Πάγιο στον ΟΤΕ ... τέλος!

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
mmaker

Δημοσίευση από mmaker »

Τα πράγματα είναι απλά!
Οι εναλλακτικοί πάροχοι ενεργοποιούν δικά τους κυκλώματα (στα μεγάλα αστικά κέντρα για αρχή)με άμεσες συνέπειες στον πΟΤΕ.Το μονοπώλιο σταματάει,ο ανταγωνισμός ξεκινάει.Δεν είναι μόνο τα λιγότερα χρήματα που καλείται να πληρώσει ο κάθε συνδρομητής,αλλά και πολλά άλλα σημεία όπως,η ποιότητα επικοινωνίας της κάθε εταιρείας,οι τιμές φυσικά,αλλά και κάποια δελεαστικά πακέτα ή και δώρα που θα προσφέρουν για να δελεάσουν τον κόσμο,όπως καινούργια routers και συσκευές τηλεφώνων, κλπ...
Εδώ θα σας πρότεινα,τουλάχιστον εμείς,να μην βιαστούμε στις αποφάσεις μας,να μείνουμε ως έχει για κάποιο διάστημα,ιδιαίτερα όταν κάτι μας χαλάει σε κάποια προσφορά,και να περιμένουμε να ωριμάσει λίγο η αγορά... :wink:
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Aς περασουν πρωτα οι παιδικες αρρωστιες και να δεις μετα που θα παει ο πΟΤΕΣ
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

βασικα με χαλαει πολυ που δεν εχουν ISDN

οι αλλοι παροχεις εχουν κανεις απο αυτους ISDN ?
e-HAF Admin
kypselos

Δημοσίευση από kypselos »

Τα τελευταια 2 χρονια εχω φυγει απο τον οτε.Εχω παρει sdsl απο την telepassport.Οταν το παραγγειλα (τελη 2004) εκανε 40 ευρω το μηνα συν οτι μιλησω στο τηλεφωνο μου.Οταν μου το εφεραν (απριλιο 2005) ειχε πεσει στα 39 ευρω.Τον ιδιο χρονο (Δεκεβριο 2005) με ενημερωσαν οτι επεσε στα 29 ευρω οποτε και αναβαθμισα την συνδεση μου σε 384 με 45 ευρω.Απο αυτο το μηνα με ενημερωσαν οτι επεσε στα 43 ευρω + αναβαθμιση στα 512.
Αρα με 43 ευρω εχω συνδεση sdsl 512 και παραλληλα μου εχουν δωσει και δυο τηλεφωνικους αριθμους που πληρωνω μονο οτι μιλησω και μονο.
Ακομα,ολα αυτα (ιντερνετ και τα 2 τηλεφωνα) μπορουν να λειτουργησουν συγχρονως,πραγμα που κανει το isdn περριτο.modem+router δωρεαν
Αν καλεσω καποιον με το ιδιο πακετο μιλαμε δωρεαν
και το καλυτερο αει στο καλο οτε
οσο για τα μεγαλα αστικα κεντρα αυτο γινετε στα Χανια
Απάντηση