Twra gia thn kasseta kanonizoume kai mesa stin evdomada an thes me to forito sou na vrethoume kapou (kentro-Anatolika, opou peis) na ginei i kopia. Nomizw oti tha einai megisti i suneisfora sta meli tis ehaf auto to videaki!xexexe!
Swston!

Ennoeite oti auti lew!!! Se exw mesa na petagesai sto plano apo to pouthena kai na les kati logakia...ax..axx..piperi sto stoma... Kala milame oti auti i kasseta einai ola ta lefta...LantirN έγραψε:Ti ginetai kamaria??
Slick th kaseta pou travoysame sth larisa k agxialo les etsi?An oxi prepei na thn exoume auth!!Einai tromerh...polu gelio...![]()

Gia na mi milisoume gia kapoion me aspro mpoufanaki pou mpainei sto phantom...Slick έγραψε:Ennoeite oti auti lew!!! Se exw mesa na petagesai sto plano apo to pouthena kai na les kati logakia...ax..axx..piperi sto stoma... Kala milame oti auti i kasseta einai ola ta lefta...LantirN έγραψε:Ti ginetai kamaria??
Slick th kaseta pou travoysame sth larisa k agxialo les etsi?An oxi prepei na thn exoume auth!!Einai tromerh...polu gelio...![]()

Den thima kapion kirio me aspro boufanaki.thundercat έγραψε:Gia na mi milisoume gia kapoion me aspro mpoufanaki pou mpainei sto phantom...Slick έγραψε:Ennoeite oti auti lew!!! Se exw mesa na petagesai sto plano apo to pouthena kai na les kati logakia...ax..axx..piperi sto stoma... Kala milame oti auti i kasseta einai ola ta lefta...LantirN έγραψε:Ti ginetai kamaria??
akoustika