να κλαψω η να γελασω????Anzac έγραψε: ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ θέλουν αν πιαστούν ποτέ
Κάψτα όλα....
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
κάνε ότι θες....εδώ που φτάσαμε πια.......viper έγραψε:να κλαψω η να γελασω????Anzac έγραψε: ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ θέλουν αν πιαστούν ποτέ![]()
![]()
![]()
Η μοναδική λύση αν και μακροχρόνια είναι μία, μιας και η πολιτεία είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να αποτρέψει τους ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ
Δημιουργείς απο τώρα μια ομάδα αντιεμπρηστών.
Οπότε όταν δεις να έρχονται μπουλντόζες να χτίσουν εκεί όπου κάποτε ήταν δέντρα, επεμβαίνουν αυτοί, βρίσκουν τους υπευθύνους και τους γδέρνουν ζωντανούς για παραδειγματισμό
Με άλλα λόγια πέρνεις τον νόμο στα χέρια σου, γιατί ούτε αυτό είναι ικανή η πολιτεία να κάνει.
Πόσες ψυχές χάθηκαν μέσα σε 2 ημέρες? 40 και βάλε?
Πόσοι πυροσβέστες?
Η πυροσβεστική φέτος έχει πληρώσει ακριβότατο τίμημα
e-HAF Admin
θα μπορούσα κάλιστα να θεωρήσω ότι το όλο πράγμα είναι στημένο απο την πολιτεία, γιατί στην τελική ποιός βγαίνει κερδισμένος απο την όλη υπόθεση ? ? ?
και εξηγώ
όλα τα σπίτια που κάηκαν στοιχίζουν περιουσίες
θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα minimum ποσό των 100.000€ για κάθε ένα απο αυτά.
Τί αποζημιώσεις θα πάρουν όσοι απο αυτούς επέζησαν και δεν κάηκαν ζωντανοί?
Το ΠΟΛΥ 500-900€ ανάλογα την μεγαλοψυχία των οικονομολόγων μας.
Με τόσα δεν ξαναχτίζεις.... Οπότε θα σε βάλει στο τρυπάκι να πάρεις δάνειο, γιατί αποκλείεται να έχουν όλοι αυτοί τουλάχιστον 100.000€ στην καβάτζα για να δημιουργήσουν κάτι απο την αρχή, απο το μηδέν.......
Θα μου πείς θα τους δώσει χαμηλότοκα δάνεια, .... ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα @!#@!@#%@#$%^*%$^
Τώρα, πείτε μου εμένα ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός εμπρηστής

και εξηγώ
Με τόσα δεν ξαναχτίζεις.... Οπότε θα σε βάλει στο τρυπάκι να πάρεις δάνειο, γιατί αποκλείεται να έχουν όλοι αυτοί τουλάχιστον 100.000€ στην καβάτζα για να δημιουργήσουν κάτι απο την αρχή, απο το μηδέν.......
Θα μου πείς θα τους δώσει χαμηλότοκα δάνεια, .... ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα @!#@!@#%@#$%^*%$^
e-HAF Admin
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Sorry μεγάλε αλλά αυτά που λες είναι @@ριες.Anzac έγραψε:θα μπορούσα κάλιστα να θεωρήσω ότι το όλο πράγμα είναι στημένο απο την πολιτεία, γιατί στην τελική ποιός βγαίνει κερδισμένος απο την όλη υπόθεση ? ? ?
και εξηγώ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και γιατί δεν μπορεί να ισχύσει το ότι ο Γιωργάκης έδωσε εντολή μέσω των συνεργατών του σε εμπρηστές ώστε να χάσει τις εκλογές ο Κωστάκης λόγω δημόσιας κατακραυγής;
Eντάξει μην λέμε ότι θέλουμε.
Σε καμμία χώρα του πλανήτη δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει η πολιτεία σε τόσες ταυτόχρονες πυρκαγιές.
Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους δεν είναι δυνατόν ήταν να υπάρχουν αποσπάσματα μέσα στα δάση και να επεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση.
Αλλά βέβαια στην Ελλάδα ζούμε ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Υπάρχουν πολλά σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας.
Ενα εξ αυτών λέει ότι η Ελλάδα και οι λοιπές χώρες που φλέγονται, τιμωρούνται επειδή προσπαθούν τον τελευταίο καιρό να απεξαρτηθούν απ' το "άρμα" της "αντιπέρα όχθης του Ατλαντικού" (πχ με την αγορά φυσικού αερίου απ' τους "άλλους").
Αλλά όλα είναι θεωρίες...
Ενα εξ αυτών λέει ότι η Ελλάδα και οι λοιπές χώρες που φλέγονται, τιμωρούνται επειδή προσπαθούν τον τελευταίο καιρό να απεξαρτηθούν απ' το "άρμα" της "αντιπέρα όχθης του Ατλαντικού" (πχ με την αγορά φυσικού αερίου απ' τους "άλλους").
Αλλά όλα είναι θεωρίες...
Φωτίες
Οι φωτίες των τελεύταιων ημερών μ' έχουν βάλει σε περιέργες σκεψεις.Αυτή τη φόρα ο εμπρηστής ούτε οικόπεδο ήθελε για το σπίτι του ούτε βοσκοτόπια για το κόπαδι του...
η μοναδική @@ριά είναι που λέω είναι αυτό που γράφω στην 1η σειράmanik έγραψε:
Sorry μεγάλε αλλά αυτά που λες είναι @@ριες.
οκ είναι υπερβολικό όντως
στα άλλα συμφωνείς ?
τί ύψος αποζημιώσεων λες εσύ να δοθούν σε όσουν ξεσπιτώθηκαν?
μέτρα προστασίας είδαμε όλο το καλοκαίρι ? μπορεί και να έχω άδικο.....
κάθε φορά που στις ειδήσεις έλεγε άνεμο, την επόμενη γινότανε τις κολάσεως απο τις φωτιές
έξτρα σύσκεψη όμως για να αποφασιστούν μέτρα προστασίας είδε κανείς ?
τι ψάνω να βρώ τώρα ε?
e-HAF Admin
Ρίξτε μια ματιά
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=40
Μπράβο στον άνθρωπο, για το πως τα διατύπωσε.mpampis210 έγραψε:Ρίξτε μια ματιά
+1Rainbow έγραψε:Μπράβο στον άνθρωπο, για το πως τα διατύπωσε.mpampis210 έγραψε:Ρίξτε μια ματιά
e-HAF Admin
1) ΓΙΑΤΙ η Ελληνικη Κυβερνηση ΔΕΝ αξιοποιησε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ (κατα δημοσιογραφικες) πληροφοριες απο την EUROPOL για οργανομενο μεγαλης εκτασης "χτυπημα"?Τι εκανε η ΕΥΠ επ αυτου?....το θετω ξανα..απο την EUROPOL!!!!!!!!!!!!!!!!!
2)ΓΙΑΤΙ η Ελληνικη Κυβερνηση ενω Ζητησε Βοηθεια απο τον ευρη Ευρωπαικο χωρο, τα Βαλκανια ΚΑΙ την Ρωσια ΑΡΝΗΘΗΚΕ τη "θερμη" βοηθεια της ΑΛΒΑΝΙΑΣ?????
3)Εχει κανεις παρητησει τον Χαρτη των πυρκαγιων????
4)ΤΙ εικονα εχουν οι ΕΔ και ειδικα ΣΞ και ΠΑ??????
5)Μα καλα....πειστευεται οτι για ολα φταινε οι οικοπεδοφαγοι ή η γιαγια με το τσουκαλι που βγηκε στον φουρνο να μαγειρεψει???
ΚΑΠΟΙΟΙ βλεπουν ΠΟΛΥ κοντοφθαλμα......και καποιοι ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!
2)ΓΙΑΤΙ η Ελληνικη Κυβερνηση ενω Ζητησε Βοηθεια απο τον ευρη Ευρωπαικο χωρο, τα Βαλκανια ΚΑΙ την Ρωσια ΑΡΝΗΘΗΚΕ τη "θερμη" βοηθεια της ΑΛΒΑΝΙΑΣ?????
5)Μα καλα....πειστευεται οτι για ολα φταινε οι οικοπεδοφαγοι ή η γιαγια με το τσουκαλι που βγηκε στον φουρνο να μαγειρεψει???
Για να μην φτάσω μακριά μου εξηγείς τα 2 κ 3?STARSERIF έγραψε:1) ΓΙΑΤΙ η Ελληνικη Κυβερνηση ΔΕΝ αξιοποιησε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ (κατα δημοσιογραφικες) πληροφοριες απο την EUROPOL για οργανομενο μεγαλης εκτασης "χτυπημα"?Τι εκανε η ΕΥΠ επ αυτου?....το θετω ξανα..απο την EUROPOL!!!!!!!!!!!!!!!!!