Οπότε κατέβασε και εγκατέστησε το τελευταίο patch αυτόματα (ή απλώς κατέβασε το πιο πρόσφατο release του παιχνιδιού).
Συνάδελφοι, δεν το έψαξα εις βάθος, μόνο για ένα μισάωρο να δω τι γίνεται με τις επιδόσεις περισσότερο και τι αίσθηση έχει κατά δεύτερον.
Στις ρυθμίσεις των γραφικών έβαλα ανάλυση 1280x1024 όλα στο full (άλλαξα τις ρυθμίσεις με το χέρι και τα έβαλα στο Very High), ώστε να δω τι γίνεται στις δύσκολες περιπτώσεις.
Από επιδόσεις, σε εμένα σχεδόν πετάει. Μόνο λίγο στην κίνηση της κάμερας κάνει κάποια σπασίματα στην κίνηση, κατά τα άλλα όμως έτρεχε αρκετά γρήγορα. Πιστεύω ήμουν σταθερά πάνω από 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.
Τα γραφικά του είναι απλώς εκπληκτικά, και η λεπτομέρεια στο scenery είναι εξαιρετική.
Από χειρισμό, θέλει να αλλάξεις όλες τις ρυθμίσεις με το χέρι για να πάρει χαμπάρι το joystick, πάντως για arcade δε μου φάνηκε καθόλου. Φέρνει στο παλιό IL-2.
Πολύ ταρακούνημα όμως ρε παιδί μου. Μα ΠΟΛΥ όμως.
Μόνο ο ήχος ακούγεται σαν <μην πω> για κάποιο λόγο. Λες και ακούς μέσα από κονσερβοκούτι. Οψόμεθα.
Περαιτέρω δεν το έψαξα γιατί πρέπει να φύγω. Αργά το βράδυ θα ξαναδοκιμάσω πιο εμπεριστατωμένα και θα σας γράψω εντυπώσεις (τι γίνεται με τις αερομαχίες, εφφέ κτλ.).
Να σημειώσω τα χαρακτηριστικά του συστήματός μου, για σύγκριση.
Λειτουργικό: Windows 7 Home Premium 32-bit
Επεξεργαστής: Intel Core i5 2.66 GHz, O/C @ 3.6 GHz
Μνήμη: 4 GB DDR 3 @1600 MHz
Γραφικά: Radeon 4890 1GB
Ήχος: Realtek on-board
Χειριστήριο: Ξέρετε τώρα... υπάρχει κι άλλο χειριστήριο;
Το μόνο που έχω να παρατηρήσω προς το παρόν είναι ότι το παιχνίδι ίσως είναι βαρύ για τον επεξεργαστή... μπορεί γι' αυτό να είδα τόσο καλές επιδόσεις κάνοντας overclocking. Αν βάραινε την κάρτα γραφικών, οι επιδόσεις θα ήταν πολύ χειρότερες, καθώς η 4890 θεωρείται ήδη παλιά.