poll?
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Master Yoda
Αρχηγέ δεν διαβάζεις καλά....Anzac έγραψε:Eνα real conflict δεν θα ηταν και το καλυτερο για την ομαδα ΘΑΝΟ
για ξανασκεψου το
άλλο έγραψα άλλο κατάλαβες...
Korea=Real Conflict = Πραγματικός πόλεμος που έλαβε χώρα...
A.T.O.=?????
Το πιασες τώρα...
Αλλά μιας και το πιάσαμε το θέμα δεν κάνουμε κανα DF τουρναμεντ να γουστάρουμε να πωρωθούμε να μου σκήσετε το κορμί... και να ΑΝΕΒΕΙ το ηθικό της ομάδας.... ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ....
δώστε ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ....
Και εγώ τρίτος να καταγράφω με το fraps....ok???
Arty out...
Arty out...

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Στο προηγούμενο - Πρώτο και μοναδικό συμετείχα κανονικά και με το νόμο.... Τότε βέβαια είχα αρκετό χρόνο τώρα πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.... Αν το κάνουμε μέσα στον Φεβρουάριο θα ήταν καλά γιατί θα λείπει η οικογένεια οπότε θα είμαι free... α και κύριοι εκπαιδευτές θα το βγάλω το σχολείο καμιά φορά????Kovamaniac έγραψε:Θανο,αν διοργανωσουμε DF tournament θα συμμετεχεις????
-Συγνωμη για το spam-
Μπααααα σιγά μην προλάβω...
αααα και με πετάξατε και από την 321 έτσι στεγνά... ούτε μια ενημέρωση βρε ρεμάλια.... τι έκανα ο έρμος ???? επλά ήμουν ανενεργός για ένα χρόνο.... σιγά τα αυγά....
spam??? τι είναι αυτό???? τρώγεται????
Ξέρει κανείς τον ορισμό του???
Arty out...
Arty out...

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Ok το λαμβανω σαν υποσχεσηArty έγραψε:Στο προηγούμενο - Πρώτο και μοναδικό συμετείχα κανονικά και με το νόμο.... Τότε βέβαια είχα αρκετό χρόνο τώρα πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.... Αν το κάνουμε μέσα στον Φεβρουάριο θα ήταν καλά γιατί θα λείπει η οικογένεια οπότε θα είμαι free... α και κύριοι εκπαιδευτές θα το βγάλω το σχολείο καμιά φορά????Kovamaniac έγραψε:Θανο,αν διοργανωσουμε DF tournament θα συμμετεχεις????
-Συγνωμη για το spam-
Μπααααα σιγά μην προλάβω...
αααα και με πετάξατε και από την 321 έτσι στεγνά... ούτε μια ενημέρωση βρε ρεμάλια.... τι έκανα ο έρμος ???? επλά ήμουν ανενεργός για ένα χρόνο.... σιγά τα αυγά....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spam??? τι είναι αυτό???? τρώγεται????
Arty out...

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
-
Επισκέπτης
Εδω που τα λεμε, το σπαμ ειναι στην Αμερικη αυτο που εμεις λεμε Ζβαν και φυσικα....τρωγεται.Arty έγραψε:spam??? τι είναι αυτό???? τρώγεται????
Arty out...
Δες εδω: http://www.spam.com