Σφιγμομέτρηση

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Σφιγμομέτρηση

Ενδιαφέρομαι για τις πτήσεις
16
37%
Ενδιαφέρομαι για τις πτήσεις αλλα δεν έχω χρόνο
22
51%
Ενδιαφέρομαι για νέα (Π.Α.)
3
7%
Ενδιαφέρομαι για τα updates του Falcon (πχ Θεατρα)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Θέλω μονο να κουβεντιάζω με άλλους
2
5%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

απο στιγμη σε στιγμη περιμενω να μας αντιπροτεινεις το βαρβατο πτητικο προγραμμα που ακολουθει η HEAT

να το εφαρμοσουμε και εμεις μιας και ειμαστε τοσο OUT

share your Giatrosofia Doctor!
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μα καλά...ποιός σου μίλησε για την ΗΕΑΤ γκαμωτεν?
Αρχίσαμε πάλι...
Δημήτρης
GRaecuS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GRaecuS »

Α ρε Νάκο,
μιλάς για hardcore simmers και δεν έχεις συνειδητοποιήσει οτι οι περισσότεροι με τα λεγόμενα τους δεν έχουν καταλάβει καν τι είναι το Falcon 4.0 και την διαφορά των flight sims με τα υπόλοιπα games.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την μανία κάποιων να εισάγουν το AF στην e-HAF, την ώρα που υπάρχουν αντίστοιχες ελληνικές "clan" (είναι ο νεός όρος για vsquadron :lol:) και διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις με αυτές.
Και επειδή πολλοί εδώ μέσα το παίζουν "flight simmers", (σαν να θέλει και άλλα εισαγωγικά ε?) να τους ενημερώσω οτι το MP του Pasific Fighters είναι πολύ καλύτερο απο εκείνου του Lock On. Αλλά όλο και κάτι θα έχουν στο νού τους για να το αναφέρουν συνέχεια.

Όλα τα λέφτα, λουλούδια...
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

γεια σου ρε Βασιλη

η eHAF δινει την ευκαιρια σε ολους ανεξαιρετως να μαθουν να πετανε σωστα και μετα ας το παιζουν guru-simmers

το προγραμμα της ehaf δεν το κανει κανεις

καμια ξενη ομαδα δεν παιρνει τον δοκιμο απο το χερακι να πεταξει μαζι του και να του μαθει

τους δινουν καποια μαθηματα σε πτησεις off-line και οταν ειναι ετοιμοι την πετανε με καποιον εκπαιδευτη
αν την περασει παει σε αλλη, και αν περασει ολες τοτε μπαινει σε μοιρα

ετσι κανουν στο εξωτερικο

εγω προσωπικα χαιρομαι να το παιζει καποιος simmer, αλλα με αυτα που εμαθε εδω μεσα

για την σταση/αποψη του Mystic, ελπιζω να αναθεωρησει και να το συζητησουμε ολοι μαζι
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

helldiver έγραψε:Μα καλά...ποιός σου μίλησε για την ΗΕΑΤ γκαμωτεν?
Αρχίσαμε πάλι...
Δημήτρης
καθαρα και ξεκαθαρα κανεις

αλλα ξερω τι λεω
e-HAF Admin
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

Το επίπεδο της e-haf δεν το έχει καμιά ξένη v.squadron, μιας και έχω πετάξει με πάρα πολλές εξ αυτών παλιά με TS και στην αγγλική. Oι περισσότεροι ξένοι είτε θα επικεντρώνονται στο DF μόνο, είτε λόγω εξομοίωσης της πραγματικότητας, θα κάνουν "μαγκιές" απέναντι σε MiG-21, MiG-17/19 και σε μερικά SAM της κακιάς ώρας.

Αν τους βάλεις κόντρα με F-16, που φέρει AMRAAM ή Su-27, τότε δεν ξέρουν την τύφλα τους, με εξαίρεση ορισμένους πραγματικά πολύ καλούς hard-core simmers.

Τακτικές από ελάχιστα πράματα έως τίποτα.

Προσωπικά, από τις 14 v.squads που έχω πετάξει, εκτιμώ πολύ τους Freebirds και τους StrayDogs.

Αλλά, το πρόγραμμα που έχουμε εμείς, οι θεωρητικές γνώσεις, τα briefing που κάνουμε και γενικότερα η πλευρική θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που είχαμε και ευελπιστούμε να διατηρήσουμε, δεν τα έχει καμία μα καμία άλλη v.Moίρα.

Για αυτό το λόγο, θα επιμείνω ότι από την 321 θα πάρουμε μόνο την αφρόκρεμα. Όταν και οι υπόλοιποι που θα απορριφθούν γίνουν αφρόκρεμα, τότε θα μπούνε και αυτοί.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Άβαταρ μέλους
mechgr
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mechgr »

Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι ότι όλοι θέλουνε να πετάξουνε αλλά δεν έχουν χρόνο...
Πολλές φορές, μπαίνω TS κατά τις 2-3 τα χαράματα λόγω "λοιπών" υποχρεώσεων.
και τα καλύτερα DF γίνονται μεσημεράκι ώρα Αυστραλίας....όταν ξημερώνει εδώ σε εμάς...
Πιστεύω αυτές είναι και οι διαθέσιμες ώρες όλου του υπόλοιπου κόσμου....που δεν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις! GRaecuS, Βασίλη, και το Silent Hunter III έχει απίθανο MP! Αλλά δεν έχει σκοπό να το βάλει κανένας στην ehaf...ούτε lockon ούτε AF.
Είναι ξεκάθαρο παλλάκις πιστεύω....Έχουμε την 320 για πτήσεις πέρα του Cobra.

Είναι ξεκάθαρα όλα αυτά....όρεξη έχουμε , χρόνο δεν έχουμε......
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!
Εικόνα
Επισκέπτης

Mystic_J έγραψε:Το επίπεδο της e-haf δεν το έχει καμιά ξένη v.squadron, μιας και έχω πετάξει με πάρα πολλές εξ αυτών παλιά με TS και στην αγγλική. Oι περισσότεροι ξένοι είτε θα επικεντρώνονται στο DF μόνο, είτε λόγω εξομοίωσης της πραγματικότητας, θα κάνουν "μαγκιές" απέναντι σε MiG-21, MiG-17/19 και σε μερικά SAM της κακιάς ώρας.

Αν τους βάλεις κόντρα με F-16, που φέρει AMRAAM ή Su-27, τότε δεν ξέρουν την τύφλα τους, με εξαίρεση ορισμένους πραγματικά πολύ καλούς hard-core simmers.

Τακτικές από ελάχιστα πράματα έως τίποτα.

Προσωπικά, από τις 14 v.squads που έχω πετάξει, εκτιμώ πολύ τους Freebirds και τους StrayDogs.

Αλλά, το πρόγραμμα που έχουμε εμείς, οι θεωρητικές γνώσεις, τα briefing που κάνουμε και γενικότερα η πλευρική θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που είχαμε και ευελπιστούμε να διατηρήσουμε, δεν τα έχει καμία μα καμία άλλη v.Moίρα.

Για αυτό το λόγο, θα επιμείνω ότι από την 321 θα πάρουμε μόνο την αφρόκρεμα. Όταν και οι υπόλοιποι που θα απορριφθούν γίνουν αφρόκρεμα, τότε θα μπούνε και αυτοί.
Συμφωνώ!
Εχω πετάξει και εγώ με ξένους.
Είναι ακριβώς όπως τα λες!
Το ότι κάποιος είναι μέλος της 391 δεν σημαίνει τίποτα, συνεχίζουμε όλοι της 391 να μαθαίνουμε και να προσπαθούμε.
Και εγώ εννοείτε!
Αν έλεγα ότι ξέρω όλες τις διαδικασίες θα ήταν ψέμα!
Δημήτρης
GRaecuS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GRaecuS »

Τίμο, εσύ τι έχεις καταλάβει από τα τελευταία posts?
Γιατί εγω κατάλαβα οτι όλοι θα ήθελαν να έχουν άλλο πρόγραμμα από αυτό της e-HAF, λογικά γιατί δεν προλαβαίνουν.
Όπως και οτι όλοι παραπονιούνται οτι το Falcon 4.0 έχει χάλια MP. Παραξενεύομαι όμως να μην ακούω γιατί προτίμησαν να μπούν σε μια εικονική μοίρα που το χρησιμοποιεί και δεν διάλεξαν κάποια εικονική μοίρα που να πετάει με άλλο εξομοιωτή.

Να υποθέσω οτι το διάλεξαν για το realism που προσφέρει, κάτι που δεν προσφέρει σε αυτο το σημείο κανένα άλλο flight sim? Και αφού το διάλεξαν για αυτό το λόγο, γιατί τότε δεν θέλουν να προσφέρουν και αυτοί απο την μεριά τους το δικό τους realism?

@mechgr:
τα καλύτερα DF γίνονται μεσημεράκι ώρα Αυστραλίας?
Στο πρόγραμμα του Shadowman το ορίζεις? Γιατί εγώ έκανα τις εκπαιδευτικές πτήσεις μου 8-10 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, οπότε εκεί ήταν 5 το πρωϊ και δεν έχω κάνει εκπαίδευση με κανέναν άλλο από τον Χρήστο.
Για το οτι κανένας δεν έχει σκοπό να βάλει το LockOn ή το AF στην e-HAF, σε διαψεύδει το thread από μόνο του αν το διαβάσεις.

Τέλος, το οτι δεν έχει χρόνο ο κόσμος.
Αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν διαβάσετε το manual και έχετε και κάποια offline εξάσκηση, δεν είναι και δύσκολο τουλάχιστον να βγάλετε την 321. Ή μήπως νομίζετε οτι όσοι είναι στον Αίολο έχουν περισσότερες ελεύθερες ώρες απο εσάς?
Χρειάζονται πάνω κάτω 10 ώρες πτήσεις για την 321, αν έχεις μελετήσει και λίγο από μόνος σου. Γιατί άμα περιμένεις από τον εκπαιδευτή να σου πεί που είναι το altimeter...

Όλα τα λεφτά, λουλούδια...
talws

Δημοσίευση από talws »

Εγω απαντησα οτι ενδιαφερομαι για πτησεις. Τωρα το 'θελω' με το "μπορω"...

Είμαι νέος στην κοινότητα, νέος στο falcon4, και νέος σχετικα χρηστης pc.
Όμως διαβασα-έμαθα για portforwading, πήρα εφεδρικά μελάνια και εκτυπώνω σιγά σιγά τα κεφάλαια απο τα manual...κάνω όσο μπορώ δοκιμές για να μάθω το falcon με το manual στα γόνατα. Περιμένω έγκριση για να μπω στην 321-320 να γνωρίσω και εγω την εμπειρια των πτησεων online. Όσο για τον χρόνο...όπως και πολλοί απο εδω έτσι και εγω αφου θέλω ..θα τον βρω!

Τουλάχιστον θα προσπαθήσω!!!
Επισκέπτης

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που πεταξε η 391 ? Και ποσα ατομα?
Αυτο που εχω να πω για την παρων κατασταση ειναι οτι λυπαμαι παρα πολυ που εφυγε ο Shadoman.Ηταν και εκπαιδευτης μου και εμεινα και στασιμος στην εξεληξη μου.
Υπαρχει και ενα αλλο προβλημα .Δεν υπαρχουν εκπαιδευτες αλλο πια. Καλα που ειναι ο Κουκας και κραταει ολους τους νεους φιλους ζεστους.Διοτι στο Τς υπαρχουν 3-4 ατομα μονο καθε μερα.
Θα ηταν πιστευω πολυ καλο αμα μπορουσαν τα παλαιοτερα μελη να αρχισουν να μπαινουν και να βοηθουν στην εκπαιδευση, αλλα και στο να εχουμε παρα πανω δραστηριοτητα στις πτησεις.Προσωπικα μπαινω καθε μερα στο Τς και δεν βλεπω κανεναν απο ολους εσας που ποσταρετε καθε μερα .Δεν εχετε δηλαδη 1 ωρα να μπειτε και να κανετε μια εκπαιδευτικη σε καποιον νεο?Η' απλα να μπειτε να πεταξετε για 30 λεπτα μια μικρη αποστολη για να αναθερμανει η κατασταση?
Γενικος ευχομαι να δω την εικονα που εβλεπα τον πτωτο καιρο που ηρθα στην Ε-ΗΑΦ.
400 μελη και μονο 3-4 γνωστη γραφικοι που χαμογελαμε οποτε ακουμε το MEMBER JOINT sto TS
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Πες το ψεματα :(
e-HAF Admin
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Eιναι στον ελευθερο χρονο του καθε ενος.

Δεν μπορεις να πιεσεις κανεναν.

Η 391 εχει διακοψει τις εβδομαδιαιες ως γνωστον εως νεοτερας.

Οταν λες οτι εχεις μεινει στασιμος στην εκπαιδευση σου τι εννοεις?
Τι φταιει ρωταω.
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Επισκέπτης

GRaecuS έγραψε:Τίμο, εσύ τι έχεις καταλάβει από τα τελευταία posts?
Γιατί εγω κατάλαβα οτι όλοι θα ήθελαν να έχουν άλλο πρόγραμμα από αυτό της e-HAF, λογικά γιατί δεν προλαβαίνουν.
Όπως και οτι όλοι παραπονιούνται οτι το Falcon 4.0 έχει χάλια MP. Παραξενεύομαι όμως να μην ακούω γιατί προτίμησαν να μπούν σε μια εικονική μοίρα που το χρησιμοποιεί και δεν διάλεξαν κάποια εικονική μοίρα που να πετάει με άλλο εξομοιωτή.

Να υποθέσω οτι το διάλεξαν για το realism που προσφέρει, κάτι που δεν προσφέρει σε αυτο το σημείο κανένα άλλο flight sim? Και αφού το διάλεξαν για αυτό το λόγο, γιατί τότε δεν θέλουν να προσφέρουν και αυτοί απο την μεριά τους το δικό τους realism?

@mechgr:
τα καλύτερα DF γίνονται μεσημεράκι ώρα Αυστραλίας?
Στο πρόγραμμα του Shadowman το ορίζεις? Γιατί εγώ έκανα τις εκπαιδευτικές πτήσεις μου 8-10 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, οπότε εκεί ήταν 5 το πρωϊ και δεν έχω κάνει εκπαίδευση με κανέναν άλλο από τον Χρήστο.
Για το οτι κανένας δεν έχει σκοπό να βάλει το LockOn ή το AF στην e-HAF, σε διαψεύδει το thread από μόνο του αν το διαβάσεις.

Τέλος, το οτι δεν έχει χρόνο ο κόσμος.
Αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν διαβάσετε το manual και έχετε και κάποια offline εξάσκηση, δεν είναι και δύσκολο τουλάχιστον να βγάλετε την 321. Ή μήπως νομίζετε οτι όσοι είναι στον Αίολο έχουν περισσότερες ελεύθερες ώρες απο εσάς?
Χρειάζονται πάνω κάτω 10 ώρες πτήσεις για την 321, αν έχεις μελετήσει και λίγο από μόνος σου. Γιατί άμα περιμένεις από τον εκπαιδευτή να σου πεί που είναι το altimeter...

Όλα τα λεφτά, λουλούδια...
Με συγχωρείτε κύριε...εσείς ποιός είστε??
Αν και ξέρω την ιστορία σας, πιστέψτε με πως κανείς εδώ απο τον Οκτώβριο του 2005 δεν την ξέρει...Λίγο σεβασμός δεν έβλαψε κανέναν.
Ούτε είστε πλέον το παράδειγμα για κανέναν.
Οπότε το απο ποιόν θα μάθει κάποιος το υψόμετρο, ίσως να μην σας αφορά πλέον?
Και το όλα τα λεφτά λουλούδια τί σημαίνει?
Δημήτρης
Επισκέπτης

LantirN έγραψε:Eιναι στον ελευθερο χρονο του καθε ενος.

Δεν μπορεις να πιεσεις κανεναν.

Η 391 εχει διακοψει τις εβδομαδιαιες ως γνωστον εως νεοτερας.

Οταν λες οτι εχεις μεινει στασιμος στην εκπαιδευση σου τι εννοεις?
Τι φταιει ρωταω.
Μήπως το ότι είναι Δ3??
Εγώ κάνω μέχρι Δ2.
Ελπίζω να βοήθησα.
Η ερώτησή σου είναι οφ-τόπικ, το πολλ έχει καταλήξει οφ-τόπικ και η απάντησή μου επίσης.
Φιλικά
Δημήτρης
Κλειδωμένο