Το cockpit μου (Χάρος)
Συντονιστής: Διαχείριση
Τσίμπησα αυτά στο ebay. Ενώ μοιάζει με του F-15C έχει διαφορές. Μίλησα με τον γκουρού του F-15 cockpit και μου είπε ότι δεν είναι από F-15. Ξέρει κανείς από τι μπορεί να είναι; Όπως και να έχει, θα το ξαναπουλήσω. Έκανα 3d μοντέλο, θα κάνω τις αλλαγές που χρειάζεται για να είναι πιστό αντίγραφο αυτού του F-15C, και όταν τελειώσω με τις MFD του F-16 θα μπορώ να κατασκευάσω το MPCD για όποιον τυχόν φτιάχνει πιλοτήριο F-15.

Αυτό το έχετε δει;
http://www.viperpits.org/smf/index.php?topic=3376.0
edit: μόλις είδα ότι έχει κάνει post και ο Χάρος στο συγκεκριμένο thread, αλλά το αφήνω για όσους δεν το έχουν δει...
http://www.viperpits.org/smf/index.php?topic=3376.0
edit: μόλις είδα ότι έχει κάνει post και ο Χάρος στο συγκεκριμένο thread, αλλά το αφήνω για όσους δεν το έχουν δει...
* Με συγχωρείτε για το αδόκιμο ύφος της δημοσίευσής μου, αλλά μόλις είδα μπροστά στα μάτια μου κάτι που περίμενα από τόοοοοοσο δα παιδάκι:
MFDs ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΘΟΝΗ! ΟΕΟ!!! (Ναι, αγαπητέ admin φωνάζω, το ίδιο θα έκανες και εσύ στη θέση μου!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!)
Πρέπει να κάνω λίγο fine tuning αλλά...
boldblue :bounce: :groupflip:
MFDs ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΘΟΝΗ! ΟΕΟ!!! (Ναι, αγαπητέ admin φωνάζω, το ίδιο θα έκανες και εσύ στη θέση μου!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!)
Πρέπει να κάνω λίγο fine tuning αλλά...
boldblue :bounce: :groupflip:
Τι να τα κάνει τα OSBs στην οθόνη; Αφού θα υπάρχουν κανονικά κουμπιά στο bezel...Anzac έγραψε:εσύ καλά τα λες.....OSB's δεν βλέπω όμως !!!
Κάποιος όμως θα μπορούσε να εμφανίσει και τα OSBs (με το MFD extractor, το οποίο υποθέτω χρησιμοποιείς κι εσύ Χάρε; - ή κάτι άλλο; ) στην οθόνη, και μάλιστα φαντάσου να ήταν και touch screen
Βέβαια με hardwired OSBs στο MFD bezel, είναι η απόλυτη εξομοίωση - μπράβο στο φίλο Χάρο!
Παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον... ιδιαίτερα την ηλεκτρονική του πλευρά, καθώς είμαι και ηλεκτρονικός, αλλά έχω εντυπωσιαστεί και από τις κατασκευές με CNC κλπ... είδες άμα έχεις το κατάλληλο εργαλείο για τη δουλειά, όλα γίνονται
Αναμένω (όλοι μας μάλλον
Και πάλι μπράβο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sugarmate την 01 Απρ 2008, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.