Πρόβλημα στο multiplayer του Falcon Allied Force

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
leobouki
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 31 Ιούλ 2009, 16:17
Τοποθεσία: Athens Greece

Πρόβλημα στο multiplayer του Falcon Allied Force

Δημοσίευση από leobouki »

Έχω εγγατεστημένο το F-16 Falcon Allied Force της Lead Pursuit με το τελευταίο Patch και το HOT.Ολα δουλεύουν καλά εκτώς του Μultiplayer.Προσπάθησα να πετάξω με 1 από το Teamspeak 2 αλλά δεν μπορούσα να κάνω join στο Internet και όχι το lan.Μου έδωσε το Ip adress του δοκίμασα να φτιάξω και εγώ 1 server αλλά τίποτα...κώλλαγε στο making connection (εικόνα με το δορυφόρο) και στο τέλος έγγραφε 1 μήνυμα :the server connection timed out.Δοκίμασα να μπω με 1)Cosmote Internet on the go 2)Wireless μέσω ασύρματου δικτύου γείτονα αλλά πάντα το ίδιο μήνυμα.To windows firewall απενεργοποιημένο και το Norton Antivirus απενεργοποιημένο.Παρακαλώ οποιαδήποτε γνώμη/άποψη επί του θέματος μου είναι χρήσιμη... :)
cosa
Δημοσιεύσεις: 988
Εγγραφή: 26 Δεκ 2007, 04:48

Δημοσίευση από cosa »

Το port forwarding το ελέγξατε?Είναι προωθημένες οι σωστές θύρες απο το router? Το πρόβλημα που περιγράφεις εκεί παραπέμπει.
Επίσης αν ο γείτονας δεν είναι φίλος σου ή γνωστός, ωστε να σου κάνει forward τις θύρες που χρειάζεται απο το ρούτερ του δεν θα μπείς ποτέ απο τη συγκεκριμένη σύνδεση.
Περισσότερες οδηγίες θα βρείς εδώ:
http://portforward.com/
(πρέπει να βρείς την μάρκα και τον τύπο του modem/router σου.-αν και νομίζω οτι σε καίει το όλο σύστημα που έχεις επιλέξει: internet on the go)
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
leobouki
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 31 Ιούλ 2009, 16:17
Τοποθεσία: Athens Greece

Δημοσίευση από leobouki »

Όσο για το cosmote έχεις απόλυτο δίκιο.Δεν βγαίνει άκρη.Έχω ήδη ελέγξει το site me ta router αλλά δείτε πως έχουν τα πράγματα.Έχω laptop 1 Fujitsu Siemens Amilo M3438G το οποίο έχει modem το Motorola SM56 Data Fax Modem και προσαρμογέα δικτύου (όπως γράφει η διαχείρηση συσκευών)το Intel(R) PRO/Wireless 2200BG Network Connection.Αλλά δεν μπορώ να αλλάξω πουθενα τα ports,παρά μόνο από το windows firewall.Δοκιμάσαμε χτες ακόμα και να μπούμε στο site του router του γείτονα,να κάνουμε add/assgin νομίζω το game,ακόμα κ να αλλάξουμε τα ports ,αλλά τελικά τζίφος.... :cry:
Τι να πω,μόνο με connex και otenet και HOL γίνεται δουλειά!?
cosa
Δημοσιεύσεις: 988
Εγγραφή: 26 Δεκ 2007, 04:48

Δημοσίευση από cosa »

Καταρχήν το Motorola SM56 Data Fax Modem δεν σε ενδιαφέρει δεν έχεις να κάνεις με αυτό.Η δουλειά δεν είναι θέμα provider όπως λές αλλά θέμα εξοπλισμού.Αν είχες ένα κανονικό modem/router θα γινόταν μια και έξω.
Νομίζω οτι πρέπει να καταφύγεις στις επιλογές firewall που σίγουρα θα έχει το software που σου έδωσαν μαζι με το on-the-go.
Δυστυχώς δεν το έχω δεί ποτέ μου απο κοντά αυτό το σύστημα, δεν έχω βάλει τα χέρια μου πάνω του και δεν μπορώ να σε κατευθύνω παραπέρα.
Αφού έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα όμως, γιατί δεν απευθύνεσαι στην τεχνική υποστήριξη της otenet?
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Sparky
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: 26 Ιουν 2007, 02:35
Τοποθεσία: Αθηνα

Δημοσίευση από Sparky »

Εγω σαν λυσει θα σου προτεινα ν α χρησιμοποιησεις το hamachi που κανει θαυματα. Με λιγα λογια κανει μια συνδεση μεσω ιντερνετ να φαινεται σαν LAN συνδεση. Ψαξε λιγο στο GOOGLE και θα καταλαβεις πως λειτουργει.
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Δημοσιεύσεις: 2178
Εγγραφή: 18 Ιαν 2006, 03:06
Τοποθεσία: athens

Δημοσίευση από condor »

καπου το ειχα αυτο.. το χρησιμοποιουσα για το fs οταν ηθελα να κανω μλκιες με τα παιδια της oav.. αλλα το hamachi ειναι σαν το teamviewer πρεπει να το εχουν και οι 2...
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 36880
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004, 15:38
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Το port forwarding γίνεται στο modem/router του ADSL, όχι σε dial up modem.

Οι πόρτες που πρέπει να ανοιχτούν (για την εσωτερική σου IP) αναφέρονται στα επίσημα setup GUIDE.

Προσπαθήστε λιγάκι περισσότερο, ή μπείτε στο TS να σας βοηθήσει κάποιος συνάδελφος επι τόπου.
e-HAF Admin
leobouki
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 31 Ιούλ 2009, 16:17
Τοποθεσία: Athens Greece

Δημοσίευση από leobouki »

Ευχαριστώ για τις ιδέες παιδιά αλλά έχω ήδη πάρει τηλ την εταιρεία κ λένε πως δεν γίνεται να ανοίξεις ports στο συγκεκριμένο!!!Τώρα το μόνο που μου μένει είναι το hamachi,όπως λέγεται...Στο TS με κατεύθυνε 1 κύριος,έκανε τα πάντα (κυριολεκτικά) για να με βοηθήσει αλλά δεν καταφέραμε τίποτα...Τέλοςπαντων θα ψάξω και εγώ μετά τις διακοπές κ θα δείξει...Thanks για όλα!!! :D
Απάντηση