Για να μην βγώ O.T. και σε "αναγκάσω" να λογοκρίνεις τα γραφόμενα μου, αποφάσισα να αυτολογοκριθώ...... Και θα πω απλώς "Μη με κάνεις και φορτώσω..."Anzac έγραψε:χμμμ
μπορούμε να μάθουμε........Μακεδονικά![]()
Σχόλια @ Έτος Ελληνικών
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Αὐτό τό κείμενο πού εἶναι πολυτονισμένο μπορείς νά τό διαβάσειςanka έγραψε:Ψιλές δασείες και περισπωμένες..... τι μου θύμισες τώρα!!!!! Πέρα όμως από την πλάκα και να θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει το πολυτονικό σύστημα γραφής είναι λιγάκι δύσκολο, όχι λόγω των κανόνων γραμματικής, αλλά γιατί το ελληνικό keyboard layout που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνει το μονοτονικό και όχι το πολυτονικό σύστημαpilot747 έγραψε: ... Όσο για το πολυτονικό φίλε μου Γιώργο εδώ ξεχνάμε την οξεία θα κάτσουμε τώρα να μάθουμε και κανόνες για ψιλές, δασείες και περισπωμένες;;;; Θα δυσκολευτώ λιγάκι...
Ἔχω νά σοῦ γράψω κι ἄλλα ἅμα θέλεις...
Armada ή απλά....Γεώργιος...

Εγώ το βλέπω κανονικά το πολυτονικό, αλλά είναι πακέτο να μάθεις όλους τους συνδιασμούς στο πληκτρολόγιο.
Υπάρχει και κάποια macro του Word μου φαίνεται που σου διορθώνει τα λάθη στο πολυτονικό, αλλά δεν μου δούλεψε.
Άντε παιδιά και το 2008 στην Αττική διάλεκτο!
Υπάρχει και κάποια macro του Word μου φαίνεται που σου διορθώνει τα λάθη στο πολυτονικό, αλλά δεν μου δούλεψε.
Άντε παιδιά και το 2008 στην Αττική διάλεκτο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pacman την 09 Ιαν 2007, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Γράμματά σου δυνατά και καθαρά (βάσει του: Σήματά σου δυνατά και καθαρά)Armada έγραψε:Αὐτό τό κείμενο πού εἶναι πολυτονισμένο μπορείς νά τό διαβάσειςanka έγραψε:Ψιλές δασείες και περισπωμένες..... τι μου θύμισες τώρα!!!!! Πέρα όμως από την πλάκα και να θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει το πολυτονικό σύστημα γραφής είναι λιγάκι δύσκολο, όχι λόγω των κανόνων γραμματικής, αλλά γιατί το ελληνικό keyboard layout που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνει το μονοτονικό και όχι το πολυτονικό σύστημαpilot747 έγραψε: ... Όσο για το πολυτονικό φίλε μου Γιώργο εδώ ξεχνάμε την οξεία θα κάτσουμε τώρα να μάθουμε και κανόνες για ψιλές, δασείες και περισπωμένες;;;; Θα δυσκολευτώ λιγάκι...![]()
Ἔχω νά σοῦ γράψω κι ἄλλα ἅμα θέλεις...
...επειδή προ-φόρτωσες άδικα μαζί μου, ένα έχω να σου δείξω και δές το καλάanka έγραψε:Για να μην βγώ O.T. και σε "αναγκάσω" να λογοκρίνεις τα γραφόμενα μου, αποφάσισα να αυτολογοκριθώ...... Και θα πω απλώς "Μη με κάνεις και φορτώσω..."Anzac έγραψε:χμμμ
μπορούμε να μάθουμε........Μακεδονικά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

pic by Chris
e-HAF Admin
O.T αλλά πάμε όλοι μαζί:Anzac έγραψε:............επειδή προ-φόρτωσες άδικα μαζί μου, ένα έχω να σου δείξω και δές το καλά
pic by Chris
ΕΥΓΕ!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Ε αφου το γράψανε πλέον ΠΓΔΜ αγαλίασα.Είπα και γω......