Ανησυχητικές ενδείξεις

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Slick

Δημοσίευση από Slick »

Χθες στους "φάκελους" με τον Παπαχελά (που τελικά μόνο αμερικανάκι δεν είναι) μιλούσε για τις παράνομες απαγωγές της CIA στην Ευρώπη. Γενικά μετά την 11/9 υπάρχει έξαρση πρακτορισμού στη γη...Ένα ενδιαφέρον σημείο ήταν όταν ο Αμερικάνος επικεφαλής-εγκέφαλος των "απαγωγών" δήλωσε οτι η δικαστική άδεια (για νομική κάλυψη αυτών των επιχειρήσεων) δίνεται από μία ομάδα δικηγόρων (!!!), ούτε καν δικαστικών ή εισαγγελέων. Τώρα αν συνδυάσετε το γεγονός οτι αυτοί είναι ευραίοι κάπου πάει η δουλεια...Πάντως απαγωγές σε Ιταλία, Σκόπια, Αθήνα είναι επιβεβαιωμένες και μάλιστα οι απηχθέντες (Μουσουλμάνοι κυρίως) μεταφέρονται με ένα Gulfstream σε Αίγυπτο και Συρία για βασανισμούς...
Εικόνα
"Εχωμεν δε και ψυχάς συν τοις θεοίς αμείνονας"
Ξενοφώντος, Κύρου Ανάβαση
Monster
Επικοινωνία:

Re: 1+1=2

Δημοσίευση από Monster »

Fantasma337 έγραψε:Εδώ στο Ελλάντα τα PC στο ΓΕΕΘΑ δε χρειάζονται φραγές γιατί εμείς είμαστε μάχιμοι κι εκπαιδευμένοι να 'ούμε...

"- Μήτσάρα πιάσε ένα φραπόγαλο ρε σύ γιατί έχω να ψήσω ένα cd..."
Καλό θα ήταν, όποιος δεν ξέρει λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό και για την ασφάλεια γενικά στις Ε.Δ. (τουλάχιστον από πρώτο χέρι) να μην κάνει γενικεύσεις, που μπορεί να είναι και τουλάχιστον άδικες.
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO
Εικόνα
mmaker

Re: 1+1=2

Δημοσίευση από mmaker »

Monster έγραψε:
Fantasma337 έγραψε:Εδώ στο Ελλάντα τα PC στο ΓΕΕΘΑ δε χρειάζονται φραγές γιατί εμείς είμαστε μάχιμοι κι εκπαιδευμένοι να 'ούμε...

"- Μήτσάρα πιάσε ένα φραπόγαλο ρε σύ γιατί έχω να ψήσω ένα cd..."

Καλό θα ήταν, όποιος δεν ξέρει λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό και για την ασφάλεια γενικά στις Ε.Δ. (τουλάχιστον από πρώτο χέρι) να μην κάνει γενικεύσεις, που μπορεί να είναι και τουλάχιστον άδικες.
Εγώ γνωρίζω τουλάχιστον ένα περιστατικό όπου κατεβαίνουν αρχεία ανεξέλεγκτα και μεταφέρονται.
Όχι τίποτα περίεργο ή παράνομο,αλλά κάλλιστα κάποιος άλλος θα μπορούσε...
Απάντηση