrument Flight Rules) πτήση. Απώτερος στόχος είναι η εφαρμογή της γνώσης αυτής στο F-16 (Open Falcon / BMS).

Το v.KEEΠ θα λάβει χώρα -κατά κόρον- σε περιβάλλον FSX Acceleration και στο τέλος σε Falcon. Όλες οι πτήσεις στο FSX θα διεξαχθούν με εκπαιδευτικά διθέσια αεροσκάφη. Kαι όλα αυτά διότι:

1) Το FSX παρέχει τη δυνατότητα "Shared Cockpit", που σημαίνει πως εκπαιδευτής κι εκπαιδευόμενος ΜΠΟΡΟΥΝ να μοιράζονται το ΙΔΙΟ α/φος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (pilot / copilot). Δυνατότητα που αυξάνει θεαματικά την εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο.

2) Το α/φος Cessna είναι σχετικά βατό στην εκμάθησή του, κριτήριο απαραίτητο για την επιλογή του μιας και ΑΝΣΚ του v.KEEΠ είναι η διδασκαλία IFR, και όχι το ΣΜΕΤ πάνω σε ένα νέο α/φος. Επίσης, είναι ελαφρύ κι αργό, κριτήριο απαραίτητο για την άνετη διδασκαλία IFR. Το Cessna 182Q της Carenado εξομοιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Cessna και αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για τις ανάγκες του σχολείου.


Διάρκεια Φοίτησης


Για λόγους ελαστικότητας, στο v.KEEΠ η διάρκεια της εκπαίδευσης θα εξαρτηθεί από το γνωστικό υπόβαθρο του εκπαιδευόμενου. Χρονοδιάγραμμα δεν υφίσταται.


Προϋποθέσεις ένταξης στο v.KEEΠ

Στο v.KEEΠ δύναται να φοιτήσουν μόνον τα έμπειρα μέλη της 320Μ. Η 320Μ αριθμεί αρκετούς v.χειριστές η εμπειρία των οποίων ποικίλλει η VFR/IFR εκμάθηση δεν είναι εύκολο κεφάλαιο στην αεροπορία.

:arrow: Κάθε εκπαιδευόμενος μετά το πέρας της φοίτησης θα προσθέτει στη signature του το σήμα του v.KΕΕΠ
e-HAF Admin
vasilhs7

Δημοσίευση από vasilhs7 »

θα ηθελα να ενταχτο κ εγς στο κεεπ.τι πρεπει να κανω?
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36874
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, πέραν του υλικού εκπαίδευσης και των οδηγιών εγκατάστασης τους.
e-HAF Admin
Απάντηση