Καπου άκουσα ότι προσέφεραν βοήθεια. Αλλά ακόμα και αν δεν ήταν έτσι δεν βλέπω το λόγο γιατί εσύ και εγώ (και ως κράτος) να γίνουμε λιγότερο ανθρωπιστές - δηλαδή να προσφέρουμε βοήθεια όταν κάποιος την έχει ανάγκη και εσυ μπορείς να την προσφέρεις.Anzac έγραψε:εγώ θα την πω την κακία μου πάλι και αν έχω άδικο βαράτε με
οι φίλτατοι γείτονες εξ ανατολάς, προσφέρανε κανένα πτητικό μέσο για ενίσχυση μας ή μας γειώσανε και κάνανε την πάπια ;
γιατί αν έγινε το 2ο είμαστε και πολύ μακάκες που τρέχουμε κάθε φορά στους σεισμούς τους, επειδή είμαστε σκ$^$φιλότιμοι
Κάψτα όλα....
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence
...γιατί εμείς ως Ελλάδα τρέχουμε απο την 1η κιόλας στιγμή για να δώσουμε βοήθεια, αλλά οι δίπλα όπως βλέπω μετά απο 3 μέρεςBishop έγραψε: ...Αλλά ακόμα και αν δεν ήταν έτσι δεν βλέπω το λόγο γιατί εσύ και εγώ (και ως κράτος) να γίνουμε λιγότερο ανθρωπιστές - δηλαδή να προσφέρουμε βοήθεια όταν κάποιος την έχει ανάγκη και εσυ μπορείς να την προσφέρεις.
σαν να λέμε εχέστηκε η Φατμέ στο Γενιτζαμί
θα μου πείς βέβαια, αν στην Ελλάδα Βασιλεύουν Ρουσσοπουλαίοι, πιάσε το αυγό και κούρεφτο
e-HAF Admin