Triple Play Internet
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
παιζουν πολλοι παραγόντες οπως πχ οι γεφυρωσεις στο δικτυο. Παντος σε οποια εταιρια δεις διαφημηση λενε μεχρι 0....ΧΧΜbits
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rambo την 12 Φεβ 2007, 13:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
-
pilot747
- Επικοινωνία:
jojo11 έγραψε:όλες αυτες οι ταχύτητες είναι εμπορικές. Αν ο πΟΤΕ δεν φτιάξει γραμμές δεν γίνεται τίποτα... και καλά για τους Αθηναίους αλλά εμείς οι Επαρχιώτες δεν βλέπω να βλέπουμε φως
Μόνο οι 4Μbps και 10Mbps είναι εμπορικές για την επαρχία;;;;;;;
Εγώ την 768 της otenet έχω και πάνω από 320 δεν πιάνω ΠΟΤΕ!!!!!!!
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Μιχαλη κι εγω ΟΤΕΝΕΤ 1024 εχω βαλει το φοιτητικο μεσω του ΔΙΟΔΟΣ.pilot747 έγραψε:jojo11 έγραψε:όλες αυτες οι ταχύτητες είναι εμπορικές. Αν ο πΟΤΕ δεν φτιάξει γραμμές δεν γίνεται τίποτα... και καλά για τους Αθηναίους αλλά εμείς οι Επαρχιώτες δεν βλέπω να βλέπουμε φως
Στην Αγυια που μενω δεν κατεβαζει με τιποτα.Στην καλυτερη εχω δει 90.

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
-
pilot747
- Επικοινωνία:
Kovamaniac έγραψε:Μιχαλη κι εγω ΟΤΕΝΕΤ 1024 εχω βαλει το φοιτητικο μεσω του ΔΙΟΔΟΣ.pilot747 έγραψε:jojo11 έγραψε:όλες αυτες οι ταχύτητες είναι εμπορικές. Αν ο πΟΤΕ δεν φτιάξει γραμμές δεν γίνεται τίποτα... και καλά για τους Αθηναίους αλλά εμείς οι Επαρχιώτες δεν βλέπω να βλέπουμε φως
Στην Αγυια που μενω δεν κατεβαζει με τιποτα.Στην καλυτερη εχω δει 90.
Λες να φταίει το ότι είναι μέσω της Διόδου???
Εμένα ο μέσος όρος είναι 20-25 kbps!!!!!
Εγώ πάντως μόλις τελειώσει ο χρόνος με την Otenet θα βάλω Forthnet ή Vivodi. Και αν η δεύτερη φέρει και δικό της δίκτυο όπως έχω ακούσει μπορεί να κόψω και τον ΟΤΕ!
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

Re: Triple Play Internet
Κάποια σαΐνια στην OnT. έχουν και Black HumorAnzac έγραψε:χαμός γίνεται απο προσφορές για internet ακόμα και απο νέες εταιρίες
www.OnTelecoms.com
http://91.132.4.132:8080/on/#
10Mbit και κλήσεις απεριόριστης διάρκειας με μία χρέωση 0,09
δείτε και εδώ:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Αν έχετε κάνει account και σας έχουν δώσει στοιχεία να κάνετε login στην @@ροσελίδα τους, στην λίστα με τα επαγγέλματα θα βρείτε διάφορες καλές ειδικότητες όπως αυτές του:
Απατεών (η καθαρεύουσα τους μάρανε)
Μαφιόζος
Βονθραντζής
και πολλά ακόμα καλά .....
Ας τους επιδείξει όλος ο κόσμος την ανάλογη Εμπιστοσύνη
Αφιερωμένο
:Stefani: for ever
e-HAF Admin
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 20 Μαρ 2007, 12:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
e-HAF Admin