Internet & Πολεμικές Αεροπορίες

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

δεν κάνετε την καλή να επανέλθετε στο θέμα μας ;
e-HAF Admin
Panther_M

Δημοσίευση από Panther_M »

Διαφωνώ με τον παραπάνω κύριο που ανέφερε ότι το Β30 είναι ότι καλυτέρο στο Αιγαίο (για Dogfight) από το Μ-2000, κάθετα και οριζόντια. Και αυτό όχι γιατί έιμαι κολλημένος απλά είναι η καθημερινή αλήθεια.......και μπορώ να εξηγήσω σε όποιον θέλει με περισσότερες λεπτομέρειες, που ίσως σε τελική ανάλυση γνωρίζεται πολύ καλά.....
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

πολύ ευχαρίστως να σε ακούσουμε :)

προβείτε
e-HAF Admin
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Προβείτε...
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Προβείτε..
Εικόνα
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Αρχίζει και ανεβαίνει η "απόδοση"
Λίγα "προβείτε" ακόμα και ποντάρω.
Εικόνα
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

προβείτε...
Εικόνα
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Προβειτε... :D
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Alexander

Δημοσίευση από Alexander »

Σε ένα DF δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο-ποιό σύγχρονο α/φος. Ένας πιλότος δεν είναι καταδικασμένος να χάσει από α/φος 4ης γενιάς ακόμα και αν έχει α/φος 3ης γενιάς.
Εγώ δεν λέω το τάδε α/φος επικίνδυνο ή καλύτερο. Εντάξει μπορεί το Α α/φος να έχει καλύτερες επιδόδεις από το Β α/φος.
Όμως είμαι της άποψης ότι ο κάθε πιλότος πρέπει πρώτα να μην κάνει λάθη και μετά να ''φοβάται'' όχι τόσο τον τύπο του α/φους που έχει απέναντί του αλλά τον πιλότο που το πετάει.
Κάθε α/φος είναι τόσο καλό όσο είναι ο τυπάς που το πετάει.
tageas
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tageas »

@ Alexander
έχεις απόλυτο δίκιο.
Συμπληρώνω ... μεγάλη σημασία έχει το να καταφέρεις να πιέσεις το αεροσκάφος σου στο 100% του φακέλου του.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

εγώ κατάλαβα και νομίζω πως είπαμε πως απο τα f-16 που διαθέτουμε, καλύτεροι μαχητές σε DF είναι τα block 30

κάπου εκεί ειπώθηκε κάτι για τα Mirage αλλά ακόμα δεν έχει απαντηθεί

άρα , δεν είπαμε για πιλότους, συγκρίναμε μηχανές ίδου τύπου, αλλά διαφορετικού μοντέλου, και μάλιστα μόνο για το κομμάτι του DF

γιατί σε άλλα κομάτια, άλλα μοντέλα σίγουρα υπερτερούν αλλού
e-HAF Admin
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Alexander έγραψε:Σε ένα DF δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο-ποιό σύγχρονο α/φος. Ένας πιλότος δεν είναι καταδικασμένος να χάσει από α/φος 4ης γενιάς ακόμα και αν έχει α/φος 3ης γενιάς.
Εγώ δεν λέω το τάδε α/φος επικίνδυνο ή καλύτερο. Εντάξει μπορεί το Α α/φος να έχει καλύτερες επιδόδεις από το Β α/φος.
Όμως είμαι της άποψης ότι ο κάθε πιλότος πρέπει πρώτα να μην κάνει λάθη και μετά να ''φοβάται'' όχι τόσο τον τύπο του α/φους που έχει απέναντί του αλλά τον πιλότο που το πετάει.
Κάθε α/φος είναι τόσο καλό όσο είναι ο τυπάς που το πετάει.
Nαι ρε Αλεξ, τεχνικα μιλαμε παντα.

Απο αυτη την αποψη αμα παρω εγω ενα F-16 ο χειροτερος πιλοτος που πεταει C-130 (No offense στον Ηρακλη μας) θα μου κανει βολη...λογικο, δεν εχω εμπειρια.
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

LantirN έγραψε: Απο αυτη την αποψη αμα παρω εγω ενα F-16 ο χειροτερος πιλοτος που πεταει C-130 (No offense στον Ηρακλη μας) θα μου κανει βολη...λογικο, δεν εχω εμπειρια.

Μας έπεισες τώρα... :twisted: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Panther_M έγραψε:Διαφωνώ με τον παραπάνω κύριο που ανέφερε ότι το Β30 είναι ότι καλυτέρο στο Αιγαίο (για Dogfight) από το Μ-2000, κάθετα και οριζόντια. Και αυτό όχι γιατί έιμαι κολλημένος απλά είναι η καθημερινή αλήθεια.......και μπορώ να εξηγήσω σε όποιον θέλει με περισσότερες λεπτομέρειες, που ίσως σε τελική ανάλυση γνωρίζεται πολύ καλά.....
....ακόμα περιμένουμε
e-HAF Admin
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Γνωριζετε αν υπαρχει setup BFM μονό F16-M2000 defensive-offensive-neutral ? Γνωριζετε αν υπαρχει setup 2v2 με τους αντιστοιχους τυπους? Για 4v4 ? Που και ποτε γινονται? Ποιο α/φ μπαινει αρχηγος σχηματισμου σε Sweep πακετα? Και γιατι?
Εχετε δει βιντεο setup με F16 ωρα 6 2λτρου? Τι ελιγμους κανει ο 2λτρος? Τι κανει ο 16αρης? Τι γινεται οταν αντιστραφουν οι θεσεις των α/φ δλδ ωρα 6 του 16αρη ο 2λτρος? Τι ελιγμοι γινονται? Τα α/φ τι φορτια εχουν? Μηπως ο 2λτρος μια CT και ο 16αρης 2 WING?
Ποσοι εχουν καταφερει απο καθε πλευρα να αντιστρεψουν το πλεονεκτημα εχοντας δικαιωμα τα κλασσικα Roe της πα και των λοιπων αεροποριων των χωρων μελων του βορειοατλαντικου συμφωνου εχοντας τις παραπανω διαμορφωσεις?

Η συνεχεια του ποστ δε θα δημοσιευθει τωρα,αλλα εν καιρω.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Απάντηση