HOL & Technical Support

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
LantirN

HOL & Technical Support

Δημοσίευση από LantirN »

Παιδια, πολυ γελιο χτες.

Κατα τις 2:30 το βραδυ, τα λεγαμε ωραια και καλα στο ΤΣ με τα παιδια, ξαφνικα χανει την ενδειξη DSL το router μου, πεφτω απο το ΤΣ, και αρχιζω τις προσευχες μπας και ξαναμπει το ρημαδι. Εκανα επανεκινησεις 2-3 του υπολογιστη, τις διπλασιες στο router, αλλα η ενδειξη DSL τιποτα.

Ειμαι σε απογνωση και παιρνω βραδιατικα την 24ωρη τεχνικη εξυπηρετηση.
Το σηκωνει ενας τυπακος, του λεω καλημερα και τα συναφη και τη φυση του προβληματος. Μου ειπε να κανω επισης και αυτος καποιες επανεκινησεις στο router βγαζοντας το απο το ρευμα αλλα ματαια. Πηγαμε στη σελιδα του ρουτερ και τσεκαραμε μαζι τις ρυθμισεις. Μετα απο 30 λεπτα προσπαθειας και αλλαγων στις ρυθμισεις, τιποτα.
Μου λεει σε μια φαση πρεπει να το φερεις σε εργοστασιακες ρυθμισεις να δουμε τι φταιει. Του λεω "Θα χασω τα port forwardings ?". Μου λεει εχεις κανει port forwardings ? (Δε νομιζω οτι του φανηκε τοσο περιεργο, αλλα του εκανε εντυπωση σιγουρα) Του απαντησα ναι, και μετα απο λιγη ωρα καταλαβα οτι δεν ειχα αλλη επιλογη, τραβηξα λοιπον printscreen ολες τις πορτες, και του καναμε επαναφορα εργοστασιακων.

Μετα απο αλλες προσπαθειες, τιποτα. Συνολο, 1 ωρα στο ακουστικο.
Καμια λειτουργια. Μου λεει χαλασε το router σου, θελει αντικατασταση.
Του λεω μα καλα ετσι χαλανε ? Ωστωσο, μου εδωσε για τελευταια προσπαθεια κατι δικα τους usernames-passwords αλλα και παλι δεν εμπαινε..
Τελος παντων, μου ειπε απο Δευτερα θα επιοκοινωνησουμε μαζι σου, να σου στειλουμε το νεο router και τα λοιπα. Τσαμπα αντικατασταση, οκ λεω.
Σηκωνομαι το πρωι, τιποτα. DSL ενδειξη, γιοκ. Βεβαια, ειχε κρατησει τα usernames-passwords που μου ειχε δωσει αυτος.

Κανοντας λοιπον παλι initialization απο την αρχη, με τα δικα μου ονοματα-κωδικους, ειδα οτι δουλεψε μια χαρα...

Τωρα τι να τους πεις. Που ειναι η δουλεια τους να σου βρουν την αιτια της βλαβης, και να σου τη φτιαχνουν λες και ειναι απο το Τσιμπουκισταν.
Μα νεα νοοτροπια ειναι αυτη ? Χαλασε πετα το... Οτι να ναι, οτι να ναι...
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
sparta
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από sparta »

Στη Μπανανία ζούμε. Είμαστε 1000 χρόνια πίσω από τα γελάδια.
Δεν ξέρω τον παροχό σου αλλά και του δικού μου (OTE) to help desk είναι για τα μπάζα παρόλο που σε τιμή συνδρομής μου τον πιάνουν κανονικά
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

hellas on line
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Τσιμπουκισταν!!!!!!!!..........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ....γεια ρε Γρηγορη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

μα που ζείτε και τι επιζητείτε ;

το γέλιο το πολύ θα έρθει όταν με το καλό θα έχουμε οπτικές σε κάθε σπίτι

εκεί να δείς....
e-HAF Admin
ScarFace
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ScarFace »

Greg, εγω λεω να υδρισουμε εναν συλλογο "πονεμενων" συνδρομητων της HOL...τι λες ???
"Dio, ha creato l'uomo...
...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"

Bombardieri d'acqua Italiani
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

υπάρχει κάτι καλύτερο.... www.adslgr.com

ο πόνος του κάθε πονεμένου