Raptor 2 Κέρκυρα!

Συναντήσεις και Events της ομάδας μας
Κλειδωμένο
raptor
Δημοσιεύσεις: 4943
Εγγραφή: 31 Μαρ 2004, 09:00
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Raptor 2 Κέρκυρα!

Δημοσίευση από raptor »

Αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου το πρωϊ πετάω για Κερκυρα για κάποια δουλειά. Φτανω κατα τις 10:30 και φεύγω απόγευμα νωρίς πάλι πίσω για Αθήνα. Το μεσημέρι (λογικά θα έχω ξεμπερδέψει!) θα είμαι διαθέσιμος για coffee...!!! (Ακούς Pigase???) Όποιος θέλει ας μου ρίξει ένα τηλ να γνωριστούμε!


--data removed--


:wink:
Εικόνα
raptor
Δημοσιεύσεις: 4943
Εγγραφή: 31 Μαρ 2004, 09:00
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Άντε-άντε, σπάσαμε την παρθενιά!!! :lol: :lol: :lol: :twisted:

Πτήση με την Aegean, πήγαινε με το SX-DVD και επιστροφή με το SX-DVA..

Ύψος πτήσης 25000ft, θερμοκρασία -70 βαθμοί C (!)...

Η πτήση έχει καταγραφεί στην κάμερα... 8) :twisted:



(PS: Δυστηχώς το κιν μου δέν χτύπησε τελικά!)

:wink:
Εικόνα
Armada
Δημοσιεύσεις: 580
Εγγραφή: 27 Οκτ 2004, 23:12
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Armada »

raptor έγραψε:Άντε-άντε, σπάσαμε την παρθενιά!!! :lol: :lol: :lol: :twisted:
Πτήση με την Aegean, πήγαινε με το SX-DVD
Η πτήση έχει καταγραφεί στην κάμερα... 8) :twisted:
(PS: Δυστηχώς το κιν μου δέν χτύπησε τελικά!)
:wink:
Πάνο δεν πειράζει χτύπησε το δικό μας κινητό!!! :wink:
Ελπίζω να τράβηξες καλές φωτό από το σημείο που έπινες καφέ...το πιάσαμε έτσι? :lol:

Ά...και με την ευκαιρία.....Αυτό είναι το αεροσκάφος με το οποίο ανέβηκες?.....
χιχιχιχι FS9.... :wink:

http://i44.photobucket.com/albums/f36/O ... SX-DVD.jpg
Armada ή απλά....Γεώργιος...
Εικόνα
PiGaSoS
Δημοσιεύσεις: 131
Εγγραφή: 03 Μάιος 2004, 19:06

Δημοσίευση από PiGaSoS »

raptor έγραψε:
(PS: Δυστηχώς το κιν μου δέν χτύπησε τελικά!)

:wink:
Πως να χτυπησει αφου βρισκομουνα Αθηνα για δουλειες?? :roll:

Την επομενη ισως :beer:
Εικόνα
raptor
Δημοσιεύσεις: 4943
Εγγραφή: 31 Μαρ 2004, 09:00
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

PiGaSoS έγραψε:
raptor έγραψε:
(PS: Δυστηχώς το κιν μου δέν χτύπησε τελικά!)

:wink:
Πως να χτυπησει αφου βρισκομουνα Αθηνα για δουλειες?? :roll:

Την επομενη ισως :beer:


Άαααχαααα!!!! Και ένα τηλ δέν πήρες όσο ήσουν εδώ βρε αθεόφοβε να γνωριστούμε!!!... :?
Εικόνα
Baron-Rojo
Δημοσιεύσεις: 3916
Εγγραφή: 15 Απρ 2004, 14:18

Δημοσίευση από Baron-Rojo »

raptor έγραψε:
Πτήση με την Aegean, πήγαινε με το SX-DVD και επιστροφή με το SX-DVA..


:wink:
Οι 2 αγαπες μου!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Εγω ειχα την τυχη να πεταξω με αυτα τα κουκλια ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟ-ΑΘΗΝΑ και στα χειριστιρια του SX-DVD ο μεγας Τσαγκαρατος με το ονομα :lol: 8)
raptor
Δημοσιεύσεις: 4943
Εγγραφή: 31 Μαρ 2004, 09:00
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Ναί όντως το Avro RJ-100 είναι κουκλί!!! Και έχει και απίστευτα δυνατούς κινητήρες!!! (και 4 γάρ!) Δέν περίμενα τέτοια επιτάχυνση!!!


Armada το εντόπισα το "κατάλληλο" μέρος για καφέ!!! :twisted: Δές και παρακάτω όμως...! Δυστηχώς δέν είχε άλλες πτήσης εκείνη τη μέρα... Το καλοκαίρι όμως σε full season γίνεται της $%#@ έμαθα!!!



------------

Θέλω να το πώ αυτό... Άμα σε θέλει η τύχη!!! :lol: :lol: :lol:


Είχα ένα κολλητό απο το στρατό... Παρουσιαστήκαμε μαζί, μετάθεση μαζί (τύχη!), φύγαμε μαζί... Αυτός απο την Κέρκυρα, δέν είχαμε ξαναβρεθεί απο τότε (6 χρόνια) αλλά είχα τα τηλεφωνά του, κινητό και σπιτιού, και τελευταία φορά είχαμε μιλήσει το καλοκαίρι.

Anyway, τελειώνω με την δουλειά κατα τις 12:30... Ελεύθερος χρόνος μεχρι τις 17:30 που ξαναπέταγα για επιστροφή... Λέω θα τον πάρω τηλέφωνο να του κάνω και έκπληξη!!! Πέρνω στο κινητό... "νούμερο που δέν αντιστοιχεί σε συνδρομητή"!!! Όχι ρε, άλλαξε νούμερο???!!! Πέρνω σπίτι... κανείς!!! ΗΗΗ ξενέρα!!! Πέρνω στον ΟΤΕ , στην γριά με το 11-8-80, στη Vodafone στην Tim (εκεί έπεσε και μέσον!)... τίποτα!!! Δέν μαμιέται λέω... ας επιστρέψω στο αεροδρόμιο να χαζέψω και εκεί λίγο...

Μπαίνω σε ένα ταξί και του λέω να με πάει στο αεροδρόμιο. Στην πορεία μιλάω και με Αθήνα για τη δουλειά... Τελειώνει το τηλεφώνημα... Ο ταρίφας (πολύ cool τύπος) αρχίζει τις ερωτήσεις... Και απο πού είσαι, και που δουλεύεις κτλ κτλ... Πώς μου έρχεται και μένα να του πώ (ασυναίσθητα!) οτι έψαχνα και ένα φίλο μου Κερκυρέο αλλά δέν τον βρίσκω στα τηλέφωνα...! Και με ρωτάει: Έε και πώς τον λένε τον φίλο σου... Και του απαντάω: Έε Χ τον λένε...! Έε και μου ξανααπαντάει: Έε τον ξέρω!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Ντάννν.. 1η καμπάνα!!! Μου ήρθε καραμίδα εις την κεφαλην!!! Μου είπε πώς λένε τον πατέρα του την μάνα του τον αδελφό του την αδελφή του κτλ κτλ!!!!!

Anyway, μου λέει οτι είναι απο το ίδιο χωριό, και ξέρει οτι μετακόμησαν οικογενειακός σε κάποια περιοχή σχετικά κοντά μας (Κανόνια - κρατήστε το!). Ξέρει τον δρόμο που μένουν αλλά όχι και νούμερο... Του λέω να με πάει εκεί και όντως μετά απο λίγο με αφήνει στην αρχή της οδού Ναυσικάς... Που τελιώνει μετά απο κάνα χιλιόμετρο +!!!... Ξενέρα!!!

Λέω απο μέσα μου... "ρωτώντας πάν στον γάμο"!!!... Αφού ήρθα ως εδώ, έχω κάμποση ώρα... Περπατάω λίγο και μετά απο καμιά 50αριά μέτρα βλέπω ένα mini-market... Λέω κάτσε, ποτέ δεν ξέρεις! Μπαίνω μέσα και ρωτάω τον κυριούλη που τα είχε κοπανήσει μεσημεριάτικα: "Καλημέρα μπάρμπα! Ψάχνω τον Χ, μένει κάπου εδώ, μήπως τον ξέρεις???"... Σιγή... Σκέφτεται λίγο..." ΆΑΑΑ τον ΧΧΧ...!!! Χίκ!!! Ναί... εδώ δίπλα μένει... Στον 1ο όροφο!" ................ Ντάααννν η 2η καμπάνα!!! Λέω ρε π@ύστη ή κοιμάμαι και βλέπω όνειρο ή κάποια καλή πράξη έκανα πρόσφατα!!! Ένα χιλιόμετρο δρόμος, πώς γίνεται!!!???

Πάω στην πολυκατοικία, κοιτάω τα κουδούνια κάτω... τίποτα... ευτυχώς όμως η παλιά πόρτα είναι ανοιχτή. Ανεβαίνω στον 1ο όροφο και κοιτάω τα κουδούνια στις πόρτες... Ούτε ένα δέν είχε κάποιο όνομα!!!!! Ξαναξενέρα!!! Ρέ λές ο παππούς μες στο μεθύσι του αντί για Χ να άκουσε Χ-2 στο τετράγωνο???!!! Ούπς! Μία πόρτα ανοίγει και βγαίνει ένα παλικάρι!... "Καλημέρα" λέω, "ψάχνω τον Χ, μήπως τον ξέρεις???"... Στόν 3ο μου λέει!!!

Πηγαίνω "πετώντας" και ξαναψάχνω τα κουδούνια... Επιτέλους το βρίσκω με την πρώτη!!!!!! Το κουδούνι είναι στο όνομα του πατέρα του... Τα τελευταία 30 λεπτά, μέσα απο το ταξί, ήταν πολύ ενδιαφέροντα και με ποικίλα συναισθήματα που εναλλάσονταν συνεχώς!!! Και τώρα είμαι μπροστά στον στόχο μου!!! Πέρνω ανάσα... σκέφτομαι μια στιγμή απο μέσα μου "ρε c λές να βγάλω και την κάμερα να τραβήξω την μάπα του όταν ανοίξει την πόρτα???... μπάαα...!!!"

......... Χτυπάω...... ησυχία....... καμία κίνηση... το IFF και το RWR δέν ακούει κανένα θόρυβο απο μέσα... Φτούυυ ρε @ούστη!!! Δέν μπορεί τέτοια γκαντεμιά σήμερα!!! Ξαναχτυπάω και περιμένω... Τίποτα!!! Μου έρχονται τα συναισθήματα που έρχονται και στους πιλότους που μετά απο κάνα 3λεπτο λοκαρίσματος των μεμέτηδων δέν μπορούν να πατήσουν το pickle σε ARM...!

Κοιτάω τις διπλανές πόρτες... Πού ξέρεις, φτάσαμε ως εδώ! Τίποτα... κανένα όνομα... Χτυπάω και τις 2 πόρτες μπάς και... Τίποτα! καμία κίνηση!!! Φεύγω!... Στο πέρασμα μπροστά απο την πόρτα με το όνομα Χ την ξαναχτυπάω νευρικά... κάτι έπρεπε να κοπάναγα!!!................... Δέν μπορεί!!!!!!!! Ακούω κίνηση!!!!!!!! ........Ακούωωω.... καζανάκι??????????!!!!!!!!!!! γελάω!!!! Μια φωνή ακούγεται απο μέσα και μετά απο 5 sec η πόρτα ξεκλειδώνει και ανοίγει!!!!!! Μπροστά μου στέκεται ένας κυριούλης... πιθανόν ο πατέρας του...

"Καλημέρα" λέω ευγενικότατος... Τον έκοψα τον άνθρωπο πάνω στο χέσιμο μεσημεριάτικα, άς είμαι τουλάχιστον ευγενικός μαζί του... Εξάλλου είμαι και άγνωστος "Τίνος είσαι εσύ???" έρχεται η απάντηση!!!... Θέλω να ξεραθώ στα γελιά αλλά δέν πρέπει...!!!

Επι κάνα λεπτό του εξηγώ όλη την ιστορία, για το στρατό, για τα τηλέφωνα, για την επίσκεψη μου στην Κέρκυρα... Με κοιτάει κάπως... "Ο Χ" μου λέει "δέν μένει εδώ. Έχει φύγει απο το σπίτι και μένει με την κοπέλα του μαζί... Δέν ξέρω που μένει ούτε έχω το τηλεφωνό του... Δέν τα πάμε καλά... Πού και πού πέρνει κανα τηλέφωνο μόνο..." Ντάαννν η 3η καμπάνα σήμερα... "Μα καλά" λέω, "δέν έχει κάποιος το κινητό του??? Ο αδελφός του? η αδελφή του? κανείς???"... "Κανείς" μου λέει... "δέν μένουν στη Κέρκυρα και ούτε και αυτοί έχουν το τηλέφωνο του..." Το απόλυτο αίσθημα ξενερώματος... Απερίγραπτο...

"Anyway..." του πετάω απο αντίδραση στα Αγγλικά, "γράψτε σας παρακαλώ το κινητό μου να του το δώσετε όταν θα ξαναμιλήσετε να το έχει..." ο παπάrας σιγομουρμουρίζω... Το γράφει σε ενα χαρτί, τον χαιρετώ και κατεβαίνω στον δρόμο... Άντε τώρα να βρείς ταξί εδω... δέν περνάει τίποτα...

Δέν περνάει ένα λεπτό και χτυπάει το κινητό μου. Το ανοίγω απο το bluetooth χωρίς να δώ την οθόνη ποιός είναι ... "Πού είσαι ρέ???" ακούω απο κάποια άγνωστη φωνή... Όσο η cpu επεξεργάζεται τα στοιχεία και προσπαθεί να αντιστοιχήσει την φωνή σε κάποια "επαφή" βγάζω και το pocket pc κινητό απο τη θήκη του και κοιτάω στην οθόνη του... Άγνωστο νούμερο... "Πού είσαι???" ακούω ξανά... "Ποιός είναι???" απαντάει το IFF μου άμεσα... "Έλα ρε @#$%#*, ο Χ είμαι!!!"... Δεύτερη άμεση απάντηση, απο τον υπολογιστή ελέγχου βολής αυτή τη φορά...: "Κάτω απο το σπίτι σου, έλα να σε μπίιιπππ τώρα!!!!"........ Γέλια και στις 2 άκρες του τηλεφώνου...!!! "Περίμενε σε 5 λεπτά είμαι εκεί με το μηχανάκι!!!"...

Όσο περιμένω, προσπαθώ να καταλάβω τί είχε παιχτεί... Δέν έβγαζα άκρη!!! Συναισθήματα απερίγραπτα... Κρύο και ζέστη ταυτόχρονα!!! Ούτε στις ταινίες δεν γίνονται αυτά που έχουν γίνει σήμερα... Όντως μετά απο λίγο ήρθε... Πάνω στην συζήτηση αργότερα και στον καφέ κατάλαβα τι είχε παιχτεί... Ο πατέρας του δέν ήξερε ποιός ήμουν και έτσι μου έλεγε ψέματα!!! Μόλις έφυγα όμως τον πήρε αμέσως τηλέφωνο για να τον ενημερώσει!!! Ευτυχώς γιατί αυτός είχε χάσει το κινητό του και μαζί και όλα τα νούμερα!!!

Άαα, δέν ήταν όλα ψέματα όμως... Όντως έμενε με την κοπέλα του σε ενοίκιο σε ενα σπίτι 200 μέτρα απο του πατέρα του, στον αποκάτο δρόμο... Για την ιστορία, το σπίτι του και ο δρόμος αυτός έχει 100% φυσική θέα στο αεροδρόμιο (Armada είναι ο δρόμος στο τέλος του οποίου βρίσκεται η καφετέρια που μου είπες!!!) καθώς είναι σε ανηφορική πλαγιά, σε καμια 50αριά μέτρα ύψος ASL και το πολύ 300 μέτρα απο το τέλος του διαδρόμου μέσα στη θάλασσα!!! Το ιδανικό μέρος για τρίποδο, ψηφιακή κτλ κτλ...!

Ούφφ!!! :lol: :lol: :lol:



Άα..! Την ώρα του καφέ εθεάθησαν 2 F-4E Phantom II, το ένα καπνίζον το άλλο όχι, σε χαλαρό σχηματισμό πάνω απο το κέντρο της πόλης και σε χαμηλο σχετικά ύψος κατευθυνόμενα Βόρεια ταχέως...! Ρε μπάς και ήταν SRA???!!!...



:wink:
Εικόνα
Fantasma337
Δημοσιεύσεις: 1078
Εγγραφή: 06 Ιουν 2004, 22:49
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fantasma337 »

Eipame ta SRA 8a petane 3-4 mhnes akoma...
ACIG Team Member
Εικόνα
ΜΑΧΙΜΩΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ (Αριστοτέλης)
atsalis_p
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Δημοσιεύσεις: 1477
Εγγραφή: 27 Ιαν 2005, 19:41
Τοποθεσία: Χανιά τέλος...

Δημοσίευση από atsalis_p »

:shock:
Πάνο φοβερή ιστορία! Πολύ μπέρδεμα και πολλή τύχη όντως. Και συναισθήματα όπως είπες..
Φαντάζομαι.. (Άκυρο-Διόρθωση, Phαντάζομαι :D )
Βέβαια μετά από όσα είπες θες να σου πω για ποιόν μιλάς; :D

Το αεροδρόμιο της Κέρκυρας το έχω δει κι εγώ, πραγματικά ΨΑΡΩΤΙΚΟ!
Ένας διάδρομος στεριάς μέσα σε μια κλειστή θάλασσα.. Σαν ένα μεγάλο φυσικό αεροπλανοφόρο :!:
Δεν ξέρω αν σου είπε ο Armada ότι αν προχωρήσεις κάτω από το καφέ προς το εκκλησάκι
που φεύγει το καίκι για Ποντικονήσι βρίσκεσαι ακριβώς κάτω από τα πελώρια αεροσκάφη
που πλησιάζουν λίγα μέτρα από πάνω σου! :shock:

Φίλε, ωραία η Κέρκυρα και μου ΄χει λείψει.. (Είμαι ο μισός από εκεί!)
Ελπίζω να πέρασες καλά!

(Και δεν ήσουν απλά τυχερός, μέσα σ΄όλα αυτά τα κουφά είδες και Phαντομάκια,
πήρες τη δώση σου κουφαλίτσα, και "αποσυρμένα".. Τι να πω, ήταν η μέρα σου!!!)
Εικόνα
ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Εικόνα
STARSERIF
Δημοσιεύσεις: 3340
Εγγραφή: 05 Δεκ 2004, 13:27
Τοποθεσία: ATHENS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Το εχει η Κερκυρα φενεται!!!!!....Εγω απολυθηκα απο τον στρατο Ιανουαριο 92
απο Καστορια μαζι με εναν απο Καρδιτσα.....αυτος παει Καρδιτσα εγω Αθηνα...σπιτια μας δλδ.....6 μηνες μετα Ιουλιο αποφασιζω τελευταια στιγμη να παω με παρεα Κερκυρα διακοπουλες.....Ωραιααααα.......και.....ενα βραδυ εχουμε κατεβει στο Υψος για ποτα οφθαλμολουτρα και παλαμολουτρα.....ξαφνικα μες στον κοσμο νοιωθω ενα χερι....εεεεεεε..οχι εκει που νομιζεται αθλιοι και πονηροι :twisted: ...στον ωμο....γυρναω και βλεπω τον Μητσαρα..ντυμενος γκαρσονι..Δουλευε στο εστιατοριο διπλα στο μπαρ που ηταν να μπουμε....Δεν χρειαζεται να σας πω οτι μας κοιταζε ολη η παραλια για κανα 10λεπτο.....απο τις φωνες μας....πουσε ρε %$^$^^...αρε κου$$&α κτλ κτλ.......μουχει μεινει καρφωμενο στο μυαλο....
Εικόνα


Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Kovamaniac
Δημοσιεύσεις: 2595
Εγγραφή: 09 Μαρ 2005, 22:52
Τοποθεσία: Θήβα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Εγω με την αναβολη θα παω φανταρος το 2014 και δεν εχω φιλους απο το Στρατό!!! :roll: :roll:
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
STARSERIF
Δημοσιεύσεις: 3340
Εγγραφή: 05 Δεκ 2004, 13:27
Τοποθεσία: ATHENS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Ετσι οπως πας θα πας μαζι με τα τρισεγγονα του Μητσοτακι!!! :shock: :shock: :shock: ... :lol: :lol: :lol:
Εικόνα


Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Arty
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Δημοσιεύσεις: 1795
Εγγραφή: 01 Απρ 2004, 10:34

Δημοσίευση από Arty »

Τελικά ο raptor πήγε κέρκυρα γύρισε τι έκανε???
Arty out...

Εικόνα
Master Yoda
Δημοσιεύσεις: 395
Εγγραφή: 26 Μάιος 2004, 06:01
Τοποθεσία: salamina, stratefsimi naftara

Δημοσίευση από Master Yoda »

Otan xanapas pano kerkyra pes to mou na er8w apenanti na ta poyme
Εικόνα

''Να ρούφαες πέντε μυτιές θα ήσουνα εντάξει
στου πετρογέρακα να μπείς το νέο f-16''
"200 kai simera, einai polles?"
raptor
Δημοσιεύσεις: 4943
Εγγραφή: 31 Μαρ 2004, 09:00
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Arty έγραψε:Τελικά ο raptor πήγε κέρκυρα γύρισε τι έκανε???


τί είπες τώρα ρε c...!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Κλειδωμένο