Αρκεί να ήταν και όμορφη!!!!Anzac έγραψε:αν ήταν σωματικός έλεγχος, όχι!Anduril έγραψε:απορια...................
αν ηταν γυναικα μπατσινα τοτε θα παραπονιοσουν???????
Και που λέτε σήμερα το πρωί...
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΝΑ'ΧΕΙΣ ΓΙ'ΑΣΠΙΔΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΑΣ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
ΝΑ'ΧΕΙΣ ΓΙ'ΑΣΠΙΔΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΑΣ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο έκανα το ποστ ισως να παρεξηγήθηκε λίγο.
Καταρχήν όπως είπα και στην αρχή δεν είχα πινακίδα, που αυτό με βάζει σε υψηλή επικινδυνότητα ύποπτο. Δεν στράβωσα τόσο με τον σωματικό έλεγχο, αλλά με 3 κινήσεις.
1. Ο τρελά επικίνδυνος ελιγμός που έκανε επάνω μου με πρόθεση όχι απλά να με σταματήσει, αλλά να με ρήξη κιόλας. ένας νέος σχετικά οδηγός μπορεί και να έπεφτε.
2. Το γεγονός οτι ο συνάδλεφός του έβγαλε το όπλο είναι απαράδεκτο. Να ήταν σε ετοιμότητα ναι, αλλα να το έχει τραβήξει και να σημαδεύει θεωρώ πως απγορεύεται.
3. Η δικαιολογία που μου είπε. ότι ήθελε να δείξει στον νέο πώς γίνεται ενας έλεγχος
Καταρχήν όπως είπα και στην αρχή δεν είχα πινακίδα, που αυτό με βάζει σε υψηλή επικινδυνότητα ύποπτο. Δεν στράβωσα τόσο με τον σωματικό έλεγχο, αλλά με 3 κινήσεις.
1. Ο τρελά επικίνδυνος ελιγμός που έκανε επάνω μου με πρόθεση όχι απλά να με σταματήσει, αλλά να με ρήξη κιόλας. ένας νέος σχετικά οδηγός μπορεί και να έπεφτε.
2. Το γεγονός οτι ο συνάδλεφός του έβγαλε το όπλο είναι απαράδεκτο. Να ήταν σε ετοιμότητα ναι, αλλα να το έχει τραβήξει και να σημαδεύει θεωρώ πως απγορεύεται.
3. Η δικαιολογία που μου είπε. ότι ήθελε να δείξει στον νέο πώς γίνεται ενας έλεγχος
okDoperman έγραψε:Λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο έκανα το ποστ ισως να παρεξηγήθηκε λίγο.
Doperman έγραψε: 2. Το γεγονός οτι ο συνάδλεφός του έβγαλε το όπλο είναι απαράδεκτο. Να ήταν σε ετοιμότητα ναι, αλλα να το έχει τραβήξει και να σημαδεύει θεωρώ πως απγορεύεται.
Απο όσο ξέρω απαγορεύεται, μόνο αν πρώτα πάρουν σήμα-άδεια να το κάνουν ή/και μόνο αν το επιφέρει η κατάσταση στο περιστατικό.. Άν... πχ... πάθεις ένα... νευρικό κλονισμό απο αυτό... εφιάλτες τα βράδια... φοβίες κτλ κτλ και έχεις και δικηγόρο γατό μπορείς να κάνεις πολλάαα.... Μπορεί και να είμαι λάθος όμως, που είναι αυτό το παιδί να μας απαντήσει???.. Έλα σε εσένα μιλάωωωω... άσε τα μοντελάκια στην άκρη, το στοκάρεις μετά λέμε....!

1.Επιτάχυνση (Unload and extend). Roll και Jink αν χρειαστεί στο καπάκι.Doperman έγραψε:1. Ο τρελά επικίνδυνος ελιγμός που έκανε επάνω μου με πρόθεση όχι απλά να με σταματήσει, αλλά να με ρήξη κιόλας. ένας νέος σχετικά οδηγός μπορεί και να έπεφτε.
2.Check 6!
3.Στα 500μ separation 90degrees roll left στην πρώτη αριστερή στροφή σε corner.(άνω όριο!!)
4.AirBreaks Out, μανέτα Idle - roll 180 degrees right
5.Out of plane maneuver για jink και reversal πάνω του μετά το overshoot.
Aν το μπατσόνι δε χτυπήσει στη 1η εύκαιρη μάντρα εμένα να μη με λένε "xrhstaras".
Tα αλητόνια...κάθε χρόνο στην Ελαφόνησσο με σταματάγανε για έλεγχο....Ναρκωτικά - Όπλα. Ούτε alchotest ούτε άδεια δίπλωμα , ούτε τπτ!!! Μου το σηκώναν το εργαλείο στον αέρα!!!
Η δικιά μου σε έναν έλεγχο ένα καλοκαίρι τα χε παίξει. ...τυπικά πράγματα της λέω.
Από τότε που κουρεύτηκα και ξυρίστηκα δε με ξανασταματήσανε....Περίεργο...
-
kostas_xalkida
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

- Επικοινωνία: