Ιπτάμενος χωρίς ώρες γίνεται ;;; δεν γίνεται...
Μiragάκηδες
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Λογικο ειναι, Falcon πεταμε, οι περισσοτεροι ειναι τρελαμενοι με το F-16.Αν πετουσαμε μιραζ, θα μας αρεσε το μιραζ.kongrigo έγραψε:Πάντως βρε παιδιά με το που πει κάποιος, Μιράζ, πέφτετε να τον φάτε
Το κακο ειναι, και θα ειναι, οτι κανεις δε θα μπορεσει ποτε να πεταξει ρεαλιστικα ενα m2000 λογω των avionics που εχει στο falcon.Πετας μιραζ με avionics F-16.Aυτο κραταει αρκετους "hardcore" μακρια απο το μιραζ.
Δεν το κρυβω, οτι αν το μιραζ ειχε σωστα avionics, θα το πετουσα.
(Οχι οτι θα αλλαζα το F-16, ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
-
WingedWolf
- Επικοινωνία:
Πλακα κανω ρε συ.kongrigo έγραψε:Δεν ξέρεις ΤΙ χάνεις !!!
Λες να μην το εχω δοκιμασει ?
Στο online παντως:
(δεν θελω να θιξω τους μιραζακιδες αλλα θα το πω)
Με τις AOA που σε αφηνει να πιανεις, και τις ταχυτητες που σε αφηνει να πιανεις, πρεπει ρε γαμωτο να εισαι ασχετος για να χανεις απο F-16.Το βλεπεις και στριβει σα το UFO αυτο το πραγμα!
Και επειδη θελει "μαγκια" να κερδιζεις το μιραζακι με το F-16, εχει γουστο!
Και πιστεψε με αυτο κανει τους F-16ρηδες να αγαπουν πιο πολυ το F-16.
Και αν το πετας καιρο και ξερεις πως λειτουργει το F-16 δε το αποχωριζεσαι μετα.
Το καλο ειναι οτι το Δελτα σε κανει να στοχευεις καλυτερα!
(Ωχ ανοιξα μεγαλο θεμα μου φαινεται)

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
νομίζω πως έχετε λάθος και οι 2LantirN έγραψε:E καπως ετσι ειναι και στη πραγματικοτητα εδω που τα λεμε...kongrigo έγραψε:Τί εννοεί ο ποιητής ;
Στα μαχαιρακια τα F-16 και τα Mirage...Ιερακες ιστοριες απο δω απο κει..
Τα ξες..
στα μαχαιράκια είναι γενικά όλοι αυτοί που πετάνε με διαφορετικά αεροσκάφη
F16 Vs A-7 δεν υπάρχουν κακά σχόλια μεταξύ τους ?
εμένα κάτι τέτοιο έχει πάρει το αυτί μου και είναι πολύ κρίμα.....
εδώ κάνουμε πλακίτσα και δεν μιλάμε σοβαρά έτσι ώστε στο τέλος να τσακωθούμε κιόλας
άρα αυτό το μόλις ακούσετε Mirage πέφτετε όλοι να τον φάτε, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΛΗΘΕΣ!!!!
e-HAF Admin
Αυτό με τα AVIONICS βάλε το σε μια παρένθεση για επανέλεγχοLantirN έγραψε:Λογικο ειναι, Falcon πεταμε, οι περισσοτεροι ειναι τρελαμενοι με το F-16.Αν πετουσαμε μιραζ, θα μας αρεσε το μιραζ.kongrigo έγραψε:Πάντως βρε παιδιά με το που πει κάποιος, Μιράζ, πέφτετε να τον φάτε
Το κακο ειναι, και θα ειναι, οτι κανεις δε θα μπορεσει ποτε να πεταξει ρεαλιστικα ενα m2000 λογω των avionics που εχει στο falcon.Πετας μιραζ με avionics F-16.Aυτο κραταει αρκετους "hardcore" μακρια απο το μιραζ.
Δεν το κρυβω, οτι αν το μιραζ ειχε σωστα avionics, θα το πετουσα.
(Οχι οτι θα αλλαζα το F-16, ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ)
έχεις δεί το pit του EF2000 By Aeyes ????
στα MFD του φέρνει κάποια νέα πράγματα που δεν τα έχουμε ξαναδεί
e-HAF Admin