Χαιρετισμούς

Καλωσόρισμα απο νέα μέλη και ευχές γενικά

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Xandax
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 29 Οκτ 2008, 12:19

Χαιρετισμούς

Δημοσίευση από Xandax »

Γειά και χαρά παίδες! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Ένα συγγνώμη για την εξαφάνισή μου, έχω να μπω να πετάξω καιρό τώρα. Έχω τόσο καιρό να μπώ στο Windows partition απο το iMac που ... έχω ξεχάσει τον κωδικό!

Κόλλησα με άλλα πράματα τελευταία και συγκεκριμένα με το bushcraft. Παρόλα το αχρηστευμένο πόδι απο χιαστό ξανάρχισα πεζοπορίες στα περίχωρα της Αθήνας και ξεκίνησα τοξοβολία που αποδεικνύεται κλάσης δυσκολότερη απο την σκοποβολή με τα 9άρια και περισσότερο τεχνική. Σα να κάνεις ιστιοπλοΐα μετά τα φουσκωτά.

Λογικά φέτο μετά απο 10χρόνια παραμονής και εργασίας στην Αθήνα θα καταφέρω να πάρω μετάθεση Ηράκλειο Κρήτης οπότε έπονται και άλλες αλλαγές προς το καλύτερο.

είδομεν
Thor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009, 13:48

Δημοσίευση από Thor »

Άντε να πετάξουμε και πάλι μαζί :evil:
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iron_eagle
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2012, 01:15
Τοποθεσία: Heraklion Crete

Δημοσίευση από iron_eagle »

Σε περιμένουμε!!! αντε να ενωθούμε για κανένα καφεδάκι οι e-hafίτες του ηρακλειου... (και τσι υπόλοιπης κρήτης να ειναι εφικτό...) όλοι οι καλοί χωράνε!
Εικόνα
Xandax
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 29 Οκτ 2008, 12:19

Δημοσίευση από Xandax »

Γιώργηηηη! Ναι φίλε μου, ελπίζω και γω οτι σύντομα θα καταφέρω να αμολήσω κανα HARM. Τώρα αν θα έχει επιτυχία η βολή έιναι άλλο θέμα. Μάλλον γ.κ. θα πάει. Μετά απο τόσο καιρό θα είμαι ευχαριστημένος αν κάτσω καλά το αεροσκάφος στο διάδρομο (που σχηματίζεται μεταξύ πύργου ελέγχου και κυρίως διαδρόμου προσγείωσης, καθώς θα επιστρέφω απο επιτυχή εναέριο ανεφοδιασμό 7000lb με την πρώτη προσπάθεια :)

@alexandris: τέλος του Φευρουαρίου λογικά θα έιμαι κάτω. Να στρώσω λίγο τα πράματα καμιά βδομαδούλα ακόμα και αντέστε για ρακ... ε καφέ.
Απάντηση