Εξελίξεις ....
Συντονιστής: Διαχείριση
-
Επισκέπτης
τυπικα και κανοντας τους παρακατω υπολογισμους βλεπουμε οτιysam έγραψε:Εγιναν κάποιες δοκιμές στον server και πάει μιά χαρά, απλά να δούμε με περισσότερα άτομα πως θα πάει.
καθε χρηστης συνδεετε στο Falcon Standard με 33,6kb , δεν επιτρεπεται περισσοτερο και ας εχουν μερικοι μεγαλυτερες συνδεσεις (ISDN και πανω)
αρα αν υποθεσουμε σε μια πτηση θα πεταξουνε 10 συναδελφοι:
33,6x10 = 336kb
και βαζουμε και 150kb ακομα για τις επικοινωνιες του TeamSpeak
αντε πολυ χονδρικα 486kb αντε 500kb
οποτε 1 ΜΒit bandwidth και παλι δεν το ξεπερναμε
θα ρωτησετε τωρα πως εβγαλα το 150kb για 10 χρηστες στο TS ?
στις ρυθμισεις του TS , αναφερουμε πως:
στο Menu / Settings / Options αλλάζουμε τα:
1- Στην καρτέλα Bandwidth επιλέγουμε και στα 2 κουτάκια 15
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
Τίμο δεν εννοούσα αυτό αλλά για το performance του server.
Πάντος εγώ όταν πέταγα δεν είχα δει ποτέ πάνο από 8 παίκτες online (DGFT) σε κάποιο server και θα είχε ενδιαφέρον να δω multiple packages + awacs support να είναι στον αέρα. (TE or Campain)
.... και μετά ας πεθάνω (knock knock) που λένε..
-Γιάννης
Πάντος εγώ όταν πέταγα δεν είχα δει ποτέ πάνο από 8 παίκτες online (DGFT) σε κάποιο server και θα είχε ενδιαφέρον να δω multiple packages + awacs support να είναι στον αέρα. (TE or Campain)
-Γιάννης
αν δεν απατωμαιysam έγραψε:Τίμο δεν εννοούσα αυτό αλλά για το performance του server.
-Γιάννης
10 παιχτες εχουμε πεταξει ΤΕ αποστολη σε Σαββατιατικη
ΥΓ: δεν ειναι αναγκη να πεθανεις για να το δεις οτι γινεται
e-HAF Admin
ΒΡΕ!!!!!!! FOX 2!!!!!Anzac έγραψε:οταν εχουμε εβδομαδιαιες αποστολες, επισημες αποστολες εκπαιδευσης της μοιρας και οποτε χρειαστει για τα μελη της 320mechgr έγραψε:Xaxaxaxaxaxaxa - ox
Χαχαχαχαχαχα εννοώ!!!
Ο νέος server, εκεί πάνω παίζουμε τώρα???????
δεν διαβαζεις το FAQ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Το έχω τυπωμένο το FAQ γιατί ξέρω ότι μουρμουράς!!!!!!!!
ΌΤΑΝ λοιπόν σηκώνουμε αποστολές, και έχουμε admin για τον server και παίζουμε ΣΤΟΝ SERVER, είναι πιά ο upgraded? Ή δεν έχει τελειώσει το τεστινγκ ακόμα????? (Δεν διευκρινίστηκε παραπάνω μωρέ!!
Αχ!!! Αχ!!!!! Σε έχουμε μουρλάνει Τίμο έ??
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!