"κόλλημα" σε πίστες του Lock On

Lomac Lock-On Area

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
crash

"κόλλημα" σε πίστες του Lock On

Δημοσίευση από crash »

καλησπέρα σας.Εχω "κολλήσει εδώ κ αρκετό καιρο σε 2 πίστες. Με το F-15 συγκεκριμένα στην 7η πίστα. Αν και καταρίπτω τα αντίπαλλα su (που είναι κ η αποστολή μου) η πίστα δεν τερματίζεται διότι τα tornado δεν βυθίζουν τα αντιπαλα πλοία! :x Το ίδιο και όταν εχο το su-27 στην 6η πίστα. Τελεώνω την αποστολή μου, αλλα "οι συνάδελφοι" δεν βυθίζουν τα αντίπαλλα πλοία. Το αποτέλεσμα όλου αυτού, να μην τερματίζω ποτέ τις πίστες! Γνωρίζει κάποιος τί κανω λαθος....? [/b]
Pacman
Δημοσιεύσεις: 422
Εγγραφή: 23 Ιουν 2006, 08:51

Δημοσίευση από Pacman »

Δεν θυμάμαι τις αποστολές, αλλά ίσως τα Tornado να απειλούνται από SAM και να πηγαίνουν defensive απορρίπτοντας τον οπλισμό τους.
Αν έχεις Flaming Cliffs και η αποστολή ήταν για το απλό Lockon, ίσως το πρόβλημα να οφείλεται στην καλύτερη επίδοση των SAM.

Μπορείς επίσης κοιτάξεις στο mission editor αν τα Tornado έχουν στόχους στα attack waypoint, ή και να ανεβάσεις το επίπεδό τους σε excellent αν δεν είναι.

Κάτι μου θυμίζει η περίπτωση των Sukhoi. Νομίζω τα πλοία έπρεπε να βυθιστούν από 2 Mig 29. Εγώ είχα ξεμπερδέψει με το CAP, μετά πάτησα F2 για να βρω το Mig που έπρεπε να επιτεθεί στα πλοία και πάτησα ALT-J (νομίζω) για να μπω στο cockpit του. Μόνο έτσι τελείωσα αυτή την αποστολή. Αν μιλάμε για την ίδια φυσικά.

Αν προλάβω θα τσεκάρω το βράδυ.

Άσχετο: Ρε παιδιά Τούρκεψε και το Lockon. Οι οχθροί μας έχουν γύρω στις 3 - 4 μοίρες και τουλάχιστον 2 server.
STARSERIF
Δημοσιεύσεις: 3340
Εγγραφή: 05 Δεκ 2004, 13:27
Τοποθεσία: ATHENS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Ασχετο με το προβλημα σου σχετικο με το LO παντως.εχει και trainning 8)

Πιο συγκεκριμενα εδω:
http://stage6.divx.com/LOCKON
Εικόνα


Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Απάντηση