Warthunder WWII FREE

PC Sims, Arcade Sims, Flash Game Sims, Java Game Sims, etc.

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
KAKIS
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 07 Σεπ 2004, 13:01
Τοποθεσία: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Warthunder WWII FREE

Δημοσίευση από KAKIS »

Το καλύτερο simulation WWII που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.
Αξίζει να το δοκιμάσετε μιας και είναι και free.

Παρακάτω παραθέτω απόσπασμα από ένα πολύ καλό review από το game που έγραψε κάποιος φίλος από το http://lockon-greece.forumotion.net/

"Δημοσίευση από =GR=Sisifos στο Κυρ Aug 19, 2012 1:40 pm

Λοιπόν παίδες, πρώτες εντυπώσεις! Το παιχνίδι δείχνει απίθανο. Αν και σε closed beta είναι ήδη πολύ καλό. Τα γραφικά του θα τα έχετε δει ήδη από τα βιντεάκια. Απλά κορυφαία. Και το φανταστικό είναι πως ήδη η μηχανή του είναι τόσο optimized που ακόμα και το φτωχό μου pc το τρέχει με πάνω από 50 fps.
Στο ζουμί τώρα. To game είναι τόσο arcade ή τόσο εξομοιωτής όσο θέλει ο παίκτης. Μπορείς να παίξεις εντελώς arcade από 3rd person view ή εντελώς simulation από cockpit με πολύ καλά flight models, πλήρη εξομοίωση και χειρισμό κινητήρων (prop pitch, mixture κλπ) και g-effects, spins stalls κλπ.
Όσο για το πως παίζεις. Όσοι έχουν παίξει World of Tanks θα καταλάβουν. Στα ranked matches τα οποίο και σου δίνουν xp και cedits συμμετέχουν έως 32 άτομα (16χ2 ομάδες) ενώ υπάρχουν διάφορα modes και χάρτες (air domination, ground strikes κλπ). Υπάρχει και ένα mode το World War που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα το οποίο θα παίζει μάλλον όπως στο Aces High II. Πάρα πολλά άτομα δηλαδή που θα μπαινοβγαίνουν σε ένα τεράστιο χάρτη και θα προσπαθούν να καταλάβουν περιοχές. Επίσης στο μέλλον θα μπορούμε να ελέγχουμε και οχήματα εδάφους και πλοία.
Από αεροσκάφη τώρα υπάρχουν πάρα πολλά και κάθε είδους τα οποία όμως θα πρέπει να ξεκλειδώνετε και να τα αγοράζετε με τα xp και τα credits που θα μαζεύετε παίζοντας.
Ένα βασικό πλεονέκτημα για εμάς τους σερβεροκαμμένους? ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κάνει κάποιος server. Τα ματς hostάρονται κεντρικά από την εταιρεία και μπορώ να πω πως σε όσα παιχνίδια έχω παίξει δεν είχα καθόλου lag!!
To παιχνίδι είναι F2P στο εμπορικό μοντέλο του World of Tanks. Μπορεί κάποιος να παίζει πάντα δωρεάν ή αν θέλει να εξελιχθεί γρήγορα να αρχίζει να σκάει φράγκα.
Αν κάποιος δεν μπορεί να περιμένει την Open Beta ή κάποιο invitation για την Closed Beta μπορεί να μπει άμεσα στο game αν σκάσει 20$ για να αγοράσει ένα από τα λεγόμενα starter packs. Τα πακέτα αυτά προσφέρουν 2-3 ποιο προχωρημένα αεροσκάφη πέρα από τα αρχικά + gold + κάποιες μέρες premium account και το βασικότερο άμεσο invite στην Closed Beta. Μπορείτε να τα βρείτε στο http://yuplay.com/search.php?search=war ... r&tag=true"

Προσθέτω στα παραπάνω ότι για να παίξουμε free αρκεί ένα registrsion εδώ http://yuplay.com/search.php?search=war ... r&tag=true και μετά να προσθέσουμε στο καλάθι μας την free έκδοση του game, επίσης να σας πω ότι μπορούμε και εμείς να κάνουμε server games.


http://lockon-greece.forumotion.net/t738-topic
http://warthunder.com/
ADF
TheLyraki

Δημοσίευση από TheLyraki »

μου άρεσε σαν παιχνίδι αλλα όχι σαν simulator..... και επίσης έφαγα μπαν επειδή έβαλα βιντεάκια στο youtube χωρίς άδεια...
Απάντηση