Κάψτα όλα....

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

PREDATOR έγραψε:Κι ακόμη είμαστε μονο στην αρχή....
είναι μακρυά ακόμα η μέρα που θα κάνει μπάμ ο λαός και θα επαναστατήσει ενάντια σε όλους τους 300 άχρηστους ;
e-HAF Admin
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

Θέλω να πιστεύω πως όχι... Δεν είναι μακριά εκείνη η μέρα... ΑΡΚΕΙ να πρωτοστατήσουμε εμείς οι νέοι άνθρωποι...
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
sparta
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από sparta »

Πολύ σωστό Kypselos & +1 στον Predator διότι η δικιά μου γενιά ξεκίνησε με επαναστάσεις και έχουμε καταντήσει βολεψάκηδες ωχαδερφιστές και πάνω απ΄όλα μιζάκηδες.

Θυμάμαι τα λόγια του παππού μου. Αγόρι μου όλοι κάποτε πουλιούνται κοίτα εσύ να ξεχωρίσεις, αν παρόλα αυτά νικηθείς κοίτα να πουληθείς τουλάχιστον ακριβά!!!!
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

sparta έγραψε:Πολύ σωστό Kypselos & +1 στον Predator διότι η δικιά μου γενιά ξεκίνησε με επαναστάσεις και έχουμε καταντήσει βολεψάκηδες ωχαδερφιστές και πάνω απ΄όλα μιραζάκηδες.
:em2: :b52:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

και εγώ κάπως έτσι το διάβασα στην αρχή
φοβερή παραλλαγή/παραποίηση :)
e-HAF Admin
gerodinis

Δημοσίευση από gerodinis »

Μετά τα περσινά...

HIGHWAY TO HELL 2008
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

;;;;;
e-HAF Admin
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

Τι κανουν οι ανθρωποι τελικα? Εχουμε τις περιπτωσεις που καποιοι επιτηδειοι βαζουν φωτιες για τους γνωστους λογους αλλα και η αμελεια των ανθρωπων δεν παει πισω.!!! Ειναι δυνατον να παει καποιος να αναψει φωτια μεσα στο καλοκαιρι για να καψει ξεροκλαδα. (Αστα ανθρωπε μου στην μεση στο χωραφι σου και καψτα τον χειμωνα!!!!) Και ομως γινετε. Αυτη η συνειδηση δεν εχει προηγουμενα ελεος, μονο ενας μη λογικος ανθρωπος θα το εκανε αυτο. :arrow: :evil:
Εικόνα

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά θα γίνω:)

Βλέπετε τι γίνεται στην Αυστραλία? εκατόμβη νεκρών και ολοένα και αυξάνονται και κυριολεκτικά καίγεται ολόκληρη η χώρα. Αλλά ξέρουν πως πρώτα πρέπει να σβήσουν τη φωτιά και μετά να επιρρίψουν ευθύνες όπου είναι να τις επιρρίψουν. Φανταστείτε να είχαμε 120 νεκρούς στην Ελλάδα από πυρκαγιά? Θα έπεφτε η κυβέρνηση θα γινόνταν χαμός στα παράθυρα, κοινώς της πουυτάνας!

Αθάνατη ελληνική μιζέρια και γκρίνια. Πάλι καλά να λέμε που τις σβήνουμε, με ελάχιστα έως ανύπαρκτα θύματα.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Greg

Δημοσίευση από Greg »

Σωστός!Ξέρουμε όλοι ότι είμαστε πίσω σε πολλά και έχουμε προβλήματα αλλά και αυτό το ''στο εξωτερικό όλα καλύτερα'' πιστεύω μας έχει φάει.Η φυσικές καταστροφές αντιμετωπίζοντε πολύ δύσκολα και θέλει να ναι όλοι ενωμένοι και όχι να χτυπιούντε για το ποιός φταίει χωρίς να βοηθάνε την κατάσταση :roll:
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

ΝΑΚΟΟΟΟΟΟ ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕ!!! ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕ!!!

Ασε τωρα τις πυρκαγιες στην Αυστραλια και την Καλιφορνια.

Τι συγκριση δικηγοριστικη ειναι αυτη? ΑΠΕΛΑΣΗ ρε.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Παίρνουν πίσω τα λεφτά από τους πυρόπληκτους…
5-Μαρ-2009 Απο ΕΠΙΚΑΙΡΟ
Έζησαν τον πύρινο εφιάλτη το καλοκαίρι του 2007. Το σπίτι τους έπαθε σοβαρές καταστροφές. Όπως όλοι οι πυρόπληκτοι, ζήτησαν και έλαβαν την πολυδιαφημισμένη ενίσχυση των 3.000 ευρώ. Τώρα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τους ζητάει να επιστρέψουν τα χρήματα. Η οικογένεια Δ.Κ. ζει μόνιμα σε ένα χωριό κοντά στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Στο χωριό αυτό τα μέλη της εργάζονται, εκεί ψηφίζουν, εκεί ζουν 12 μήνες το χρόνο, όπως προκύπτει από τη μαρτυρία του δημάρχου και των κατοίκων, αλλά και από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφώνου και νερού….

Το καλοκαίρι του 2007, ολόκληρο το χωριό έπαθε μεγάλες ζημιές από την πύρινη λαίλαπα, που κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδας.
Τότε η κυβέρνηση με μία κίνηση που πολλοί χαρακτήρισαν ως προεκλογική και απόπειρα εντυπωσιασμού, ανακοίνωσε τη χορήγηση της έκτακτης ενίσχυσης των 3.000 ευρώ, σε κάθε πυρόπληκτη οικογένεια, υπό τον όρο να είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής.

Τον περασμένο Δεκέμβρη, όμως, η οικογένεια έλαβε μία επιστολή από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους που της ζητούσε να επιστρέψει… πίσω την έκτακτη ενίσχυση των 3.000 ευρώ, με την αιτιολογία ότι δεν υπέβαλε φορολογική δήλωση στην Εφορία της περιοχής και ως εκ τούτου τα μέλη της δε θεωρούνται μόνιμοι κάτοικοι του χωριού.

Το ίδιο πρόβλημα, όπως λένε οι καταγγέλλοντες, έχουν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του χωριού, το οποίο έπαθε μεγάλες καταστροφές από τη φωτιά.

Μάλιστα, μέσα στη δικαιολογημένη καχυποψία που προκαλεί αυτός ο παράλογος κρατικός μηχανισμός, οι καταγγέλλοντες υποψιάζονται ότι τους ζητούν πίσω τα χρήματα, για να τα… δώσουν στους καταστηματάρχες που έπαθαν ζημιές κατά τα επεισόδια του Δεκεμβρίου…

Οι… παθόντες, που γλίτωσαν από τις φωτιές, αλλά μπλέχθηκαν στα «γρανάζια» του ανάλγητου ελληνικού Κράτους, με επιστολή τους προς το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους και ζητούν εξηγήσεις, προκειμένου να καταλάβουν το σκεπτικό της απόφασης.

(Πηγή: Zougla.gr)
http://www.epikairo.gr/?p=14261
e-HAF Admin
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Η γνώμη σου;
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
condor

Δημοσίευση από condor »

εγω λεω να μην την πω γιατι.. αντε!
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Απάντηση