Απεργία οι Βενζινοπώλες
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Απεργία οι Βενζινοπώλες
και ερωτώ
ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ;;;;;;;;;;;
ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ;;;;;;;;;;;
e-HAF Admin
Οπως οι περισσοτεροι ξερετε η δουλεια μου εχει αμεση σχεση με το πετρελαιο.
Παω λοιπον πριν μερικες μερες στο πρατηριο που συνεργαζομαι να φορτωσω.
Με το καλυτερα μου λενε οτι απο σημερα 4% απανω τα καυσιμα απο τα διυλιστηρια.
Εδω παιζεται ενα μεγαλο παιχνιδι.Πιστευω οτι οι εταιριες ειδαν οτι τις συμφερει να εχουν δικα τους πρατηρια και γι αυτο πιεζουν την κατασταση να τα κανουν ολα δικα τους.
Βεβαια δινουν την ευκαιρια σε οσους μπορουν να αισχροκερδουν αλλα πιστευω οτι αυτος ειναι ο αμεσος στοχος.
Παω λοιπον πριν μερικες μερες στο πρατηριο που συνεργαζομαι να φορτωσω.
Με το καλυτερα μου λενε οτι απο σημερα 4% απανω τα καυσιμα απο τα διυλιστηρια.
Εδω παιζεται ενα μεγαλο παιχνιδι.Πιστευω οτι οι εταιριες ειδαν οτι τις συμφερει να εχουν δικα τους πρατηρια και γι αυτο πιεζουν την κατασταση να τα κανουν ολα δικα τους.
Βεβαια δινουν την ευκαιρια σε οσους μπορουν να αισχροκερδουν αλλα πιστευω οτι αυτος ειναι ο αμεσος στοχος.
Απεργια κανουν οι οδηγοι φορτηγων γενικα. Οχι τα πρατηρια. Ειναι απεργια τοσο των βυτιων οσο και των οδηγων φορτηγων γιατι ζητουν αυξηση κομιστρου 15% αντι για 5% που τους εδωσαν.Δλδ οι αλλοι που πηραν το 3-4% τι ειναι? μ@λ@κες και εσεις ειστε οι εξυπνοι? Η ο κλαδος σας δεν ειναι ο κλαδος με τη μεγαλυτερη φοροδιαφυγη για παρανομη διακινηση αγαθων? Για να μην πω για τους οδηγους ταξι...που ετοιμαζουν απεργια τη δευτερα....Αλλα βεβαια οταν το μετρο ειναι μισο πως οι ταριφες να μη ζητησουν αυξηση και να μην την παρουν? Ας ηταν το μετρο πληρες να δω αν θα εκαναν απεργια..
Για να μην πω για τον ΟΣΕ που αν ειχε δικτυο καλυτερο ολα τα αγαθα θα μετακινουνταν μεσω τραινου...και μετα τα φορτηγα με 5% μια χαρα ικανοποιημενοι θα ηταν...
Για να μην πω για τον ΟΣΕ που αν ειχε δικτυο καλυτερο ολα τα αγαθα θα μετακινουνταν μεσω τραινου...και μετα τα φορτηγα με 5% μια χαρα ικανοποιημενοι θα ηταν...
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

-
kostas_xalkida
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

- Επικοινωνία:
To καλοκαίρι όμως που θα έρθουν οι σεΐχηδες για διακοπές σε Ρόδο, Κώ, Κρήτη, Κέρκυρα θα τους στήσουμε και Κ.... και θα φορτώνουμε και τα γιωτς με γλαστρομόντελα να τους τα στέλνουμε...τιγκαρισμένα βέβαια από πετρέλαιο μην μείνουν οι άνθρωποι και μεσωπέλαγα....να δούμε τι θα λέτε τότε...........
.......ξέρω ξέρω:lol:...βενζίνη και καύτετα

.......ξέρω ξέρω:lol:...βενζίνη και καύτετα
ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΥΚΩΝΟSTARSERIF έγραψε:To καλοκαίρι όμως που θα έρθουν οι σεΐχηδες για διακοπές σε Ρόδο, Κώ, Κρήτη, Κέρκυρα θα τους στήσουμε και Κ.... και θα φορτώνουμε και τα γιωτς με γλαστρομόντελα να τους τα στέλνουμε...τιγκαρισμένα βέβαια από πετρέλαιο μην μείνουν οι άνθρωποι και μεσωπέλαγα....να δούμε τι θα λέτε τότε...........
.......ξέρω ξέρω:lol:...βενζίνη και καύτετα![]()
![]()
![]()
![]()
e-HAF Admin
παιδια ειναι αληθεια οτι καποιοι κλαδοι πλητονται αμμεσα απο το πετρελαιο.
πχ δεν μπορω να μπω εγω στην ιδια κατηγορια με τον καλλιεργητη κολοκυθιων.
Εγω σαν χωματουργος την καθε αυξηση των καυσιμων οπως και οι απεργοι την απολαμβανω αμεσως.
ο κολοκυθοκαλλιεργητης απλα ανεβαζει την τιμη και καλυπτει λιγο τα σπασμενα.
Οταν εγω κλεινω μια συνεργασια για 1 χρονο πως να ξερω οτι το καλοκαιρι ο Μπους θα στραβωπηδηξει την Λωρα και επειδη θα ποναει η #ωλη του θα πανε τα καυσιμα στα $200.
Τι προοπτικες εχω μετα;
Γιατι στην ΔΕΗ επετρεψαν την ρυτρα πετρελαιου;
πχ δεν μπορω να μπω εγω στην ιδια κατηγορια με τον καλλιεργητη κολοκυθιων.
Εγω σαν χωματουργος την καθε αυξηση των καυσιμων οπως και οι απεργοι την απολαμβανω αμεσως.
ο κολοκυθοκαλλιεργητης απλα ανεβαζει την τιμη και καλυπτει λιγο τα σπασμενα.
Οταν εγω κλεινω μια συνεργασια για 1 χρονο πως να ξερω οτι το καλοκαιρι ο Μπους θα στραβωπηδηξει την Λωρα και επειδη θα ποναει η #ωλη του θα πανε τα καυσιμα στα $200.
Τι προοπτικες εχω μετα;
Γιατι στην ΔΕΗ επετρεψαν την ρυτρα πετρελαιου;
Μ@λ@κες είμαστε, έξυπνοι είναι οι δικαστές, που επιδίκασαν στους εαυτούς τους αυξησάρα + αναδρομικά για καναν αιώνα πίσω...Jester έγραψε:Δλδ οι αλλοι που πηραν το 3-4% τι ειναι? μ@λ@κες και εσεις ειστε οι εξυπνοι?
Σωστά, δεν είναι τυχαία η απαξίωση των δημόσιων συγκοινωνιών και μεταφορών.Jester έγραψε: Για να μην πω για τον ΟΣΕ που αν ειχε δικτυο καλυτερο ολα τα αγαθα θα μετακινουνταν μεσω τραινου...και μετα τα φορτηγα με 5% μια χαρα ικανοποιημενοι θα ηταν...