Κάψτα όλα....
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
kostas_xalkida
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

- Επικοινωνία:
Ειδικά για 415, υπάρχει η σκέψη για επίσκεψη στην 113 ΠΜ (όταν λήξει βέβαια η αντιπυρική περίοδος και ηρεμήσουν λίγο οι άνθρωποιanka έγραψε:Εγώ τα "καναντέρια" τα φωτογράφησα όταν με την "Αναχαίτιση" είχαμε επισκεφθεί την 112 ΠΜ, άρα δεν έχω τέτοια νοσηρή (για να είμαι πάααααααραπολύ επιεικής στον χαρακτηρισμό μου) ανάγκη να τα φωτογραφίσω σε ώρα επιχειρήσεων
ΥΓ: Sorry, αλλά το έγραψα βιαστικα και δεν πρόσεξα ότι έπρεπε να γυρίσω το πληκτρολόγιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sjmygian την 25 Ιουν 2008, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άσχετο αλλα σε ποιά σχολή είσαι;xrhstaras έγραψε:Nα πάρει περνούσαν στα 100m πάνω από το ΕΜΠ ρε γμτ ,για τη φωτιά στον Υμηττό που είναι ακόμα εν εξελίξει, αλλά δεν ήξερα να πάρω τη μηχανή ή την camera να τραβήξω...damn it. Νόμιζες ότι θα τ'ακούμπαγες...
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΝΑ'ΧΕΙΣ ΓΙ'ΑΣΠΙΔΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΑΣ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
ΝΑ'ΧΕΙΣ ΓΙ'ΑΣΠΙΔΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΑΣ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Αν βρώ την όρεξη θα ανεβάσω μερικες φωτό απο τους ωραίους σχηματισμούς που κάνανε σήμερα τα canadair πάνω απο το κεφάλι μου(ακόμα κάνουν δηλαδή)
Δυστυχώς η πρόσβαση στο βουνό μου απαγορεύεται αυτή τη στιγμή ακόμα και σαν εθελοντής δασσοπροστασίας που είμαι οπότε δεν έχω πλάνα απο τη μάχη.
Προς το παρόν έχω ξενερώσει πολύ άσχημα ειδικά με αυτήν φωτιά.
Εχω ζήσει τόσα σε αυτό το βουνό που μπορώ να διηγηθώ και απο μια ιστορία για κάθε στρέμα που κάηκε.
Μπράβο στο κράτος πάντως, είχαμε δεν είχαμε πάλι "γιορτάζουμε" σήμερα...
Δυστυχώς η πρόσβαση στο βουνό μου απαγορεύεται αυτή τη στιγμή ακόμα και σαν εθελοντής δασσοπροστασίας που είμαι οπότε δεν έχω πλάνα απο τη μάχη.
Προς το παρόν έχω ξενερώσει πολύ άσχημα ειδικά με αυτήν φωτιά.
Εχω ζήσει τόσα σε αυτό το βουνό που μπορώ να διηγηθώ και απο μια ιστορία για κάθε στρέμα που κάηκε.
Μπράβο στο κράτος πάντως, είχαμε δεν είχαμε πάλι "γιορτάζουμε" σήμερα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cosa την 25 Ιουν 2008, 21:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY

** μην ακούσω σχόλια για ποιότητες φωτό και τέτοια, είναι απο το κινητό μου κουνημένες ζουμαρισμένες και υποφωτισμένες, οτι μπορούσα έκανα.
Είναι απο τις πρώτες μεσημεριανές ρίψεις γύρω στις 2 μέχρι την τελευταία που έκαναν γύρω στις 9 το βράδυ.
επειδή πριν λίγο άκουσα σε κάποιες ειδήσεις οτι έχει παραπονα ο κόσμος απο την πυροσβεστική , καταθέτω αυτό που έβλεπα όλη μέρα ,οτι δηλαδή απο τις 2 το μεσημέρι εως την λήξη στις 9 στον Υμηττό υπήρχε καταιγίδα , οι ρίψεις ήταν ασταμάτητες μέχρι το τελευταίο φώς.
Δεν ξέρω τι λένε στα δελτία , το απλό ευχαριστώ πάντως είναι λίγο για αυτούς τους ανθρώπους.
Είναι απο τις πρώτες μεσημεριανές ρίψεις γύρω στις 2 μέχρι την τελευταία που έκαναν γύρω στις 9 το βράδυ.
επειδή πριν λίγο άκουσα σε κάποιες ειδήσεις οτι έχει παραπονα ο κόσμος απο την πυροσβεστική , καταθέτω αυτό που έβλεπα όλη μέρα ,οτι δηλαδή απο τις 2 το μεσημέρι εως την λήξη στις 9 στον Υμηττό υπήρχε καταιγίδα , οι ρίψεις ήταν ασταμάτητες μέχρι το τελευταίο φώς.
Δεν ξέρω τι λένε στα δελτία , το απλό ευχαριστώ πάντως είναι λίγο για αυτούς τους ανθρώπους.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY