DCS A10-C First producer Note

Lomac Lock-On Area

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Ναι Ναι ! Αυτό έχει διορθωθεί και στο Κα50 στο τελευταίο patch 1.02 αν δεν με διαψεύδει η μνήμη μου.

Σχετικά με το να καθυστερούσαν και άλλο, να πω πως υπήρχε μεγάλη ψυχολογική πίεση διότι ο περισσότερος κόσμος το είχε προαγοράσει από BETA 1 ~7 μήνες νωρίτερα !

Άλλωστε οι έννοιες Beta, Candidate, Final release ουσιαστικά είναι ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ κόλπα ! Πόσοι τίτλοι έχουν βγει και μετά έχουν πατσαριστεί 500 φορές ? :wink:
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
DAREDEVIL

Δημοσίευση από DAREDEVIL »

λοιπον!! εχουμε και λεμε.... εχω προβλημα με το σεταρισμα του cougar με το a-10. Οτι και να πειραξω οταν παω να κανω οκ για να το κανει save μου πεταει ενα error το οποιο θα το βγαλω foto και θα το ποσταρω, γιατι γραφω απο το μαγαζι τωρα δεν ειμαι στο σπιτι.Το δευτερο ειναι οτι δεν ξερω και δεν λενε που να βαλουμε τα skins που εκαναν relase μετα το patch,ειναι σε zip μορφι και δεν ξερω αν θελει να το ξεζιπαρω και να βαλω τα αρχεια που??ή αν ειναι να το αφησω ωε εχει (zip) και να το βαλω που???????
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Toss Bombing Video of a later patch by Producer Matt Wagner !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fix2IpZh_-A[/youtube]

Έλα DAREDEVIL δεν είναι τίποτα σπουδέο το θέμα σου. http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=69180

"Solve it by wiping out the entire DCS Warthog folder in your Documents. "
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
DAREDEVIL

Thanks solved :D :D αλλα αυτο ηταν το πρωτο και κυριοτερο προβλημα :D :D .Mε το αλλο τι κανουμε???skins σε .zip ή οχι και που???? :D
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Sungsam - Dimitris
Εικόνα
DAREDEVIL

πολυ ωραια thanks 8) . Τωρα το μονο που μενει ειναι να σε δουμε καμια φορα στο TS να κανουμε καμοια online πτησουλα 8)
coursaros
BANNED
BANNED

Δημοσίευση από coursaros »

Ααααααααααααα μόνο εγώ δεν το έχω και ούτε το έχω δεί...αλλά να μου πείς δεν έχω την πολυτέλεια να το αγοράσω ακόμα οπότε αναμένω μέχρι να έρθει η ώρα να δω και γώ το Α-10 που τόσα ακούγονται!
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

DAREDEVIL έγραψε:πολυ ωραια thanks 8) . Τωρα το μονο που μενει ειναι να σε δουμε καμια φορα στο TS να κανουμε καμοια online πτησουλα 8)
Nαι καλά τώρα έδεσες .... από θεωρία καλά τα πάω, από χρόνο για να κάνω και πτήσεις άστα να πάρει ..... μπορείς να έρθεις όμως σε επαφή με τα παιδιά στην Lockon-Greece για online A10C. Όταν είμαι τυχερός, είμαι και εγώ ... 8)
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
DAREDEVIL

A!!! δηλ εισαι πιλοτος ακαδιμαικου επιπεδου και οχι πρακτικου? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
coursaros
BANNED
BANNED

Δημοσίευση από coursaros »

Ρε λες ναναι αυτός που έφαγε me to A-10(με blue on blue) τους Αγγλους στο Ιράκ?? υπάρχει ανάλογο βίντεο στο Youtube :lol:
gerodinis

Δημοσίευση από gerodinis »

sungsam έγραψε:Toss Bombing Video of a later patch by Producer Matt Wagner !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fix2IpZh_-A[/youtube]

Στο βίντεο δείχνει ότι επέλεξε CCRP μέθοδο για άφεση βομβών. Πώς γίνεται αυτό, αφού το A-10 δεν έχει ραντάρ για να κάνει κάτι τέτοιο;
Ή μήπως χρησιμοποιεί σαν αισθητήρα το ατρακτίδιο σκόπευσης και από εκεί "διαβάζει" την απόσταση;
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Το΄ χεις το θέμα με το ατρακτίδιο, αλλά αν είναι και καταχωρημένος στόχος στο TAD γίνεται και χωρίς ατρακτίδιο :wink:

TAD= Tactical Awareness Display (χάρτης)

Γίνεται και χωρίς TAD αν κάποιος σου το καταδεικνύει από έδαφος
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

DAREDEVIL έγραψε:A!!! δηλ εισαι πιλοτος ακαδιμαικου επιπεδου και οχι πρακτικου? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δυστυχώς γιατί η παντόφλα καραδοκεί :D :D :D :D
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

coursaros έγραψε:Ρε λες ναναι αυτός που έφαγε me to A-10(με blue on blue) τους Αγγλους στο Ιράκ?? υπάρχει ανάλογο βίντεο στο Youtube :lol:

Δεν φταίω εγώ ! Το Α10C ήταν ακόμα BETA1 και υπήρχαν κάποια θέματα με τούς ΑΙ τώτε ! 8) 8) 8)
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Patch 1.1.0.7 will be available for download from our site in one hour.
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
Απάντηση