Πούτιν, good or bad !
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
εγω νομιζω οτι το ραλλυ εχει πάλι ξεκινήσει, πολλα ακουγονται, πολλα εχει πει και ο ιδιος ο Πουτιν για νεα όπλα πιο ισχυρά. Πριν 4-5 μήνες δεν επισκεφτηκε στρατιωτική βαση ερευνας; Και μην παραβλέπουμε την Σοβιετικου Τυπου παρελαση για τα 43 χρονια της ληξης του πολέμου.kypselos έγραψε: και το κανει πολυ εξυπνα βεβαια.αντι για ραλλυ εξοπλισμων παιζει με την οικονομια που ποναει τους αμερικανους...
Και όμως τελικά, κανείς δε μένει ατιμώρητος σ'αυτή τη χώρα
Μπορεί να είμαι λίιιιγο ΟΤ, αλλά μόλις άκουσα πως η ΕΡΤ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο (μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή) που έκανε την περασμένη εκπομπή με τον Πούτιν.
Έτσι, για να δούμε άλλο ένα δείγμα του πού ζούμε...

Μπορεί να είμαι λίιιιγο ΟΤ, αλλά μόλις άκουσα πως η ΕΡΤ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο (μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή) που έκανε την περασμένη εκπομπή με τον Πούτιν.
Έτσι, για να δούμε άλλο ένα δείγμα του πού ζούμε...
Καλά, οι υπόλοιποι που είναι στα διάφορα κέντρα εξουσίας νομίζετε οτι έχουν φτάσει εκεί με το σπαθί τους??? ΔΕΝ υπάρχει αυτή η έκφραση για αυτά τα επαγγέλματα.. Ο Πούτιν σας πείραξε και αυτά που είδατε σε ένα ντοκυμαντέρ?? Δεν βλέπετε εδώ στο μπουρδέλοΕλλάδα τι γίνεται? Τουλάχιστον να κάνανε έργα να πάει μπροστά η κοινωνία και ας μας τα τρώγανε αν ήταν και μάγκες. Τώρα είναι μόνο μάγκες που μας τα τρώνε.. Δεν συζητάμε για έξω, Αμέρικα UK κτλ..
Άαα. Και σημείωση, παρακαλώ τους Κους Κους Admins να το κάνουν και stick topic..:
Η ΕΛΛΑDA ΔΕΝ, επαναλλαμβάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Το είπε και το επιβεβαίωσε και ο Λάκης σήμερα. Τα μπουρδέλα είναι οργανωμένα, υπάχει μια σειρά, ενας έλεγχος στην πόρτα, το εμπόρευμα είναι "διαφανές", ότι πάρεις ξέρεις πόσο θα το πληρώσεις, θα πάρεις και νόμιμη απόδειξη για την εφορία φεύγοντας. Και υπάρχει και το support μετά, σε ξέρουν, σε θυμούνται, έχεις και καλύτερη μεταχείρηση..

Άαα. Και σημείωση, παρακαλώ τους Κους Κους Admins να το κάνουν και stick topic..:
Η ΕΛΛΑDA ΔΕΝ, επαναλλαμβάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Το είπε και το επιβεβαίωσε και ο Λάκης σήμερα. Τα μπουρδέλα είναι οργανωμένα, υπάχει μια σειρά, ενας έλεγχος στην πόρτα, το εμπόρευμα είναι "διαφανές", ότι πάρεις ξέρεις πόσο θα το πληρώσεις, θα πάρεις και νόμιμη απόδειξη για την εφορία φεύγοντας. Και υπάρχει και το support μετά, σε ξέρουν, σε θυμούνται, έχεις και καλύτερη μεταχείρηση..

+1raptor έγραψε:, παρακαλώ τους Κους Κους Admins να το κάνουν και stick topic..:
man ,απο τα πιο σωστά που έχουν ειπωθεί σε αυτό το forum
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY

-
killerwing
+1 και απο εμένα ως προς τα λεγόμενα του Λάκηcosa έγραψε:+1raptor έγραψε:, παρακαλώ τους Κους Κους Admins να το κάνουν και stick topic..:
man ,απο τα πιο σωστά που έχουν ειπωθεί σε αυτό το forum
Για τον Πούτιν όμως , είπαμε και πρίν, μακάρι και οι δικοί μας να φερόντουσαν πατριωτικά όπως και αυτός , και όχι ότι προλάβουμε και αρπάξουμε αυτή την τετραετρία γιατί μετά έρχετε οι σειρά των άλλων να αρπάξουν.....
ΜΑΚΑΡΙ να ξανα βάζανε την Ελλάδα σε μια σειρά ανάπτυξης και να αναδεικνύανε τι σημαίνει να είσαι Έλληνας.
Αλλά τί λεμε τώρα ..... αν ξεκινήσεις το "τσεπώνειν" είναι δύσκολο μετά να το κόψεις, ούτε ο ΟΚΑΝΑ δεν μπορεί να σου κάνει απεξάρτηση
e-HAF Admin
-
killerwing
Ο πουτιν σαν πρωτεργατης της gasprom και φιλος των ρωσων μεγιστανων, θα κυνηγησει την αναπτυξη των εταιρειων τους σε καθε επιπεδο, με εικονα την αναπτυξη της ρωσικης οικονομιας, επιρροης, στρατιωτικης δυναμης. Φαινεται καθαρα οτι εχει βαλει σε θυλια ολεσ τις χωρεσ ΕΕ με τους σωληνες του Φυσικου αεριου και πετρελαιου.
PS τωρα εκπαιδευει προσωπικο, που οταν θα τους διαταξει να κλεισουν την παροχη πχ για την ελλαδα να το κανουν σε ακαριαιο χρονο. (Γεωργια, Ουκρανια).
PS τωρα εκπαιδευει προσωπικο, που οταν θα τους διαταξει να κλεισουν την παροχη πχ για την ελλαδα να το κανουν σε ακαριαιο χρονο. (Γεωργια, Ουκρανια).