Ρατσισμός?
Συντονιστής: Διαχείριση
Μην το πάμε τώρα σε σύγκριση μεταξύ λαών... Εγώ παιδιά μετά τα προχτεσινά δεν αλλάζει η άποψή μου... ''Και κερατάς και δαρμένος'' δηλ. που λέει και ο λαός μας...??? Να φοβόμαστε μεσα στην χώρα μας από κάποιον που το παίζει μάγκας και ξέρει ότο προκαλεί επειδή έχει μια ''θέση''??? Ε τότε να βγω και εγώ έξω και να αρχίσω να βάζω φωτιές και αν μου πει κανείς κάτι, να του πω... ''Φίλε μην μιλάς είμαι πυροσβέστης...και φύγε για να μην βάλω να σου κάψουν το σπίτι..."!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! Και καλά αυτός...η αστυνομία τί κάνει???? Άντε να μην πω..... ΑΝΤΕ!!!!!
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
HAF
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Μην εισαι ποτε σιγουρος για το τι εκαναν οι Ελληνες δεν εκαναν τιποτα εκει που πηγαν.Anzac έγραψε:επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι οι Έλληνες δέν πήγαν μετανάστες έχοντας μαζί τους καλάζνικοφ και χειροβομβίδες.....
Βασικα εγω δεν διαφωνω με αυτα που λετε,αντιθετα συμφωνω.Απλα θελησα να τονισω και την αλλη πλευρα του νομισματος.
ΟΣο για τη διαφορα κουλτουρας,οσο και αδιαφοροι να ειμαστε σαν λαος για την Ιστορια μας,εμφυτα εχουμε στην πλειοψηφια μας μια υποτυπωδης παιδεια.
Οι Αλβανοι τι εχουν να επιδειξουν?Τον Χοτζα??
Και χωρις να ειμαι εθνικιστης ή να πιστευω στην Αρεια Φυλη,μας θεωρω ανωτερους σαν λαο απο τους πχ Αλβανους.
Απλα θα ηθελα να προσθεσω οτι δικαιωματα εχουμε ολοι και το οτι βρεθηκαμε οι Ελληνες στο ρολο του μεταναστη (εξαλλου οσοι μεταναστευσαν,εφυγαν ειτε γιατι ηταν κηνυγημενοι ειτε γιατι δεν μπροουσαν να βγαλουν τα απαραιτητα να ζησουν -> σχεδον οπως οι Αλβανοι ).

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
.... Ωραιαααααα :S Τι μας μενει τωρα?Να μπουν και οι γειτονες εξ ανατολων μεσα στις μοιρες?Θα ανοίξουν τα σύνορα και για την Ρουμανία... Ισχύει αυτό? Γιατί άμα γίνει όλα τα καλύτερα παιδάκια που υπάρχουν στις φυλακές θα έρθουν εδώ με RPG και όχι καλάσνικοφ...

Αντιπλοιαρχος Χ.Καραθανασης Π.Ν.
Αντιπλοιαρχος Π.Βλαχακος Π.Ν.
Σημαιοφορος Ε.Γιαλοψος Π.Τ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ Σμη/γος
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι
το κακο ειναι οτι μαζι τους θα τα λουστουμε και εμεις..Ασε που αυτοι δεν πολυνοιαζονατι αυτοι καλα ειναι.. αλλι απο μας...Προβλεπω να γινομαστε οπως στο χαρλεμ και στην Νεα Υορκη με οδοφραγματα και στημενα πολυβολεια μετα τις 10 το βραδυ..

Αντιπλοιαρχος Χ.Καραθανασης Π.Ν.
Αντιπλοιαρχος Π.Βλαχακος Π.Ν.
Σημαιοφορος Ε.Γιαλοψος Π.Τ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ Σμη/γος
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι