** Κανονισμός Λειτουργίας 320 Μ.Π.Κ ΗΝΙΟΧΟΣ **

320 Πτέρυγα Μαχης

Συντονιστές: the_ripper, SETRAHD

Απάντηση
sparta
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 520
Εγγραφή: 01 Φεβ 2008, 18:51
Τοποθεσία: Ιωάννινα

** Κανονισμός Λειτουργίας 320 Μ.Π.Κ ΗΝΙΟΧΟΣ **

Δημοσίευση από sparta »

[align=center]ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
320 ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΜΑΧΗΣ ΗΝΙΟΧΟΣ
[/align]

[marq=left]:followme:[/marq]
[align=center]- Ποια είναι η 320 Πτέρυγα Μάχης «Ηνίοχος» -[/align]
[align=center]Η 320 ΠΜ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της e-HAF. Στο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται καθημερινές πτήσεις με τον εξομοιωτή Falcon 4.0 BMS, επίσημου και μη χαρακτήρα.(καθημερινές,FoF).
Σκοπός της 320ΠΜ είναι η εξομοίωση των μαχητικών που χρησιμοποιεί η Π.Α. (F16 & Mirage) η εξάσκηση των μελών της με τον εξομοιωτή και παράλληλα με αυτό το τρόπο η εκπαίδευση τους. (On Job Training).
Σαφώς μέχρι να γίνετε πλήρη μέλη της 320 ΠΜ δεν θα έχετε πρόσβαση στα παρακάτω links.

ΗΘΟΣ & ΥΦΟΣ 320 ΠΜ
Ο σεβασμός το ήθος και το ύφος των μελών της 320ΠΜ πρέπει να είναι το προβλεπόμενο μιας καλά οργανωμένης ομάδας. Δηλαδή όσο εκνευρισμένοι και να είμαστε δεν μιλάμε/γράφουμε με απαξιωτικό τρόπο για άλλα μέλη ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. Υπάρχουν προσωπικά μηνύματα (πμ) και υπεύθυνος της 320 για τα παραπονά σας. Δεν θα ήθελα να βρεθώ στην δυσάρεστη θέση να διαγράψω κάποιο μέλος για ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.[/align]

[marq=left]:f16: [/marq]
[align=center]- Ποια setup χρησιμοποιεί -[/align]
[align=justify]Η 320 Π.Μ. χρησιμοποιεί σαν setup το επίσημο της e-HAF :arrow: BMS 4.33 -U2, + Ikaros433_U1_IntUse + Online Squadron Collection IVC + WDP (Όλα μπορείτε να τα βρείτε στο subforum της 320ΠΜ - Τυποποίηση) [/align]
[marq=left]:m2k: [/marq]

[align=center]- Διαδικασία ένταξης στο δυναμολόγιο της Πτέρυγας [/align]
[align=justify]Για να ενταχθεί ένα νέο μέλος στη δύναμη της Πτέρυγας πρέπει κατ΄αρχάς να μην ανήκει σε άλλη Μοίρα ή Πτέρυγα, το νέο μέλος αφού πρώτα αναγνώσει και κατανοήσει τη παρούσα ενότητα, να ποστάρει* στην ενότητα όνομα μέλους check in και εγγράφεται ως Επισκέπτης/Visitor μέχρι να πετάξει online με τον ΑΕ της 320 σε θέατρο Korea.
Εφόσον ολοκληρώσει με επιτυχία τις online πτήσεις είναι πλήρως σεταρισμένος γίνεται πλήρες μέλος της 320 και βλέπει και ελέγχει το setup του, τυποποίηση / Επίσημο setup 320ΠΜ[/color][/url] καθώς και τη συνδεσιμότητά του με τον server της e_HAF για online πτήσεις Σύνδεση online πτήσεων
Στη συνέχεια μπορεί να ενταχθεί στο ''Πρόγραμμα εκπαίδευσης''της 320 ΠΜ ώστε μόλις την ολοκληρώσει να μπορεί στη συνέχεια να συμμετέχει και στα επίσημα events της Πτέρυγας. (Βλέπε παρακάτω)

Καθημερινά στο TS μας (ιδιαίτερα βραδυνές ώρες) υπάρχουν Ίκαροι της 320 που θα σας βοηθήσουν σε όλα τα παραπάνω.
[/align]

[marq=left]:A7:[/marq]

[align=center]- Δραστηριότητες και εξέλιξη στην 320 Π.Μ. -
[/align]
[align=justify]- Τα μέλη που ολοκληρώνουν τη βασική και προωθημένη παίρνουν τον βαθμό του μάχιμου Ιπταμένου της 320
-Το μέλος της 320 ΠΜ «Ηνίοχος» συμμετέχει στις καθημερινές πτήσεις-αποστολές της Μοίρας όπου περιλαμβάνοντε εικονικά σενάρια στο Αιγαίο. Επίσης συμμετέχει στις εκπαιδευτικές πτήσεις που οργανώνονται εβδομαδιαία με στόχο την απόκτηση γνώσεων και την εξέλιξη του στον εξομοιωτή.
- H πρόοδος του, μέσω των εκπαιδευτικών, θα καταγράφεται σε ειδικές προγραμματισμένες αποστολές στη διάρκεια του μήνα.
-Όπως εμείς εκπαιδευτήκαμε από κάποιους είναι σειρά μας να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε νεότερους
-Τα μέλη που αδιαφορούν για την πτέρυγα και δεν εκπαιδεύονται/προσφέρουν εκπαίδευση στα νεότερα μέλη με τουλάχιστον 3 τουλάχιστον εκπαιδευτικές πτήσεις τον μήνα δεν μπορεί να φέρουν διακριτικά πιλότου 320.
- Τα μέλη που δεν συμμετέχουν με τουλάχιστον 3 πτήσεις συντήρησης τον μήνα θα απενεργοποιούνται/απομακρύνονται από την 320 και την περιοχή πτήσεων[/align]

[marq=left]:f16: [/marq]

[align=center]ΣΜΗΝΗ 320 Πτέρυγα Μάχης[/align]

[align=justify]Εντός Μοίρας στεγάζονται 4 Σμήνη. Τα σμήνη A/A 323 Νέμεσις, Sead 324 Γρύπες, Δ/Β 325 Πέλεκυς που ειδικεύονται στα F-16 και το σμήνος 326 Ασπίς που ειδικεύεται στα Mirage M2K. Το νέο μέλος αρχικά δεν περιλαμβάνεται σε κάποιο σμήνος μέχρι να ολοκληρώσει τη Β&Π εκπαίδευση. Με την έναρξη της πτητικής του δραστηριότητας σαν ίκαρος της 320 μπορεί να μπεί σε όποιο σμήνος επιθυμεί, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό στην πορεία μπορεί να μετακινηθεί σε όποιο σμήνος του αρέσει αρκεί να ειδοποιήσει την διοίκηση.[/align]

[marq=left]:F4:[/marq]

[align=center]Force on Force[/align]
Κατά περιόδους η 320 ΠΜ οργανώνει κοινές επίσημες αποστολές με Μοίρες από το εξωτερικό (FoF). Για την συμμετοχή του νέου μέλους ,καθώς και των μελών που δεν έχουν ξανασυμμετέχει σε παρόμοια events, απαιτείτε πρώτα η ολοκλήρωση της Βασικής και Προωθημένης εκπαίδευσης μέσα από το Πρόγραμμα εκπαίδευσης της Μοίρας.


[marq=left]:F4:[/marq]
[align=center]- 320 ΣΜΕΤ-[/align]
[align=justify] Ένα μέλος της 320 ΠΜ εφόσον εκπληρώσει με επιτυχία την Βασική και Προωθημένη εκπαίδευση και πραγματοποιήσει ένα σεβαστό αριθμό πτήσεων με την Μοίρα , μπορεί να ενταχθεί στο 320 ΣΜΕΤ .
Η ένταξη του σε αυτό είναι προαιρετική και αφορά καθαρά την θέληση του μέλους να προχωρήσει στο επόμενο βήμα εκπαίδευσης.
Με την αποφοίτησή του ,το μέλος επιβραβεύεται με το πτυχίο του ΣΜΕΤ παίρνει τον βαθμό του Αξιωματικού της 320 και μπορεί αν του προταθεί να συνεχίσει ως εκπαιδευτής στο ΣΜΕΤ.

[/align]
[marq=left]:trainer:[/marq]

[align=center]- Συμμετοχή στο Teamspeak και στη περιοχή πτήσεων (ΑΚΑ commit) -[/align]
[align=justify]H συμμετοχή απλά στο TS και στις πτήσεις δεν αρκεί για τη σωστή λειτουργία της Μοίρας.Απαραίτητη είναι η συμμετοχή και στη περιοχή πτήσεων 320 ΠΜ με έγγραφο σχολιασμό των δραστηριοτήτων όπως περιγράφετε παρακάτω[/align]
[marq=left]:C130:[/marq]
[align=center]- Η καταγραφή των πτήσεων -[/align]
[align=center]Όλες οι πτήσεις που εκτελούνται με εκπαιδευτή/αξιωματικό της 320 κπρέπει να ποστάρονται υποχρεωτικά στο Γραφείο Πτήσεων[/align].


[align=center]- Αναστολή λογαριασμού μέλους της 320 Μοίρα Παντός Καιρού «Ηνίοχος» -[/align]
[align=justify]Τα μέλη της 320 που για οποιοδήποτε λόγο δεν θα έχουν ενεργό δράση στη Μοίρα παρακολούθηση του forum και τουλάχιστον 3 πτήσεις κάθε θα περνούν στη λίστα ανενεργών και θα αναστέλλεται ο λογαριασμός τους στη Μοίρα. Τα ανενεργά μέλη θα επανενεργοποιούνται άμεσα όταν μπορέσουν να ξανασυμμετέχουν ενεργά με ένα pm στην Διοίκηση της Μοίρας. [/align]

[marq=left]:f16: [/marq]

:idea: Τα πόστ, για να καταλαβαίνουμε την φύση της πτήσης που περιγράφεται, θα πρέπει να έχουν την εξής δομή:

:arrow: Τιτλος πόστ : Αποστολή ΗΗ-ΜΜ-ΕΕ x κύμα

:arrow: Setup και Θέατρο

:arrow: Είδος και ΑΝΣΚ αποστολής

:arrow: Μέλη που συμμετείχαν : Τα nickname των e-ιπτάμενων

:arrow: Λοιπά σχόλια από τους συμμετέχοντες.

Το ποστ γίνετε πλέον στο Γραφείο Πτήσεων και είναι η απόδειξη συμμετοχής σας στη Μοίρα.

[marq=left]:Spitfire:[/marq]
[align=justify]Παρακαλούνται τα μέλη να διαβάσουν προσεχτικά και να κατανοήσουν τα παραπάνω καθώς και να τα εφαρμόσουν.

Με τη συμμετοχή και ανταπόκριση όλων, η 320 Π.Μ. μπορεί να γίνει ένα αντικείμενο ευχάριστης ενασχόλησης και άντλησης γνώσεων.

Για απορίες και προτάσεις μπορείτε να απευθύνεστε στη Διοίκηση 320 Π.Μ.[/align]
[align=center]
Εκ της Διοίκησης 320 Π.Μ.
O Διοικητής Πτέρυγας (320 FW C.O.)
sparta
Ο Υποδιοικητής Πτέρυγας
Tiger (320 FW X.O)
AEA
Ripper
[/align]

[marq=left]:Spitfire:[/marq]


τελευταία ενημέρωση 12/5/2013
Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση