ΕΥΧΕΣ

Καλωσόρισμα απο νέα μέλη και ευχές γενικά

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
lamanko
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 25 Ιαν 2009, 21:05

ΕΥΧΕΣ

Δημοσίευση από lamanko »

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑΝΑΙ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ-ΧΑΡΑ-ΕΙΡΗΝΗ
Thorny
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 27 Ιαν 2006, 11:42
Τοποθεσία: Κυπρος

Δημοσίευση από Thorny »

Αν και λόγω προβλημάτων στη σύνδεσή μου δεν είχα την ευχέρεια να «πετώ» συνεχώς μαζί σας, εκτίμησα όλους σας και όλες τις προπάθειες που κάνατε και τη βοήθεια που μου δώσατε να συνδεθώ και να καταφέρω έτω και για λίγο να πετάξω μαζί σας.

Θέλω λοιπόν να στείλω τις ευχές μου σε όλους εσας (ακόμη και σε εκείνους που έχουν τη συνήθεια αντί για καλοσώρισμα στις πρώτες αποστολές να ρίχνουν στους «νέους» απο εκεί που δεν το περιμένουν (αφου η εχθρική αναχαίτηση έχει ήδη σιγήσει) και μετά ρωτάνε ξέρεις τι ειναι το «blue on blue»).

Εύχομαι για όλους εσάς και όλους εκείνους που αγαπάτε να είχατε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ο καινούριος χρόνος να σας φέρει κάθε ευτυχία και χαρά, και επίσης εύχομαι να δούμε ξανά μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα.
Αυτό εκτός των άλλων θα διασφαλίσει και την ειρήνη στην περιοχή, κάτι που όλοι συμπεριλαμβάνουν στις ευχές τους αυτές τις μέρες

Προσωπικά ελπίζω με τον καινούριο χρόνο να υλοποιηθούν οι υποσχεσεις του ISP που χρησιμοποιώ, για μια καλύτερη, ταχύτερη και πιο αξιόπιστη σύνδεση ώτε να μπορώ να βρεθώ ξανα στον αέρα μαζί σας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
TODO POR LA PATRIA
Απάντηση