Ρωτάω καλοπροαίρετα!
Flight Simulator X: Gold Edition
Συντονιστής: Διαχείριση
εγω προσωπικα ευχαριστηθηκα πολυ την Χ ... νομιζω απλα ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης ...
http://rides.webshots.com/album/562683079nSkfot
και η 2004 καραλεει
και η 2004 καραλεει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος squid την 14 Νοέμ 2008, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

- 'Ενα

-
WingedWolf
- Επικοινωνία:
+1 δεν έχω κάποιο Prob με το Χ...squid έγραψε:εγω προσωπικα ευχαριστηθηκα πολυ την Χ ... νομιζω απλα ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης ...
και η 2004 καραλεει
Sihtir με τη μαιμου, = "r i d e"

nekpap έγραψε: Αλήθεια τι λάθος έκανε η Microsoft όσο αφορά στην έκδοση Χ(10);
Το "λάθος" είναι το ίδιο και με τα Vista: έφτιαξε 2 πραγματάκια που ήταν μπροστά για την εποχή τους, ή αντίστροφα: οι κατασκευαστές hardware σε συνδιασμό με γενικότερα προβλήματα οικονομίας, ακρίβειας στην αγορά κτλ δεν κατάφεραν να πρσφέρουν high-end performance μηχανήματα σε προσιτές στον μέσο καταναλωτή τιμές. Αυτός που έχει δώσει 3 χιλιάρικα για το (καινούργιο) pc του και έχει βάλει πάνω Vista Ulimate και FSX είναι ευχαριστημένος και απο επιδόσεις και απο γραφικά, frames κτλ. Αυτός που έχει παλιό μηχάνημα και απλά έχει αναβαθμίσει 2-3 πραγματάκια, μνήμη, VGA κτλ, πιθανότατα θα έχει υποδεέστερες επιδόσεις, οπότε τόσο το λειτουργικό (Vista) όσο και το "νέο" παιχνίδι (FSX) θα "ευθύνονται" για την κατάσταση..
Ένα άλλο τελευταίο είναι ο συνδιασμός hardware parts σε παλιά ή και νέα pcs. Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δύσκολο, να διαλέξεις απάρτια-κομμάτια διάφορων κατασκευαστών και να στήσεις ενα pc στο οποίο θα συνεργάζονται όχι αρμονικά, αλλά με τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και τα λιγότερα προβλήματα. Έχω 2-3 πρόσφατα παραδείγματα γνωστών που έδωσαν απο 1 χιλιάρικο + και αγόρασαν κομμάτια απο e-Shop και Πλαίσιο για να χτίσουν το pc τους απο την αρχή, και το τελικό αποτέλεσμα είναι οτι είτε δεν ήταν συμβατά κάποια parts μεταξύ τους (παρόλο που ήταν καινούργια και προτεινόμενα) είτε δεν πρόσφεραν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις..
Μετά απο όλα αυτά λοιπόν, ο μέσος λοιπόν κάτοχος pc θα κατηγορήσει το "μέσο" (= λειτουργικό) που είναι το μόνο που δεν μπορεί να "πειραξει"/προσαρμόσει --> άρα αυτό ευθύνεται για όλα του τα προβλήματα.
8)

Anzac έγραψε:σε τέτοιες περιπτώσεις απενεργοποιείς τα Smilies στο τρέχον πόστsquid έγραψε:
Sihtir με τη μαιμου, = "r i d e"
φχαριστω αφεντικό
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
- 'Ενα

- 'Ενα