Nεο μελος

Καλωσόρισμα απο νέα μέλη και ευχές γενικά

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
nik
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: 30 Μάιος 2010, 21:08
Τοποθεσία: Ρεθυμνο

Nεο μελος

Δημοσίευση από nik »

Παιδια γεια σας, λεγομαι Νικος και ειμαι 38. Παιζω το παιχνιδι εδω και περιπου 3 χρονια και τωρα ειδα το σαιτ και με εχει ενθουσιασει. Ηδη εχω κανει εγκατασταση το παιχνιδι εχω παρει και κωδικο για το teamspeak και εχω κανει και καποιες πτησεις. Περιμενω απο δω και περα για την παραπερα εκπαιδευση και την εισοδο μου στη περιοχη πτησεων γιατι οι κωδικοι μου ειναι μονο για το φορουμ (δεν ξερω τι πρεπει να γινει για παραπερα εισοδο, ελπιζω να βοηθησει καποιος).Και στο teamspeak καποιος να με κανει register.Ελπιζω να σας δω συντομα στον αερα..
Άβαταρ μέλους
kiki
Δημοσιεύσεις: 129
Εγγραφή: 16 Μάιος 2010, 11:45
Τοποθεσία: Ν. Ιωνία Βόλου

Δημοσίευση από kiki »

Καλώς όρησες Νίκο. Μην αγχώνεσαι θα σε ενημερώσουν τα παιδιά για το τί πρέπει να κάνεις για τις πτήσεις σου. Δεν είμαι αρμόδια να σου το πω εγώ καθώς είμαι κι εγώ καινούρια. Καλά να περάσεις στην παρέα μας και καλές πτήσεις!!!!!!!!!
burgerstain
Δημοσιεύσεις: 147
Εγγραφή: 10 Ιαν 2010, 23:35
Τοποθεσία: ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δημοσίευση από burgerstain »

Καλως ηρθες Νικ!!!
εχεις κανει ολες τι ρυθμισεις για το falcon? Register θα γινεις αφου τελειωσουν ολες οι ρυθμισεις (port forward κλπ και κανεις τεστ αν συνδεεσαι online) Αν τα εχεις κανει πες εναν RSA να σου κανει register :wink:
CHECK YOUR SIX FOR THE GREEKS
Greg
Δημοσιεύσεις: 973
Εγγραφή: 25 Σεπ 2006, 11:26
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Greg »

Καλως όρισες Nik. Είμαστε σε φάση αναδιοργάνωσης όπως θα καταλάβεις και ο ίδιος . Στο TS θα σε βοηθήσουμε να κάνεις τα πρώτα βήματα για ένταξη στην 320.
Μέχρι να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου στην περιοχή πτήσεων μπορείς να διαβάσεις τους κανονισμούς μέσα στην 320 και χωρίς εγγραφή :wink:
DAREDEVIL
Δημοσιεύσεις: 252
Εγγραφή: 23 Μαρ 2008, 22:31
Τοποθεσία: KAVALA

Δημοσίευση από DAREDEVIL »

Kαλως ορισες φιλος ελα ts και θα τα στρωσουμε ολα 8)
Απάντηση