ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ AEGEAN TOY BMS

Περιοχή αναφοράς πακέτων αναβάθμισης<br>(FreeFalcon, SuperPack, OpenFalcon)

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Eystratiou
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Νοέμ 2007, 03:34
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ AEGEAN TOY BMS

Δημοσίευση από Eystratiou »

Γεια χαρά σε όλους .
Είμαι στην ευχάριστη θέση να διαθέσω εδώ στην e-HAF (και μάλιστα αποτελεί και το 1ο site διεθνώς) τα ρεαλιστικά ραδιοβοηθήματα μαζί με την λίστα αυτών για το Aegean θέατρο του Falcon BMS 4.32 .
Και αυτό γιατί το "Aegean Theater Team" (του οποίου είμαι μέλος) προς το παρόν σχεδιάζει να διαθέσει τα ρεαλιστικά ραδιοβοηθήματα μαζί με την λίστα με την επόμενη version του θεάτρου , οπότε και έχω πάρει ειδική άδεια (μετά από πολύ πίεση από πλευράς μου) ώστε να τα διαθέσω από τώρα εδώ στην e-HAF .
Παρακάτω βλέπετε ένα δείγμα της λίστας των ραδιοβοηθημάτων (1η σελίδα από 4) :
Εικόνα

Λοιπόν έχουμε και λέμε :
Έλυσα όλα τα conflicts μεταξύ των καναλιών TACAN , συχνοτήτων UHF/VHF , απέδωσα τα αληθινά κανάλια TACAN , αληθινές συχνότητες ILS LOC και ταυτόχρονα στους σωστούς διαδρόμους ανά αεροδρόμιο , έλυσα το πρόβλημα μη λειτουργίας των πύργων των αεροδρομίων χωρίς TACAN αλλά και των Strips , έκανα έλεγχο σε όλα τα glide path των ILS approaches , διόρθωσα όλα τα υψόμετρα , τους αριθμούς διαδρόμων και τις GPS συντεταγμένες των αεροδρομίων .
Τώρα όλα λειτουργούν άψογα , με απόλυτο ρεαλισμό και το σημαντικότερο χωρίς conflicts !
Για την πληροφόρησή σας ,
Α) τα μόνα μη ρεαλιστικά κανάλια TACAN (για λόγους αποφυγής conflict) είναι τα παρακάτω :
1) KOS: 026Χ (αντί του αληθινού 027Χ)
2) KOZANI: 032Χ (αντί του αληθινού 033Χ)
3) MITILINI: 034Χ (αντί του αληθινού 033Χ)
4) CANAKKALE AB: 048Χ (αντί του αληθινού 049Χ)
5) PAPHOS INT.: 078Χ (αντί του αληθινού 079Χ)
6) ESENBOGA: 089Χ (αντί του αληθινού 090Χ)
7) HELLINIKON: 093Χ (αντί του αληθινού 091Χ)
8 ) KALAMATA: 097Χ (αντί του αληθινού 099Χ)
9) DALAMAN: 101Χ (αντί του αληθινού 100Χ)
10) SULEYMAN DEMIREL: 123Χ (αντί του αληθινού 122Χ)
Αυτό ήταν αναπόφευκτο λόγω σχεδιασμού του Falcon BMS 4.32 , που όταν υπάρχουν 2 ίδια κανάλια TACAN στο ίδιο θέατρο , αποδίδει στο 1ο (ως 1ο νοείται αυτό με τον μικρότερο CampID) αεροδρόμιο το κανάλι TACAN και όποια άλλα αεροδρόμια έχουν ίδιο , απλά δεν λειτουργούν τα κανάλια τους . Ο "Red Dog" προτείνει μία σειρά κινήσεων (που πάντως εγώ που δοκίμασα δεν λειτουργεί πάντα) , αλλά για σκεφτείτε : γυρνάτε βράδυ από μία επιτυχή αποστολή και θέλετε να πάτε σε συγκεκριμένο αεροδρόμιο , που κατά ατυχία μοιράζεται το κανάλι TACAN του με άλλα . Πείτε μου λοιπόν , θα θυμάστε όλα τα αεροδρόμια που έχουν ίδια κανάλια TACAN απ' έξω , ώστε να υποψιαστείτε ότι ίσως και να φταίει αυτό και να προσπαθείται με διάφορους τρόπους να συντονιστείτε με το επιθημητό κανάλι TACAN και ενώ τελειώνουν τα καύσιμα ? Και κατά τα άλλα θα μιλάμε μετά για ρεαλισμό με τέτοια κόλπα ?
Συνεπώς στα δικά μου ραδιοβοηθήματα δεν υπάρχουν τέτοιες βλακείες , κάθε τι είναι αυτό που πρέπει να είναι , εκεί που πρέπει να είναι , άψογο στην λειτουργία του και με τον καλύτερα δυνατό ρεαλισμό , στον βαθμό που επιτρέπει το ίδιο το Falcon BMS 4.32 .
Όλες οι ακτίνες TACAN είναι αληθινές (μικρή πιθανότητα λάθους) .
Β) Όλες οι συχνότητες ILS LOC είναι αληθινές και έχουν αποδωθεί στον σωστό διάδρομο και όταν υπάρχει αναντιστοιχεία στον πλησιέστερο .
Μόνο για τον διάδρομο 16L του αεροδρομίου ATATURK (Τουρκία) έχω κάνει απενεργοποίηση το ILS για λόγους ασφαλείας (πέρασμα υπερβολικά κοντά από κτίριο λίγο πριν από το threshold ) .
Γ) Σχεδόν οι μισές συχνότητες UHF και VHF είναι αληθινές (για λόγους αποφυγής conflict) και οι υπόλοιπες είναι οι πιο κοντινές ελεύθερες .
Δ) Όσοι διάδρομοι δεν είναι επίπεδοι , σημειώνονται με κόκκινο χρώμα προς αποφυγή ατυχήματος κατά την απογείωση ή προσγείωση .
Ε) Όλα τα υψόμετρα είναι σωστά , απλά σημειώστε εδώ ότι στο Falcon BMS 4.32 που κάνει χρήση του QNH , λίγο μετά την απογείωση που αλλάζει το QNH (σηνήθως από 3061 σε 3062) υπάρχει μια διαφορά (και μάλιστα αύξηση) κατά 10 feet από το αρχικό υψόμετρο της απογείωσης . Βέβαια ευτυχώς τα 10 feet είναι πολύ μικρή διαφορά και δεν επιρρεάζει ουσιαστικά τις διαδικασίες .
ΣΤ) Οι GPS συντεταγμένες του κάθε αεροδρομίου είναι του steerpoint 1 (που ταυτόχρονα είναι και η θέση του σταθμού TACAN , με εξαίρεση των strips που είναι το μέσον του διαδρόμου και επάνω στην centerline , ώστε να διεκολύνω τους πιλότους και να έχουν ακριβέστατη καθοδήγηση στον localizer , συνεπώς και πολύ πιο άνετη προσέγγιση .
Τέλος ρίξτε μια ματιά στη σελίδα 4 που περιέχει σημαντικές πληροφορίες .

Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ (περιέχει οδηγίες εγκατάστασης) :
http://www.e-haf.org/mambo/index.php?op ... nfo&id=292
Σημείωση: Το αρχείο είναι password protected , οπότε πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον administrator ("Anzac") μέσω "πμ" ώστε να πάρετε τον κωδικό .
Για όποια απορία , διευκρίνηση ή πιθανή διόρθωση , στη διάθεσή σας μέσω αυτού του post ή του e-mail μου: neystratiou@gmail.com .
Καλή αεροναυτιλία και καλές προσγειώσεις στο Aegean θέατρο 1.1 .
Θα τα ξαναπούμε με τους χάρτες προσγείωσης ΙΑΡ .
Με εκτίμηση
Νίκος Ευστρατίου - Πάτρα .
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36874
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ!

Ευχαριστούμε πολύ ;)
e-HAF Admin
sparta
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 520
Εγγραφή: 01 Φεβ 2008, 18:51
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Δημοσίευση από sparta »

Ευχαριστούμε Νικόλα
Εικόνα
Εικόνα
kostas_xalkida
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Δημοσιεύσεις: 360
Εγγραφή: 11 Απρ 2008, 18:15
Τοποθεσία: ΧΑΛΚΙΔΑ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kostas_xalkida »

:Spooky:
SY8AFI www.helital.gr

"ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΕΩΣ"
dodger
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 29 Ιουν 2010, 20:05
Τοποθεσία: Ολλανδία

Δημοσίευση από dodger »

Πολύ καλή η δουλειά σου, ευχαριστούμε πολύ. Είναι όμως τα καινούργια βοηθήματα συμβατά με το weapon delivery planner???
Για παράδειγμα, Α/Γ από Σούδα και Π/Γ στο Καστέλλι. Όταν τυπώνω datacard μου δίνει για Σούδα TACAN 61X και τις παλιές συχνότητες για τον Πύργο. Για το Καστέλλι το TACAN μεν είναι σωστό 56Χ (επειδή δεν άλλαξε η συχνότητα) οι συχνότητες για τον Πύργο οι παλιές.
Κάνω κάτι λάθος?? Αν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλαχτεί αυτό (εκτός από blanco??)
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Δημοσιεύσεις: 2178
Εγγραφή: 18 Ιαν 2006, 03:06
Τοποθεσία: athens

Δημοσίευση από condor »

dodger επειδή δεν είμαι στον υπολογιστή μου κανε έναν κόπο και δες αν το wdp παίρνει τα δεδομένα που δίνει(TACAN συχνότητες) απο το bms η αν τα έχει απο μόνο του... αν είναι έτσι τοτε θα πρέπει να αλλάξουμε τα δεδομένα εμεις...
το ιδανικότερο σενάριο ειναι να τα περνει την 1η φορα που ανοίγει οπότε κ θα χρειαστει να το ξαναπεράσουμε..
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Eystratiou
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Νοέμ 2007, 03:34
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ

Δημοσίευση από Eystratiou »

dodger έγραψε:Πολύ καλή η δουλειά σου, ευχαριστούμε πολύ. Είναι όμως τα καινούργια βοηθήματα συμβατά με το weapon delivery planner???
Για παράδειγμα, Α/Γ από Σούδα και Π/Γ στο Καστέλλι. Όταν τυπώνω datacard μου δίνει για Σούδα TACAN 61X και τις παλιές συχνότητες για τον Πύργο. Για το Καστέλλι το TACAN μεν είναι σωστό 56Χ (επειδή δεν άλλαξε η συχνότητα) οι συχνότητες για τον Πύργο οι παλιές.
Κάνω κάτι λάθος?? Αν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλαχτεί αυτό (εκτός από blanco??)
Γεια σου φίλε μου .
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια .
Τα νέα ραδιοβοηθήματα δεν είναι συμβατά με το weapon delivery planner (ούτε με την πιο τελευταία ver. 2.7) ακόμα .
condor έγραψε:dodger επειδή δεν είμαι στον υπολογιστή μου κανε έναν κόπο και δες αν το wdp παίρνει τα δεδομένα που δίνει(TACAN συχνότητες) απο το bms η αν τα έχει απο μόνο του... αν είναι έτσι τοτε θα πρέπει να αλλάξουμε τα δεδομένα εμεις...
το ιδανικότερο σενάριο ειναι να τα περνει την 1η φορα που ανοίγει οπότε κ θα χρειαστει να το ξαναπεράσουμε..
Καλέ μου φίλε το weapon delivery planner έχει τα δεδομένα από μόνο του και δεν τα διαβάζει από τα ανάλογα αρχεία ("stations+ils.dat" και "stations.dat") . Αυτό κατόπιν συννενόησης εμένα και του δημιουργού , του Falcas .
Συνεπώς κάντε λίγη υπομονή , γιατί ο Falcas είναι άνετος και μου ζήτησε να του στείλω τα ανάλογα αρχεία ("stations+ils.dat" και "stations.dat") ώστε να ενημερώσει το πρόγραμμα .
Όμως υπάρχει ρητή εντολή-κοινή γραμμή του Aegean Theater Team ότι τα νέα ραδιοβοηθήματα μαζί με την λίστα τους (προσωπική μου δουλειά μέσα στο Aegean Theater Team) θα διατεθούν στο κοινό (public) με την επόμενη version του θεάτρου !
Γι' αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι και εδώ θα παρακαλέσω όλα τα μέλη της e-HAF να σεβαστούν την δουλειά μου και το γεγονός ότι έκανα πολύ αγώνα για να τα έχετε από τώρα και όπως βλέπετε αυτό έγινε ήδη .
Οπότε καλέ μου φίλε "condor" άσε να χειριστώ εγώ προσωπικά το θέμα με τον "Falcas" , μιας και είδα ένα ανάλογο post σου στο benchmarksims forum . Καταλαβαίνω ότι θες κάτι για προσωπική και μόνο χρήση και εννοείται πως δεν σου απαγορεύω να ρωτάς ή να λες οτιδήποτε εκεί , απλά σεβάσου ότι :
1) Τα νέα ραδιοβοηθήματα μαζί με την λίστα τους είναι προσωπική μου δουλειά και μάλιστα με δικαιώματα και του Aegean Theater Team , και έχουν διατεθεί εδώ στην e-HAF αυστηρά και μόνο για χρήση εδώ μέσα , χωρίς δυνατότητα αναδιανομής ή χρήσης τους έξω από την e-HAF χωρίς να ερωτηθώ και να εγκρίνω .
2) Σε περίπτωση που ο "Falcas" δώσει μια νέα ver. του προγράμματός του σε κάποιο μέλος της e-HAF συμπεριλαμβανομένων των νέων ραδιοβοηθημάτων εν αγνοία του (κατόπιν επικοινωνίας του μέλους με τον "Falcas") , αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για εμένα προσωπικά και για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει τα άλλα μέλη του Aegean Theater Team και είναι κάτι που δεν το αξίζω ούτε εγώ , αλλά ούτε και η κοινότητα της e-HAF μιας και η αποχώρησή μου από εκεί θα σημάνει λήξη του project το οποίο ακόμα βελτιώνεται αρκετά .
Με αυτά τα 2 παραπάνω , θέλω να πω καλέ μου φίλε "condor" ότι για να διορθώσει ο "Falcas" την version του weapon delivery planner , πρέπει να του στείλουν τα 2 αρχεία ("stations+ils.dat" και "stations.dat") , τα οποία ακόμα δεν είναι διαθέσιμα στο κοινό !
Τελειώνοντας λοιπόν , παρακαλώ-απαιτώ να σεβαστούν όλα τα μέλη της e-HAF το γεγονός ότι ήδη έχετε στη διάθεσή σας την δουλειά μου (τα νέα ραδιοβοηθήματα μαζί με την λίστα τους) εξ' αιτίας και μόνο της ισχυρής θέλησής μου και της εκτίμησης που έχω προς εσάς , οπότε οτιδήποτε σχετικό με αυτά να με ρωτάτε και να είστε σίγουροι ότι θα σας απαντάω πάντα και όσο πιο γρήγορα γίνεται . Αυτό μέχρι τα νέα ραδιοβοηθήματα μαζί με την λίστα τους να διατεθούν στο κοινό !
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σας .
Με πολύ εκτίμηση .
Νίκος Ευστρατίου .
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Νικο παμε γερα φιλε μου , πολυ καλη η δουλεια σου και ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ και περιμενουμε ακομα περισοτερα , ειμαι και ειναι ολοι εδω να σε βοηθησουν !!!
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Δημοσιεύσεις: 2178
Εγγραφή: 18 Ιαν 2006, 03:06
Τοποθεσία: athens

Δημοσίευση από condor »

φιλε κ συναδελφε Eystratiou σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να οικειοποιηθω, να δημοσιευσω ή να δωσω σε τριτο ατομο την δουλεια σου η ερωτηση αφορούσε αποκλειστικά στην ενημέρωση του wdp με τα νεα δεδομένα για αποκλειστικά εντός e-HAF χρηση.
το θεμα απο πλευράς μου εχει κλείσει απο την στιγμή που διάβασα το post σου κ θελω να ζητήσω συγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θεση με την πρωτοβουλία μου.
εκτιμώ την δουλειά σου και σε ευχαριστώ για το γεγονός οτι προμήθευσες την ομάδα με την δουλεια σου πριν γινει public.

Φιλικά

Μπέτσης "Condor" Μήνας
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Eystratiou
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Νοέμ 2007, 03:34
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ

Δημοσίευση από Eystratiou »

condor έγραψε:φιλε κ συναδελφε Eystratiou σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να οικειοποιηθω, να δημοσιευσω ή να δωσω σε τριτο ατομο την δουλεια σου η ερωτηση αφορούσε αποκλειστικά στην ενημέρωση του wdp με τα νεα δεδομένα για αποκλειστικά εντός e-HAF χρηση.
το θεμα απο πλευράς μου εχει κλείσει απο την στιγμή που διάβασα το post σου κ θελω να ζητήσω συγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θεση με την πρωτοβουλία μου.
εκτιμώ την δουλειά σου και σε ευχαριστώ για το γεγονός οτι προμήθευσες την ομάδα με την δουλεια σου πριν γινει public.
Φιλικά
Μπέτσης "Condor" Μήνας
Καλέ μου φίλε Μηνά , δεν υπάρχει κανένα θέμα ευτυχώς . Ούτε μεταξύ μας (εννοώ εσένα και εμένα) αλλά ούτε μεταξύ εμένα και των λοιπών μελών του Aegean Theater Team .
Ούτε εννόησα πως ήθελες να οικειοποιηθείς , να δημοσιεύσεις ή να δώσεις σε τρίτο άτομο την δουλειά μου ! Πολύ απλά θα μπορούσε να συμβεί μικρή παρανόηση και μετά δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει ! Αν ασχοληθείς λίγο παραπάνω στο benchmarksims forum (και εννοείται πως θέλω να σε βλέπω και εκεί , όπως τον φίλο μου Αντώνη "Geraki" και τον Θανάση "sparta") θα καταλάβεις πως είναι εύκολο (δυστυχώς) να παρερμηνευτούν τα λόγια κάποιου .
Οπότε θέλω να νιώθεις άνετα μαζί μου και να με θεωρείς έναν καλό σου φίλο !
Έχεις τον λόγο μου πως αμέσως μόλις δοθεί το ο.κ. για next release , θα είστε οι πρώτοι που θα παραλάβετε ότι καινούργιο έχει γίνει για το Aegean Theater .
Και βέβαια δεν θα ξεχάσω να έχω ενημερώσει τον "Falcas" οπότε να έχετε ταυτόχρονα και ενημερωμένο WDP .
Απλά παρακάλεσα για λίγη προσοχή όσον αφορά θέματα με τα ραδιοβοηθήματα και την λίστα αυτών του Aegean , μιας και ακόμα δεν κυκλοφορούν επίσημα !
Την έχετε εσείς εδώ στην "όμορφη" e-HAF και μετά ακολούθησε και η "373 Φοίνικας" (http://www.foinikas.org) για λόγους δημιουργίας διαγραμμάτων αεροδρομίων (που να είναι σύμφωνοι με τα νέα ραδιοβοηθήματα) . Και για την "373 Φοίνικας" ισχύει η ίδια αυστηρή αρχή για την μεταχείρηση των αρχείων !
Για όποια απορία ή πρόταση , είμαι εδώ κοντά σας , μέσω των post , "πμ" ή μέσω του e-mail μου .
Συνεπώς δεν υπάρχει κανένα θέμα Μηνά και μου έδειξες ήδη ότι με εκτιμάς με το post σου . Σ' ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σου !
Τώρα για να σας ενημερώσω και λίγο με καλά νέα :
- Όλα τα παρακάτω 11 αεροδρόμια που είχαν προβλήματα οριζοντίωσης του διαδρόμου ή καταστροφής του αεροσκάφους κατά την απογείωση ή προσγείωση ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ !
1) Airport Burgas (BULGARIA) : The runway is not leveled .
2) Airport Chernovo (Strip) (BULGARIA) : The aircraft exploded on runway .
3) Airport Dolni Rakovets (BULGARIA) : The runway is not leveled and when you try to take off from runway the aircraft overthrowed and finally exploded .
4) Airport Uzundzhovo (BULGARIA) : The runway is not leveled .
5) Airport Chrisoupolis (GREECE) : The runway is not leveled .
6) Airport Paradisi (GREECE) : The runway is not leveled .
7) Airport Tripolis (GREECE) : When you try to take off from runway the aircraft overthrowed and finally exploded .
8 ) Airport Afyon (TURKEY) : The aircraft exploded on runway .
9) Airport Guvercinlik (Strip) (TURKEY) : The aircraft exploded on runway .
10) Airport Sivrihisar (TURKEY) : The aircraft exploded on runway .
11) Airport Temelli (Strip) (TURKEY) : The aircraft exploded on runway .
(καλέ μου Τίμο συγνώμη για τα λίγα αγγλικά , αλλά να μην τα ξαναγράφω φίλε , πιστεύω όλοι θα τα καταλάβουν :wink: ).

- Έχω εντοπίσει 2 λαθάκια στα NavAids , 1) Το αεροδρόμιο Kaklic (Τουρκία) πλέον δεν έχει TACAN , οπότε θα το εξαρτήσω από το κοντινότερο αεροδρόμιο (αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι το Cigli) και 2) Στο Suleyman Demirel η ακτίνα TACAN θα διορθωθεί από 50 στην σωστή 75ΝΜ .

- Επίσης πρότεινα και εγκρίθηκε η μετονομασία 18 αεροδρομίων , που είναι τα παρακάτω :
BULGARIA
1) Dolni Rakovets , to correct Radomir Dolni Rakovets .
2) Kruzovo , to correct Plovdiv .
CYPRUS
3) Paphos Intl. , to correct Pafos Intl.
GREECE
4) Alexandroupolis , to correct Dimokritos .
5) Chrisoupolis , to correct Megas Alexandros .
6) Iraklion , to correct Nikos Kazantzakis .
7) Kos , to correct Ippokratis .
8 ) Kozani , to correct Filippos .
9) Marathon , to correct Kotroni .
10) Maritsa , to correct Diagoras .
11) Mitilini , to correct Odysseas Elytis .
12) Paradisi , to correct Maritsa .
13) Tatoi , to correct Dekelia .
14) Thessaloniki , to correct Makedonia .
15) Tympaki , to correct Tympakion .
16) Venizelos Intl. , to correct El. Venizelos Intl.
TURKEY
17) Canakkale AB , to correct Canakkale .
18 ) Topel , to correct Cengiz Topel .
Σημειώστε εδώ ότι με τις διορθώσεις 10 και 12 θα αλλάξει και η λάθος μέχρι τώρα θέση των αεροδρομίων Διαγόρα και Μαριτσάς μεταξύ τους .

- Τέλος προχωράω με την δημιουργία των χαρτών προσγείωσης ΙΑΡ . Μέχρι τώρα είναι πανέτοιμοι για τα αεροδρόμια Λάρισας , Νέας Αγχιάλου , Τανάγρας (extra δώρο για εσάς από εμένα - ήταν εκτός προγράμματος !) και Σούδας . Αυτές τις μέρες δουλεύω για το 1ο τουρκικό αεροδρόμιο , το Balikesir . Θα ακολουθήσουν για τα τουρκικά Akinci , Bandirma και Konya (που είναι και τα 4 βάσεις για F-16 in RL) .
Τώρα καταλαβαίνω την όρεξή σας για τους ήδη 4 έτοιμους ελληνικούς ΙΑΡ , αλλά κάντε λίγη υπομονή . Ακόμα δεν έχει συζητηθεί το θέμα διάθεσής τους . Πάντως σχεδιάζω με το πρόσχημα της δοκιμής (beta testing) για να αποκομίσω σχόλια για το pdf με τις οδηγίες που ετοιμάζω , να καταφέρω να διαθέσω έναν χάρτη ΙΑΡ public , σχετικά γρήγορα . Φίλε μου Θανάση "sparta" δεν σε έχω ξεχάσει όπως βλέπεις , έχω προτείνει αυτόν της Νέας Αγχιάλου .

Αυτά λοιπόν προς ενημέρωσή σας και σας ευχαριστώ όλους θερμά για την υποστήριξη , την υπομονή αλλά και την κατανόηση που δείχνετε στο πρόσωπό μου .
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Τίμο "Anzac" για την πολύτιμη προσφορά των MAIP ! Με βοήθησες πάρα πολύ Τίμο και εγώ σε αντάλαγμα ανέβασα τον πήχη από τους ΙΑΡ για το Allied Force και θα δείτε τι σημαίνει ελληνικό πνεύμα (και όχι φανφάρες - λέγε με "Red Dog") !
Όποιος φίλος βρει κάποιο λάθος στα υπάρχοντα NavAids ή θέλει να προτείνει κάτι , παρακαλώ να μην διστάσει . Χαρά μου να ακούσω κάθε γνώμη και πρόταση !
Εγώ προσωπικά εδώ μέσα νιώθω ότι είμαστε μια μεγάλη καλή παρέα που δεν έχει τίποτα να χωρήσει κάποιος από κάποιον άλλο , και όλοι έχουμε κάτι κοινό , κάτι πολύ δυνατό , την αγάπη μας για το Falcon ! Όσο το θυμόμαστε αυτό , θα μας βοηθάει να είμαστε πολύ σφιχτά δεμένοι μεταξύ μας , σαν μια δυνατή "ελληνική" γροθιά , ιδίως τέτοιους καιρούς .
Με πολύ εκτίμηση σε όλους τους φίλους-μέλη της e-HAF .
Νίκος Ευστρατίου - Πάτρα .
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36874
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

;)
e-HAF Admin
Απάντηση