| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
GREEKM4DN3SS

Ένταξη: 23 Ιούλ 2012 Τελευταία Επίσκεψη: 28 Ιούλ 2012 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: Βύρωνας - Trento (Italy) Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ, 2012 11:40 am Θέμα δημοσίευσης: Αίτηση εγγραφής στην 320 ΠΜ |
|
|
Καλησπέρα,
είμαι νεο μελος, oνομάζομαι Κώστας και κάνω τα πρώτα μου βήματα στο Falcon 4.0 με BMS 4.32.
Θα ήθελα να πετάξω μαζί σας αν με δεχτείτε σαν μέλος σας. Ειμαι κατοικος εξωτερικού, από τη γειτονική Ιταλία.
Ελπίζω να βρεθούμε συντομα στον αέρα!
Νάστε καλά!  |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
sparta

Ένταξη: 01 Φεβ 2008 Τελευταία Επίσκεψη: 14 Μάι 2013 Δημοσιεύσεις: 501 Τόπος: Ιωάννινα Ομάδες Μελών:
|
|
|
GREEKM4DN3SS

Ένταξη: 23 Ιούλ 2012 Τελευταία Επίσκεψη: 28 Ιούλ 2012 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: Βύρωνας - Trento (Italy) Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ, 2012 9:37 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα,
kανω εγκατασταση τα Windows γιατι στο linux μου κρασαρει...
ελπιζω τη Δευτερα να εχω τελειωσει και να τα πουμε στο TS.
Mia ερωτηση, εχω κατεβασει ολα τα αρχεια που ειναι για εγκατασταση.
Βρηκα και ενα EHAF_HOT_FULL.ZIP το οποιο μου ζηταει κωδικα.
Ειναι κατι που πρεπει να εγκαταστησω ή οχι?
Ευχαριστω _________________ «'Όλων των ανθρώπων οι ψυχές είναι αθάνατες. Όμως των δικαίων δεν είναι μόνο αθάνατες, αλλά και θεϊκές»
Σωκράτης (469-399 π.Χ.) |
|
|
condor

Ένταξη: 18 Ιάν 2006 Τελευταία Επίσκεψη: 18 Μάι 2013 Δημοσιεύσεις: 2162 Τόπος: athens Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ, 2012 12:46 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το ΗΟΤ ειναι το ελληνικο θεατρο για το F4:allied force με αυτο το setup δεν πεταει κανεις πλεον αρα δεν το χρειαζεσαι.. οτι χρειαστει να εγκαταστισεις ειναι μεσα στο ΕΠΙΣΗΜΟ SETUP.  _________________
|
|
|
|