Internet & Πολεμικές Αεροπορίες
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Διαφωνώ με τον παραπάνω κύριο που ανέφερε ότι το Β30 είναι ότι καλυτέρο στο Αιγαίο (για Dogfight) από το Μ-2000, κάθετα και οριζόντια. Και αυτό όχι γιατί έιμαι κολλημένος απλά είναι η καθημερινή αλήθεια.......και μπορώ να εξηγήσω σε όποιον θέλει με περισσότερες λεπτομέρειες, που ίσως σε τελική ανάλυση γνωρίζεται πολύ καλά.....
-
Sierraxray
Σε ένα DF δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο-ποιό σύγχρονο α/φος. Ένας πιλότος δεν είναι καταδικασμένος να χάσει από α/φος 4ης γενιάς ακόμα και αν έχει α/φος 3ης γενιάς.
Εγώ δεν λέω το τάδε α/φος επικίνδυνο ή καλύτερο. Εντάξει μπορεί το Α α/φος να έχει καλύτερες επιδόδεις από το Β α/φος.
Όμως είμαι της άποψης ότι ο κάθε πιλότος πρέπει πρώτα να μην κάνει λάθη και μετά να ''φοβάται'' όχι τόσο τον τύπο του α/φους που έχει απέναντί του αλλά τον πιλότο που το πετάει.
Κάθε α/φος είναι τόσο καλό όσο είναι ο τυπάς που το πετάει.
Εγώ δεν λέω το τάδε α/φος επικίνδυνο ή καλύτερο. Εντάξει μπορεί το Α α/φος να έχει καλύτερες επιδόδεις από το Β α/φος.
Όμως είμαι της άποψης ότι ο κάθε πιλότος πρέπει πρώτα να μην κάνει λάθη και μετά να ''φοβάται'' όχι τόσο τον τύπο του α/φους που έχει απέναντί του αλλά τον πιλότο που το πετάει.
εγώ κατάλαβα και νομίζω πως είπαμε πως απο τα f-16 που διαθέτουμε, καλύτεροι μαχητές σε DF είναι τα block 30
κάπου εκεί ειπώθηκε κάτι για τα Mirage αλλά ακόμα δεν έχει απαντηθεί
άρα , δεν είπαμε για πιλότους, συγκρίναμε μηχανές ίδου τύπου, αλλά διαφορετικού μοντέλου, και μάλιστα μόνο για το κομμάτι του DF
γιατί σε άλλα κομάτια, άλλα μοντέλα σίγουρα υπερτερούν αλλού
κάπου εκεί ειπώθηκε κάτι για τα Mirage αλλά ακόμα δεν έχει απαντηθεί
άρα , δεν είπαμε για πιλότους, συγκρίναμε μηχανές ίδου τύπου, αλλά διαφορετικού μοντέλου, και μάλιστα μόνο για το κομμάτι του DF
γιατί σε άλλα κομάτια, άλλα μοντέλα σίγουρα υπερτερούν αλλού
e-HAF Admin
Nαι ρε Αλεξ, τεχνικα μιλαμε παντα.Alexander έγραψε:Σε ένα DF δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο-ποιό σύγχρονο α/φος. Ένας πιλότος δεν είναι καταδικασμένος να χάσει από α/φος 4ης γενιάς ακόμα και αν έχει α/φος 3ης γενιάς.
Απο αυτη την αποψη αμα παρω εγω ενα F-16 ο χειροτερος πιλοτος που πεταει C-130 (No offense στον Ηρακλη μας) θα μου κανει βολη...λογικο, δεν εχω εμπειρια.

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
....ακόμα περιμένουμεPanther_M έγραψε:Διαφωνώ με τον παραπάνω κύριο που ανέφερε ότι το Β30 είναι ότι καλυτέρο στο Αιγαίο (για Dogfight) από το Μ-2000, κάθετα και οριζόντια. Και αυτό όχι γιατί έιμαι κολλημένος απλά είναι η καθημερινή αλήθεια.......και μπορώ να εξηγήσω σε όποιον θέλει με περισσότερες λεπτομέρειες, που ίσως σε τελική ανάλυση γνωρίζεται πολύ καλά.....
e-HAF Admin
Γνωριζετε αν υπαρχει setup BFM μονό F16-M2000 defensive-offensive-neutral ? Γνωριζετε αν υπαρχει setup 2v2 με τους αντιστοιχους τυπους? Για 4v4 ? Που και ποτε γινονται? Ποιο α/φ μπαινει αρχηγος σχηματισμου σε Sweep πακετα? Και γιατι?
Εχετε δει βιντεο setup με F16 ωρα 6 2λτρου? Τι ελιγμους κανει ο 2λτρος? Τι κανει ο 16αρης? Τι γινεται οταν αντιστραφουν οι θεσεις των α/φ δλδ ωρα 6 του 16αρη ο 2λτρος? Τι ελιγμοι γινονται? Τα α/φ τι φορτια εχουν? Μηπως ο 2λτρος μια CT και ο 16αρης 2 WING?
Ποσοι εχουν καταφερει απο καθε πλευρα να αντιστρεψουν το πλεονεκτημα εχοντας δικαιωμα τα κλασσικα Roe της πα και των λοιπων αεροποριων των χωρων μελων του βορειοατλαντικου συμφωνου εχοντας τις παραπανω διαμορφωσεις?
Η συνεχεια του ποστ δε θα δημοσιευθει τωρα,αλλα εν καιρω.
Εχετε δει βιντεο setup με F16 ωρα 6 2λτρου? Τι ελιγμους κανει ο 2λτρος? Τι κανει ο 16αρης? Τι γινεται οταν αντιστραφουν οι θεσεις των α/φ δλδ ωρα 6 του 16αρη ο 2λτρος? Τι ελιγμοι γινονται? Τα α/φ τι φορτια εχουν? Μηπως ο 2λτρος μια CT και ο 16αρης 2 WING?
Ποσοι εχουν καταφερει απο καθε πλευρα να αντιστρεψουν το πλεονεκτημα εχοντας δικαιωμα τα κλασσικα Roe της πα και των λοιπων αεροποριων των χωρων μελων του βορειοατλαντικου συμφωνου εχοντας τις παραπανω διαμορφωσεις?
Η συνεχεια του ποστ δε θα δημοσιευθει τωρα,αλλα εν καιρω.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]