Νομίζω ότι εξοφλουμε το διεθνές χρέος του κράτους...νομίζωAnzac έγραψε:χρέος ; γιατί μας χρωστάγανε και τους δανείζουμε ;
δεν σε καταλαβαίνω
Δεν είμαστε σοβαροί !
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
O Έλληνας πάντα απο το υστέρημά του βοηθάει.
Δεν είδα κανένα ποστ για κάτι μάγκες που ξεπουλάνε την δικιά ΜΑΣ
περιουσία (ΟΤΕ) κάτω απο το τραπέζι και τρώνε τα εκατομύρια.
Ας πληρώσουμε καμιά κονσέρβα να φάει κάνα Βιρμανόπουλο στο κάτω κάτω αυτό θα μας καταστρέψει;
Σιγά τα λεφτά που δώσαμε και μεις..τοσο κάνουν τα αμάξια των Μπενόπουλων , των Βανδηνογιανέων και δεν ξέρω και γω ποιών άλλων.
Ας πληρώσουμε καμιά κονσέρβα να φάει κάνα Βιρμανόπουλο στο κάτω κάτω αυτό θα μας καταστρέψει;
Σιγά τα λεφτά που δώσαμε και μεις..τοσο κάνουν τα αμάξια των Μπενόπουλων , των Βανδηνογιανέων και δεν ξέρω και γω ποιών άλλων.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY

αν κατάλαβες , αυτό που με ενόχλησε ήταν η αμεσότητα της βοήθειας στους ξένους, ενώ για τους δικούς μας , κολλάνε όλα στην γραφειογρατεία και μάλλον και σε τσέπες άλλωνcosa έγραψε:O Έλληνας πάντα απο το υστέρημά του βοηθάει.
με πιάνεις ;
e-HAF Admin
αρα πιο ευστοχο θα ήταν ένα topic με θέμα "ακόμα να παει η βοήθεια στους πυρόπληκτους" γιατί εδώ αποκομίζει κανείς την εντύπωση οτι δεν θέλουμε να βοηθήσουμε.Σωστο και το οτι ενισχύουμε τους δικτατορες-υπεύθυνους για το μακελειό αφού δεν μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν το λαό τους οτι έρχεται τυφώνας, αλλά τι να κάνουμε; τους χτύπησε που τους χτύπησε η φύση με τι μανία της , ε μην στείλουμε και τους αμερικάνους να τους ελευθερώσουν καπάκι. Αστους να ισιώσουν λίγο και θα πάνε οι σωτήρες του πλανήτη απο μόνοι τους αργά η γρήγορα.Anzac έγραψε:
αν κατάλαβες , αυτό που με ενόχλησε ήταν η αμεσότητα της βοήθειας στους ξένους, ενώ για τους δικούς μας , κολλάνε όλα στην γραφειογρατεία και μάλλον και σε τσέπες άλλων
με πιάνεις ;
Οσο για την αμεσότητα που λες θα σου πω εγώ πως εξηγειτε.
200.000 δολάρια = τι ειναι ο κάβουρας , τι είναι το ζουμί του.
Στους πυρόπληκτους όμως μόνο οι ιδιωτικες δωρεές ήταν πάνω απο 30 εκατομυρια euro=έχει ψωμί εδώ παιδιά , αρμέγουμε τώρα.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY