Πως να καταστρέψετε ένα μαχητικό

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Alexander

Δημοσίευση από Alexander »

Άντε, επειδή έχω έμπνευση, θα τεκμηριώσω την κατάσταση: Αιχμαλωτίστηκες κατά τη διείσδυση και σου αφαιρέθηκαν όλα τα υλικά, μέχρι και τα κορδόνια από τα άρβυλα. Χάρη στην άρτια εκπαίδευσή σου στην απόδραση - διαφυγή - επιβίωση την κοπάνησες. Και επειδή εσύ και ο John Rambo μπορείτε να εξολοθρεύσετε ολόκληρο στρατό με μια οδοντογλυφίδα, αποφασίζεις να συνεχίσεις την αποστολή! Laughing Laughing Laughing (Το Νόμπελ λογοτεχνίας ΤΩΡΑ!)
...χιχιχι....έτσι μου αρέσουν τα τρελά σενάρια crazy boy.... :lol: .....

........αφού εγώ & ο Rambo είμαστε το ένα & το αυτό :lol: θα αποδράσω ακόμα & ξεβράκωτος. Μετά θα πάω στη μαύρη αγορά του χωριού να βρω το Συνταγματάρχη να τον διαολοστείλω, γιατί κ τις οδοντογλυφίδες μόνος μου τις έφτιαξα & ας στείλουν τα F-16 να κάνουν κάνα Oca Strike :P

...εγώ εκεί μέσα δεν ξαναπάω....έχω εφιάλτες μετά τα βασανιστήρια

:biggrin: :biggrin:

Χάρε ρίξε μια ματιά στο π.μ σου.
pyrforos

Δημοσίευση από pyrforos »

υποθετω ρουχα μεσ στον αεραγωγο και μερικα καλα κλωτσιδια στα flaps..
Εικόνα
Εικόνα
Αντιπλοιαρχος Χ.Καραθανασης Π.Ν.
Αντιπλοιαρχος Π.Βλαχακος Π.Ν.
Σημαιοφορος Ε.Γιαλοψος Π.Τ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ Σμη/γος
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι
yak167

Δημοσίευση από yak167 »

pyrforos έγραψε:υποθετω ρουχα μεσ στον αεραγωγο και μερικα καλα κλωτσιδια στα flaps..
Τα ρούχα φαίνονται στο pre-flight check.. Κλωτσίδια στα φλαπς?? Παθαίνουν τίποτα? Ξέρει κανείς? Πιστεύω πως όχι, τα no-step επάνω μάλλον είναι για την ασφάλεια του προσωπικού και όχι του αφ/ους. Χωρίς υδραυλική πίεση, μπορεί να κινηθούν υπό το βάρος σου και να πέσεις..

Μάλλον βίδες κτλ βαθιά μέσα στον αεραγωγό όπως είπε προλαλήσαντας.

Επίσης οι τσίχλες στους πιτοτ, θα κάνουν δουλία άν δεν τις πάρουν χαμπάρι. έχει γίνει ατύχημα σε πολιτικό αεροσκάφος από φραγμένο πιτοτ απο κερύθρα μέλισσας. έβαλαν autopilot, readings μόνο από static, autothrottle λόγω φαινομενικόυ overspeed ενώ το αεροσκάφος ήταν σε stall..
Dimi, I love flying bars ... why am building TVs??
Άβαταρ μέλους
mechgr
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mechgr »

Το γρηγορότερο ήταν του Γρηγόρη (νομίζω...)

Pull the ejection cord και run like hell!!!
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!
Εικόνα
Απάντηση