Ισως δεν τον περνάτε τάξη γιατί δε πλήρωσε τα δίδακτραAnzac έγραψε:σαν πολλα δεν ξερεις εσυ ?Slick έγραψε:Επισης να προσθεσω επι του θεματος οτι το μεγιστο ρυθμο στροφης δεν τον πιανεις απαραιτητα στη μεγιστη τιμη φορτισης g. Δηλαδη στα 9g δε σημαινει οτι απαραιτητα ο ρυθμος ειμαι μεγιστος. Μπορει καλιστα να βρισκομαστε με 6g στους 300 κομβους και να πετυχαινουμε μεγιστους ρυθμους στροφής.
τι δουλεια εχεις ακομα στην 321 ?
Ποιό είναι το μέγιστο turn rate στο Falcon ?
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Πέστα Χρυσόστομε... εεεεεε Chief εννοώ!Anzac έγραψε:σαν πολλα δεν ξερεις εσυ ?Slick έγραψε:Επισης να προσθεσω επι του θεματος οτι το μεγιστο ρυθμο στροφης δεν τον πιανεις απαραιτητα στη μεγιστη τιμη φορτισης g. Δηλαδη στα 9g δε σημαινει οτι απαραιτητα ο ρυθμος ειμαι μεγιστος. Μπορει καλιστα να βρισκομαστε με 6g στους 300 κομβους και να πετυχαινουμε μεγιστους ρυθμους στροφής.
τι δουλεια εχεις ακομα στην 321 ?
Αράχνες θα πιάσει αυτό το 2o eval.
8)
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

ΩΠΑ!!! Γύρισα και βλέπω ότι έχω χάσει επεισόδια...
Λοιπόν ας ξεκινήσουμε να ξεκαθαρίζουμε.
1] Όποιος κάνει το αστείο να κακολογήσει, να θήξει ή να μειώσει με οποιονδήποτε τρόπο την e-HAF που έχω αγαπήσει...
"θα μιλήσει η μάχαιρα"!!!
2]
Κι εκεί που μες στην καλή χαρά είχα τον Νίκο για βολή και το φώναζα (και τότε πάλι kefalaia kai bold xarakthres ήταν αλλά προφορικά)
ξαφνικά-ακαριαία βρίσκεται πίσω μου χωρίς αυτός να με είχε δεί ποτέ να πετάω to his elbow...
Τα bold-κεφαλαία είναι επειδή το θέμα με ενδιαφέρει πολύ!, όπως με ενδιαφέρει πολύ η e-HAF ολόκληρη!
3]
Να στο πω αλλιώς, δεν με ενδιαφέρει (σε αυτή τη φάση) το ποιός/πως/γιατί, η ερώτηση είναι
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ DOGFIGHT?
Ή θα είναι όπως ο κλειστός σχηματισμός που τόσες φορές προσπαθήσατε?
Δηλαδή αν μια μέρα κάνουμε ένα df μαζί και -λέμε τώρα- είμαι έτοιμος να κάνω βέβαιη βολή πάνω σου
και ξαφνικά δούμε ότι αυτό είναι πλασματικό και στην "πραγματικότητα" δεν "σε είχα", αν τότε πιάσω τον Η/Υ μου και τονε κάνω χίλια χιλιάδες κομμάτια ...ΘΑ ΦΤΑΙΩ???
Thanks STARSERIF και Anzac για την εμπιστοσύνη!
Σόρυ για την όποια παρεξήγηση, σέβομαι τη δουλειά σας και τον χώρο που φτιάξατε και δεν πρόκειται ποτέ να τον προσβάλω!
Λοιπόν ας ξεκινήσουμε να ξεκαθαρίζουμε.
1] Όποιος κάνει το αστείο να κακολογήσει, να θήξει ή να μειώσει με οποιονδήποτε τρόπο την e-HAF που έχω αγαπήσει...
"θα μιλήσει η μάχαιρα"!!!
2]
15-03-05 μεσημέρι (εδώ) μετά την αποστολή που κάναμε Χρήστο μαζί, κάναμε και ένα df με Στέλιο και Νίκο.Shadowman:
Auto pou ypotheteis einai poly sovaro. Sthn ousia to vrontofwnazeis (Vlepw kefalaia kai bold xarakthres).
Sigoura tha prepei na exeis vasima stoixeia gia na yposthrikseis thn dhlwsh sou.
Κι εκεί που μες στην καλή χαρά είχα τον Νίκο για βολή και το φώναζα (και τότε πάλι kefalaia kai bold xarakthres ήταν αλλά προφορικά)
ξαφνικά-ακαριαία βρίσκεται πίσω μου χωρίς αυτός να με είχε δεί ποτέ να πετάω to his elbow...
Τα bold-κεφαλαία είναι επειδή το θέμα με ενδιαφέρει πολύ!, όπως με ενδιαφέρει πολύ η e-HAF ολόκληρη!
3]
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να πω κακιά κουβέντα για την e-HAF όμως η e-HAF είναι το περιβάλλον στο οποίο πρόκειται να κάνω df, κι αυτό το περιβάλλον βασίζεται στο falcon.Tim:
α) Το πρόβλημα αυτό δε σχετίζεται με την e-HAF και παρακαλώ να προσέχουμε τα λόγια μας. Γενικεύσεις δε χρειάζονται.
Να στο πω αλλιώς, δεν με ενδιαφέρει (σε αυτή τη φάση) το ποιός/πως/γιατί, η ερώτηση είναι
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ DOGFIGHT?
Ή θα είναι όπως ο κλειστός σχηματισμός που τόσες φορές προσπαθήσατε?
Δηλαδή αν μια μέρα κάνουμε ένα df μαζί και -λέμε τώρα- είμαι έτοιμος να κάνω βέβαιη βολή πάνω σου
Thanks STARSERIF και Anzac για την εμπιστοσύνη!
Σόρυ για την όποια παρεξήγηση, σέβομαι τη δουλειά σας και τον χώρο που φτιάξατε και δεν πρόκειται ποτέ να τον προσβάλω!

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

O Gmav den anaferei katholou thn epidrash lag kata thn pragmatikh wra tou DF. Kai afou den to anaferei shmainei pws ola kilousan omala mexri kai thn liksi tou DF.
Anaferetai sto ACMI.
Den prepei na einai kaneis idiofuia gia na katalavei apo ta grafomena tou, pws ypopteuetai pws to pthtiko modelo tou antipalou tou htan "peiragmeno".
Einai ofthalmofanes to ti prospathei na pei, kai to ti akrivws psaxnei.
To post sou Panagiwth anaferetai sta grafomena tou GMav, dhladh sthn analysh tou ACMI kai twn " ypoptwn " kinhsewn tou antiplaou.
Den anafereis pouthena to provlhma tou lag kata thn online pthsh, kai thn adynamia tou Falcon 4 sto multiplayer, ALLA pws yparxei provlhma sthn e-HAF.
Opote h apanthsh sou den me pithei.
Anaferetai sto ACMI.
Den prepei na einai kaneis idiofuia gia na katalavei apo ta grafomena tou, pws ypopteuetai pws to pthtiko modelo tou antipalou tou htan "peiragmeno".
Einai ofthalmofanes to ti prospathei na pei, kai to ti akrivws psaxnei.
To post sou Panagiwth anaferetai sta grafomena tou GMav, dhladh sthn analysh tou ACMI kai twn " ypoptwn " kinhsewn tou antiplaou.
Den anafereis pouthena to provlhma tou lag kata thn online pthsh, kai thn adynamia tou Falcon 4 sto multiplayer, ALLA pws yparxei provlhma sthn e-HAF.
Opote h apanthsh sou den me pithei.
391 vSqn Aiolos
Kounoupi Spray

Kounoupi Spray

-
atsalis_p

Χρήστο,
με αφορμή το θέμα που έθεσε ο Gmav μου γεννήθηκε η απορία που -ίσως κακώς-
εντελώς αυθόρμητα και απρόσεκτα έθεσα κι εγώ στην πορεία.
Σε αυτήν και μόνο λοιπόν την τόσο απλή (και διορθωμένη) απορία-ερώτηση
μπορώ να έχω μία το ίδιο απλή απάντηση?
(Γιατί αυτό με ενδιαφέρει, τίποτα άλλο γύρω απ΄το θέμα, ούτε υπαινηγμούς έκανα ούτε τίποτα, μόνο ίσως βιάστηκα και εκφράστηκα λάθος)
με αφορμή το θέμα που έθεσε ο Gmav μου γεννήθηκε η απορία που -ίσως κακώς-
εντελώς αυθόρμητα και απρόσεκτα έθεσα κι εγώ στην πορεία.
Σε αυτήν και μόνο λοιπόν την τόσο απλή (και διορθωμένη) απορία-ερώτηση
μπορώ να έχω μία το ίδιο απλή απάντηση?
(Γιατί αυτό με ενδιαφέρει, τίποτα άλλο γύρω απ΄το θέμα, ούτε υπαινηγμούς έκανα ούτε τίποτα, μόνο ίσως βιάστηκα και εκφράστηκα λάθος)

-
atsalis_p

OK, λοιπόν, πόσο έντονο και συχνό είναι αυτό το φαινόμενο LAG που παρουσιάζεται?
Σε γενικές γραμμές πάντα και θεωρώντας αυτονόητο ότι μιλάμε για κοινά setup και χωρίς "πονηριές",
μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι κάνουμε στο falcon καλό df?
Λέγοντας καλό df εννοώ ότι όταν κάνω μια κατάριψη δεν την κάνω στην τύχη
αλλά υπολογίζοντας όσο είμαι ίκανός μέχρι στιγμής κάποια πράγματα..
Να το πω αλλιώς, την έκανα εγώ την κατάριψη κι όχι ο υπολογιστής,
ή έκανα κατάριψη εκμεταλευόμενος ένα λάθος του αντιπάλου μου κι όχι του προγράμματος.
Τώρα είμαι πιο σαφής?
Βεβαίως το LAG θα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες φαντάζομαι,
άλλους που ίσως να μπορούμε να τους ελέγχουμε κι άλλους αστάθμητους.
Θα ήθελα όμως να μάθω σε γενικές γραμμές τι να περιμένω...
(Αν και πάλι δε γίνομαι κατανοητός,
υπάρχει κι άλλος τρόπος...
με τα χέρια...
στα χειρηστήρια!!!
Άντε να ζεσταθούμε λίγο...)
Σε γενικές γραμμές πάντα και θεωρώντας αυτονόητο ότι μιλάμε για κοινά setup και χωρίς "πονηριές",
μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι κάνουμε στο falcon καλό df?
Λέγοντας καλό df εννοώ ότι όταν κάνω μια κατάριψη δεν την κάνω στην τύχη
αλλά υπολογίζοντας όσο είμαι ίκανός μέχρι στιγμής κάποια πράγματα..
Να το πω αλλιώς, την έκανα εγώ την κατάριψη κι όχι ο υπολογιστής,
ή έκανα κατάριψη εκμεταλευόμενος ένα λάθος του αντιπάλου μου κι όχι του προγράμματος.
Τώρα είμαι πιο σαφής?
Βεβαίως το LAG θα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες φαντάζομαι,
άλλους που ίσως να μπορούμε να τους ελέγχουμε κι άλλους αστάθμητους.
Θα ήθελα όμως να μάθω σε γενικές γραμμές τι να περιμένω...
(Αν και πάλι δε γίνομαι κατανοητός,
υπάρχει κι άλλος τρόπος...
με τα χέρια...
στα χειρηστήρια!!!
Άντε να ζεσταθούμε λίγο...)

Σωστος!!Αλλο η πιο σκληρη στροφη και αλλο η πιο γρηγορη και αλλο η πιο κλειστη!!!Slick έγραψε:Επισης να προσθεσω επι του θεματος οτι το μεγιστο ρυθμο στροφης δεν τον πιανεις απαραιτητα στη μεγιστη τιμη φορτισης g. Δηλαδη στα 9g δε σημαινει οτι απαραιτητα ο ρυθμος ειμαι μεγιστος. Μπορει καλιστα να βρισκομαστε με 6g στους 300 κομβους και να πετυχαινουμε μεγιστους ρυθμους στροφής.

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Oxi Panagiwth den ginesai katanothtos. Exeis dwsei treis diaforetikes apanthseis epi tou thematos .
1. Kaneis DF alla xwris na to katalaveis o antipalos vrisketai ksafnika pisw sou kai oti to provlima den einai h e-haf alla to Falcon 4.
2. Nai ,ypoteyesai pws yparxoun peiragmena pthtika modela mesa sto perivallon ths e-haf kai zhtas mia aplh kai ksekatharh apanthsh gia to an pragmatika symvainei.
3.Oti to provlhma den einai sthn e-haf alla sthn eunoia ths tyxhs, kai den gnwrizeis an epirezei kwdikas tou Falcon 4 thn ikanothta tou v-pilotou.
Dialekse pio apo ths treis ekdoxes isxuei, kai isws tote tha mporesw na vgalw nohma
1. Kaneis DF alla xwris na to katalaveis o antipalos vrisketai ksafnika pisw sou kai oti to provlima den einai h e-haf alla to Falcon 4.
2. Nai ,ypoteyesai pws yparxoun peiragmena pthtika modela mesa sto perivallon ths e-haf kai zhtas mia aplh kai ksekatharh apanthsh gia to an pragmatika symvainei.
3.Oti to provlhma den einai sthn e-haf alla sthn eunoia ths tyxhs, kai den gnwrizeis an epirezei kwdikas tou Falcon 4 thn ikanothta tou v-pilotou.
Dialekse pio apo ths treis ekdoxes isxuei, kai isws tote tha mporesw na vgalw nohma
391 vSqn Aiolos
Kounoupi Spray

Kounoupi Spray