Κάψτα όλα....

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Bishop
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Bishop »

Anzac έγραψε:εγώ θα την πω την κακία μου πάλι και αν έχω άδικο βαράτε με

οι φίλτατοι γείτονες εξ ανατολάς, προσφέρανε κανένα πτητικό μέσο για ενίσχυση μας ή μας γειώσανε και κάνανε την πάπια ;

γιατί αν έγινε το 2ο είμαστε και πολύ μακάκες που τρέχουμε κάθε φορά στους σεισμούς τους, επειδή είμαστε σκ$^$φιλότιμοι
Καπου άκουσα ότι προσέφεραν βοήθεια. Αλλά ακόμα και αν δεν ήταν έτσι δεν βλέπω το λόγο γιατί εσύ και εγώ (και ως κράτος) να γίνουμε λιγότερο ανθρωπιστές - δηλαδή να προσφέρουμε βοήθεια όταν κάποιος την έχει ανάγκη και εσυ μπορείς να την προσφέρεις.
To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Bishop έγραψε: ...Αλλά ακόμα και αν δεν ήταν έτσι δεν βλέπω το λόγο γιατί εσύ και εγώ (και ως κράτος) να γίνουμε λιγότερο ανθρωπιστές - δηλαδή να προσφέρουμε βοήθεια όταν κάποιος την έχει ανάγκη και εσυ μπορείς να την προσφέρεις.
...γιατί εμείς ως Ελλάδα τρέχουμε απο την 1η κιόλας στιγμή για να δώσουμε βοήθεια, αλλά οι δίπλα όπως βλέπω μετά απο 3 μέρες

σαν να λέμε εχέστηκε η Φατμέ στο Γενιτζαμί

θα μου πείς βέβαια, αν στην Ελλάδα Βασιλεύουν Ρουσσοπουλαίοι, πιάσε το αυγό και κούρεφτο
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Εικόνα

καλά πότε πρασίνησε έτσι η Ελλάδα ;

Που είναι τα καμμένα οΕο ;
e-HAF Admin
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από condor »

το ολο project υλοποιηθικε στα πλαισια της αναδασωσης που ανακοινοθηκαν μετα τις τελευταιες πυρκαγες...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ζήτω η πράσινη ανάπτυξη :) :) :) :)
e-HAF Admin
Απάντηση