Ego protino gia Kyriaki to mesimeraki me ton hlio.Tha ginetai kai xamos.Meros den me pirazei krini Paralia Mousiko megaro ooudipote.Ante na synantithoyme na sas gnoriso kai apo konta.
Ok, Κρήνη στις 11 λοιπόν
αν αλλάξει, ειδοποιήστε με
αλλά μόνο και το αλλάξετε και δεν μου το πείτε και πάω πάλι Κρήνη και είστε Καμάρα, θα πέσει πολύ ξύλο!!
Είναι μέρος της Αν. Θεσσαλονίκης. Παραθαλάσσιο με πολλές καφετέριες. Ας πούμε δίπλα στην Καλαμαριά... Αν είσαι κάπου στο κέντρο θα σε πάρω εγώ γιατί θα έρχομαι από δυτικά.
Είναι μέρος της Αν. Θεσσαλονίκης. Παραθαλάσσιο με πολλές καφετέριες. Ας πούμε δίπλα στην Καλαμαριά... Αν είσαι κάπου στο κέντρο θα σε πάρω εγώ γιατί θα έρχομαι από δυτικά.
8)
τι ?
καφε με 19% ΦΠΑ ?
τρελος εισαι ?
Ναι αλλά με ωραίες σερβιτόρες. Τουλάχιστον μας τα παίρνουν με στυλ
vasilh gia kalo k gia kako des to forum to savato to vrady k th kyriakh prwi prin fygeis apo to spiti soy.thn allh fora phges kamara monos xwris tpt na einai dedomeno giati edw ginetai synenohsh mpoyzoyki metaksy mas. genika opoios exei aporia as pernei thlefwno...
KRHNH 11 sto raka??
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]