Που μπορω να βρω το demo του Falcon 4.0 ?

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
panpan
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2016
Εγγραφή: 05 Δεκ 2006, 22:31
Τοποθεσία: Βύρωνας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Eγκατέστησε το σετάπ της ομάδας μας και θα αλλάξεις γνώμη. Δεν πετάμε με το falcon του 98 αλλά με το falcon του 2009 :wink:
Εικόνα
gerodinis
Δημοσιεύσεις: 2063
Εγγραφή: 11 Αύγ 2007, 17:28

Δημοσίευση από gerodinis »

Burst έγραψε: Μα καλα το 1998 δεν ειχε εφευρεθει ακομα το mouse ? για κοιταξεις τον ουρανο χρησιμοποιεις τα num keys !! Απαραδεκτο !
Ειναι ακρως πολυπλοκο το μονο που καταφερα ειναι να κανω ενα γυρω-γυρω και μετα να πεσω σε κατι χωραφια και το interface δε βοηθα καθολου, χειρισμος μηδεν , του δινω ενα 3.5/10 χωρις να λογαριαζω τα graphics που ειναι blocky και ετσι κι'αλλιως ξεπερασμενα..
Καλώς τον.

Βρε συνάδελφε, όταν βγήκε το Falcon είχε σχεδιαστεί να τρέχει τέλεια σε Voodoo 2. Έχουν περάσει "αιώνες" από τότε. Βάλε το καινούργιο (το επίσημο σετάπ). Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Η μέρα με τη νύχτα.

Και όσο για το χειρισμό, χρησιμοποίησε joystick. Είναι απλώς αδύνατον να κάνεις τη δουλειά σου με το πληκτρολόγιο, και δε φταίει ο εξομοιωτής για αυτό. Για δοκίμασε να παίξεις IL-2 ή FS με το πληκτρολόγιο και θα δεις. Εγώ πάντως απλά τσακιζόμουν.

Υ.Γ.
Πώς γίνεται να χάνει βαθμολογία ένας εξομοιωτής απλά επειδή είναι πολύπλοκος; Για κάτσε να ασχοληθείς λίγο και μετά δε θα ξεκολλάς με τίποτα. Η πολυπλοκότητά του θα γίνει δεύτερη φύση σου.
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
Απάντηση