IKAROS v4.1.0

Διάφορα θέατρα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Arty, KERVEROS, Διαχείριση

Κλειδωμένο
the_ripper
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2011, 16:15

IKAROS v4.1.0

Δημοσίευση από the_ripper »

[align=center]Εικόνα[/align]

[align=center]ΘΕΑΤΡΟ IKAROS v4.1.0[/align]
[align=center]Για το Falcon BMS 4.33 Update 3[/align]

[align=center]Η ομάδα δημιουργίας του Θεάτρου ΙΚΑΡΟΣ με χαρά της σας ανακοινώνει τη νέα έκδοση 4.1.0 η οποία είναι ένα αυτόνομο πακέτο, ανεξάρτητο από οποιαδήποτε παλαιότερη έκδοση.[/align]

Πέραν του ενσωματωμένου αρχείου αλλαγών (Changelog) παρακαλώ λάβετε υπ'όψιν τα ακόλουθα:

- Κανένα αεροδρόμιο δεν ενημερώθηκε, εκτός από τα LGSA (Σούδα), LGBL (Νέα Αγχίαλος) και LGAD (Ανδραβίδα) τα οποία περιλαμβάνουν νέα features. Όλα τα άλλα αεροδρόμια είναι όμοια όπως ήταν στον ΙΚΑΡΟ v3.2.0. Αναμένεται στην επόμενη έκδοση να περιληφθούν αρκετά άλλα αεροδρόμια.
- Αυτή η έκδοση του ΙΚΑΡΟΥ περιλαμβάνει ένα λειτουργικό Campaign με την ονομασία "Άσκηση Ποσειδών" - "Exercise Poseidon". Για να το χρησιμοποιήσετε κάντε τις απαραίτητες επιλογές στο περιλαμβανόμενο εργαλείο "Ikaros Settings".

[align=center]Κατεβάστε το zip αρχείο μεγέθους 2,3GB από το κύριο site: Main Site ή το εναλλακτικό:Mirror Site[/align]

Οδηγίες Εγκατάστασης:
1) Αποσυμπιέστε το zip πακέτο όπου θέλετε στον υπολογιστή σας, το οποίο περιλαμβάνει τα δύο αρχεία "Setup Ikaros Theater 4.1.0.exe" και "data.file"
2) Τρέξτε το εκτελέσιμο αρχείο "Setup Ikaros Theater 4.1.0.exe" και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Ανεβάστε την ένταση στα ηχεία του υπολογιστή σας κατά την εγκατάσταση... :lol:
3) Εφόσον ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, διαβάστε το "InstallationNote.txt" το οποίο ανοίγει αυτόματα με την προκαθορισμένη εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου, και κάντε τις ενδεδειγμένες αλλαγές στο αρχείο "Falcon BMS 4.33 U1\Data\Terrdata\theaterdefinition\theater.lst".

Απολαύστε! 8)

Original Post By Cannon: https://www.bmsforum.org/forum/showthre ... ter-v4-1-0
Εικόνα
Κλειδωμένο