Εγώ λέω όχι, διαφωνώ.
Η ιδέα είναι μια χαρά. Το πρόβλημά μου είναι το εξής:
Δε νομίζω ότι είμαστε σε θέση να κρατήσουμε το ύφος μας, τον χαρακτήρα μας, τη γραμμή μας αν θέλετε
στην περίπτωση που η διαφήμηση πιάσει και πλακώσει κανένα μαζικό κύμα εγγραφών.
Δυστυχώς υπάρχει κι ένα πολύ βασικό επιχείρημα στο παραπάνω (μακάρι να μην υπήρχε και να μην υπήρξε ποτέ):
Πριν ένα "α" χρονικό διάστημα είχαμε κάτι παρόμοιο. Φανήκαμε, τραβήξαμε βλέμματα, έγιναν εγγραφές.
Μετά από λίγο καιρό η e-HAF ήταν ένα φλεγόμενο τοπίο. Και δεν έφτεγαν για αυτό οι "νέες εγγραφές"
σε καμία περίπτωση. Έφταιγε το ότι η e-HAF δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο.
Κι ο πυρήνας, καμένος ήδη από το παρελθόν, δε μπορούσε να "πατήσει πόδι" στο παραμικρό
για να μην παρεξηγηθεί κανείς. Από τον χαμό της προ - e-HAF εποχής είχε μείνει μια τελείως ηλίθια ευγένεια
που αποτέλεσμα είχε να μην είναι η ομάδα στιβαρή σε ορισμένα πράγματα που έπρεπε
και να την παίρνει ο άνεμος του κάθε καινούργιου μέλους.
Ήμουν κι εγώ τότε σχετικά καινούργιο μέλος, αρκετό καιρό μεν αλλά όχι τόσο καιρό στην ομάδα που να μπορώ
να έχω άποψη και να επιμένω σε πράγματα.
(Τίμο, μην πετάξεις πάλι την ατάκα σου ότι δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι στην ομάδα!
Αλοίμονο αν κάποιος με ένα μήνα εδώ σηκωθεί κι αρχίσει και φωνάζει για πράγματα. )
Δεν θέλω να πω περισότερα για ότι έγινε, όσοι ήταν ξέρουν, όσοι δεν ξέρουν θα μάθουν ότι χρειάζεται με τον καιρό...
Γουστάρω καινούργια μέλη. Γουστάρω μεγάλη e-HAF. Γουστάρω πολύ.
Δεν νομίζω όμως ότι είμαστε έτοιμοι ακόμα για κάτι τέτοιο.
Διαφωνώ λοιπόν για τώρα αλλά συμφωνώ εάν πρόκειται να το μελετήσουμε,
να φτιάξουμε κάποια πράγματα και όταν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ.
Πιστεύω στην ομάδα αλλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ξαναδώ ΤΑ ΧΑΛΙΑ του παρελθόντος!
Αυτά, ελπίζω να μην σας πόνεσα πολύ.
(Ειδικά εσένα Πάνο.. σόρυ. )
atsalis_p
321vTS