AWACS CONTROL in Falcon 4

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Re: Εύγε!

Δημοσίευση από Anzac »

Antono έγραψε:Μπράβο ρε Σάκη!!

Αμ τι, μόνο οι ξένοι θα εξελίσσουν το Falcon?!! 8)

(αν επιτρέπεται από το copyright σου, αξίζει να το προωθήσεις στους F4UT, FF & BMS για να δουν μήπως θέλουν να το ενσωματώσουν :idea: )
Giorgo afto paizei mono gia to ATO, an eides vasei tou xarti, giafto kai rotisa ton Saki an ginete kai sto Korean

The Greeks makes tha difference
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Anzac έγραψε:
viper έγραψε:παω στο FTP αλλα δε το βρισκω :!:
den eipame ftp Labro mou

incoming/misc

diladi:
www.e-haf.org/incoming/misc

OUPS :oops: sorry λαθος μου ευχαριστω για τη διορθωση :D
Monster
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Monster »

Anzac έγραψε:Saki , exo mia paratirisoula na kano oson afora to setup tou programatos.
tha itan kalitaro na pigene sto program files\f4 awacs
tora paei sto program files\sakis giokas\f4 awacs

episis ena tipografiko lathaki (o gnostos daimon) sto readme
Τίμο, ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου. Σκεφτόμουν να το δουλέψουμε τώρα σε αυτή τη φάση όπως είναι, συγκεντρώνοντας ότι παρατηρήσεις έχουμε, και όταν φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, να βγει η έκδοση 1.1 που θα τα διορθώνει όλα αυτά.

Anzac έγραψε:alithia ginete se korean ?
Γίνεται και πολύ εύκολα μάλιστα. Η έκδοση 1.1 θα περιλαμβάνει λειτουργία επιλογής θεάτρου (Korean, Balcan, ODS, ATO κτλ).
viper έγραψε:Αληθεια η οθονη μελλοντικα μπορει να γινει και πρασινη οπως στα κανονικα RADAR
Τώρα πλέον τα περισσότερα καινούργια RADARs έχουν παραθυρικό περιβάλλον. Βέβαια αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόγραμμα μπορούν να γίνουν...
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO
Εικόνα
Επισκέπτης

viper έγραψε:Αληθεια η οθονη μελλοντικα μπορει να γινει και πρασινη οπως στα κανονικα RADAR
Τώρα πλέον τα περισσότερα καινούργια RADARs έχουν παραθυρικό περιβάλλον. Βέβαια αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόγραμμα μπορούν να γίνουν...
εννοω εαν γινετε οπως οταν επιλεγεις μεσω F4patch που λεει για view του χαρτη οπως στην οθονη ενος AWACS...
Monster
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Monster »

viper έγραψε:εννοω εαν γινετε οπως οταν επιλεγεις μεσω F4patch που λεει για view του χαρτη οπως στην οθονη ενος AWACS...
Δεν υπάρχει πρόβλημα τι background θα χρησιμοποιήσεις. Μπορεί να μπεί και μια επιλογή στο πρόγραμμα να επιλέγεις ποιο χάρτη θέλεις να χρησιμοποιήσεις για το θέατρο που έχεις επιλέξει... Ο χάρτης που εμφανίζεται είναι ένα απλό Bitmap. Το συγκεκριμένο χάρτη τον πήρα μέσω του TerrainView και αντιστοιχεί ακριβώς στο ATO. Μπορεί να επεξεργαστεί στο Photoshop, να αλλαχτεί και να χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα.
Αν θέλετε να πειραματιστείτε, ο χάρτης βρίσκεται μέσα στο folder εγκατάστασης του προγράμματος (default C:\Program Files\Sakis Giokas\F4AWACS\map.bmp - Ευχαριστώ Τίμο για τη διόρθωση :) ). Μπορείτε, αφού κρατήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, να τον επεξεργαστείτε και να τον αντικαταστήσετε. Προσέχτε μόνο να είναι το ίδιο μέγεθος (1024x1024), και να μην αλλάξετε το όνομα του αρχείου (map.bmp).

Έτσι μπράβο παιδιά. Ιδέες θέλω... :lol: :lol: :lol:
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Apo oti tha kserete (an diabazete ola ta posts olon ton kathgorion!!!) sto spiti exo 2 PCs se diko moy diktyo LAN kai exo real time pthseis... :D

Tora me ayta poy diabazo edo me mprizosate... :twisted:

Tha prospathiso na ftiakso kai trito pc, h na ''daneisto'' ena laptop, kai na ta syndeso kai ta 3 se switch...

An ola pane kala dhl tha exo dipla-dipla 2 pcs gia pthseis (2 human pilots taytoxrona) kai 1 pc gia ton ''elegkth aeramynas'', ola se real time!!! :D

Den dino yposxesh pote tha to exo etoimo pantos... Mexri telos Maiou logo douleias kai programmatos tha phgaino ''ga@#%$tas'' :cry: , opote otan tha bro thn eykairia (kai ta ''ylhka''!) tote tha sas enhmeroso peretero!

File sakgiok eisai saini!!! :D :wink:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

mexri tote mporoume na pigainoume stou Antono poune kai eksoplismenos katalila :)
e-HAF Admin
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Giati??? Ti exei???
Εικόνα
Monster
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Monster »

Λοιπόν παιδιά έκανα upload και την πρώτη έκδοση του manual για το F4AWACS. Είναι στο FTP, στο Folder \Sakgiok.

Πιστεύω ότι λύνει πολλές απορίες σχετικά με το πρόγραμμα. Οτιδήποτε άλλο θέλετε εδώ είμαι... :)
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO
Εικόνα
Επισκέπτης

ευγε !!! το κατεβασα και ειναι must
Antono

LAN in Kantza

Δημοσίευση από Antono »

raptor έγραψε:Giati??? Ti exei???
Με φωνάξατε?? :D

Raptor, έχω έναν ολόκληρο όροφο στο σπίτι μου με 1 desktop και 1 laptop πάνω σε 100άρι switch 8 θέσεων και DSL modem/router.

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να σας δω από κοντά σ' ενα LAN meeting!!

(...αρκεί να βρείτε την Κάντζα δηλαδη... :wink: )
Lt. George 'Antono/LSD' Antonopoulos

Εικόνα
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

File mesa!!! Ego meno Xalandri - Athina!

Kapoia stigmh prepei na synanththoume oloi oi Athhnaioi kai apo konta gia na gnoristoume... Kai meta an thes kanonizeis kai kapoia stigmh na... egkatastathoume spiti sou!!! (an kai nomizo oti h lopela mou tha exei antitheth apopsh!!!)
Εικόνα
Monster
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Monster »

Μια ιδέα αν θέλετε να δοκιμάσετε το F4AWACS χωρίς να είστε στο Internet.

Μπορείτε να τρέξετε και το client και το server στον ίδιο υπολογιστή, και να δώσετε στο client IP Address σύνδεσης την 127.0.0.1

Το πρόβλημα είναι ότι αν φορτώσετε το Falcon, δεν θα μπορείτε να βλέπετε την οθόνη του F4AWACS (ως γνωστόν το task switching στο Falcon είναι λίγο πρόβλημα).

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι το Falcon παίρνει στη command line την εντολή -window, που το κάνει να τρέχει σε παράθυρο και όχι full screen.

Μπορείτε λοιπόν να αντιγράψετε την συντόμευση που χρησιμοποιείτε για το παιχνίδι (για να έχετε και την παλιά αν κάτι πάει στραβά), και κάνοντας δεξί κλικ πάνω της, επιλέγετε Properties.

Εκεί στο πεδίο Target, συμπληρώνετε "C:\MicroProse\Falcon4\FalconSP.exe -window" (το C: μπορεί να αλάζει).

Εμένα προσωπικά μου βγήκε τελείως χάλια η αρχική οθόνη και δεν φαινόταν σχεδόν τίποτα. Με τη βοήθεια της μνήμης μου (ψιλοθυμόμουν που είναι το κάθε κουμπί) και του δείκτη του ποντικιού (αλλάζει από military σε ...afterburner όταν περνάει πάνω από ένα κουμπί), κατάφερα και πέταξα.

Μετά πήγαινα από το Falcon στο F4AWACS με Alt+Tab και με ...τσέκαρα στο Radar. :lol: :lol: :lol:
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Loipon, h syllogh ton ''ylikon'' exei sxedon oloklhrothei... :D

To mono poy leipei gia na telioso kai to 3o pc einai h othonh...

Kai ena aplo 100ari switch...

Am ti, mono o Antono tha exei paromoia egkatastash??? :lol: (an ekseresoume ton ''orofo''')??!!!...

Na do tora pote tha bro xrono na to steiso...
Εικόνα
Palpatine

Δημοσίευση από Palpatine »

sakgiok έγραψε: Εκεί στο πεδίο Target, συμπληρώνετε "C:\MicroProse\Falcon4\FalconSP.exe -window" (το C: μπορεί να αλάζει).

Εμένα προσωπικά μου βγήκε τελείως χάλια η αρχική οθόνη και δεν φαινόταν σχεδόν τίποτα. Με τη βοήθεια της μνήμης μου (ψιλοθυμόμουν που είναι το κάθε κουμπί) και του δείκτη του ποντικιού (αλλάζει από military σε ...afterburner όταν περνάει πάνω από ένα κουμπί), κατάφερα και πέταξα.
Σάκη, κατέβασε τα χρώματα του desktop από τις ιδιότητες της κάρτας γραφικών σε 16bit και δεν έχει κανένα πρόβλημα στο falcon, θα εμφανίζεται κανονικά.
Απάντηση