Ενα ΒΙΠ είμαστεεε...

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

η όλη υπόθεση μοιάζει με τα επισόδεια/εξέγερση στην Γαλλία πρίν καιρό, όπου τότε νομίζω είχε δολοφονηθεί ένας μαύρος επίσης απο αστυνομικό, σωστά ;

έτσι και αυτοί καίγανε και σπάγανε αδιάκριτα
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
tas_mak

Δημοσίευση από tas_mak »

Όσοι επισκεφθούν από περιέργια και μή το group στο facebook που παραθέτει ο Leo ας δουν το avatar του δημιουργού του . 1 εικόνα 1000λέξεις.
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Για κάποιους ανθρώπους η δυσαρέσκεια είναι κάτι που εκφράζεται με βία, για κάποιους άλλους με ειρηνική διαμαρτυρία ή αλλαγή ψήφου (θεμιτότατο) και για κάποιους άλλους δεν βρίσκει τρόπο έκφρασης. Ας μήν εξετάσουμε ποιός έχει δίκιο αλλά ας σταθούμε στο ότι όλοι ειναι δυσαρεστημένοι. Η κοινωνία σαν σύνολο δεν δικάζεται ποτέ. Μόνο ακούμε αυτά που μας λέει και λύνουμε τα προβλήματά της. (αυτό θα έπρεπε να είναι δουλειά πολιτικού).
Η Ιστορία εδώ και 3-4 χιλιάδες χρόνια κάνει κύκλους. Το ξέραμε ότι θα συμβεί και πολύ άργησε.
Τώρα αν εμένα μου σπάσουν το αμάξι, προφανώς θα τα έπαιρνα μαζί τους (ακόμα και αν ήμουν ένας από αυτούς) αλλά μέχρι να μου το σπάσουν δεν μου προκαλούν μεγαλύτερο μίσος από ό,τι οι οπαδοί μιάς ομάδας που καινε τα ίδια για ένα δίωρο παιχνίδι. Εμάς τους άλλους τώρα τι μας καίει? Ξαφνικά ενδιαφερόμαστε για τα αυτοκίνητα και μαγαζιά των αλλονών? Και στο κάτω κάτω ποια ομάδα έκανε περισσότερη ζημιά? Μάλλον οι αστυνομικοί. (Ζωή ενός παιδιού=ανεκτίμητη.... Για όλα τ'άλλα υπάρχει μία VISA). Το έργο της αστυνομίας κρίνεται συνολικά. Αναποτελεσματικότητα στην τρομοκρατία, τα ναρκωτικά, τη φύλαξη και τα γήπεδα VS αποτελεσματικότητα σε λαϊκές πορείες και εξεγέρσεις αντιεξουσιαστικών ομάδων (όπα! αυτή η λέξη "αντιεξουσιαστικών" αμφισβητεί την εξουσία μας). Μάλλον κάτι μου θυμίζει αυτό το πλάνο.

Αυτές οι ομάδες δεν είναι ξένες προς την κοινωνία. Πρέπει να τις δούμε με πιό κριτικό μάτι και να δούμε ποιά προβλήματα τους υποκινούν. Ακόμα και η αλόγιστη βία στα γήπεδα έχει συγκεκριμένα (πλήν πολλά) αίτια που προκαλείται. Εντάξει τώρα τους βγάζουμε "επιθετικούς". Οταν θα είναι 1000, 2000, 3000,10000 τι?? Τότε θα είναι πάλι ένα "εξάνθημα" της κοινωνίας? Η μήπως τότε θα καταλάβουμε ότι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της που βρήκε ακραίο τρόπο έκφρασης (γιατί τόσα μέσα είχε, ή τόσο του έκοβε, ή έτσι πιστεύει ότι πρέπει)....
Ακόμα και αν παραδεχτούμε ότι όλοι αυτοί χρειάζονται ψυχολόγο, με τέτοια συχνότητα που συναντούμε το φαινόμενο, πάλι πρόβλημα κοινωνικό είναι και η κοινωνία πρέπει να το γιατρέψει (και όχι με τακτικές τύπου "ΚΑΙΑΔΑΣ.Inc" ή "Μάργκαρετ Θάτσερ Α.Ε.").

Η βία είναι κάτι κακό ακόμα και για κάποιον που είναι "αγωνιστής". Φανταστείτε να είστε "αγωνιστές" σε πορείες και όταν πιά μεγαλώσετε και παλέψετε για τα παιδιά σας και χτίσετε ένα σπίτι δουλεύοντας σα σκυλι να έρθει ένας νεαρός πάλι "αγωνιστής" και να σας κάψουν 15.000€ αυτοκίνητο=3-4 χρόνια δουλειας (δεν έβαλα τόνο επίτηδες)). Τότε και βέβαια θα τα πάρεις. Αλλά τι θα σε αγριέψει περισσότερο η ζημιά΄που έχεις υποστεί από έναν που παλεύει για τον εαυτό του ή η ζημιά που προκαλεί ένα κράτος που θα έπρεπε απλά να υπηρετεί και να δημιουργεί για σένα και που μετριέται σε χρόνια βασανισμένης ζωής και σε νεκρούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sierraxray την 08 Δεκ 2008, 23:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εικόνα
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

tas_mak έγραψε:Όσοι επισκεφθούν από περιέργια και μή το group στο facebook που παραθέτει ο Leo ας δουν το avatar του δημιουργού του . 1 εικόνα 1000λέξεις.
Σιγά μην υποστηρίξουμε και τους αναρχικούς τώρα. Αυτό μας έλειπε...
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
ScarFace
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ScarFace »

Mystic_J έγραψε:Σιγά μην υποστηρίξουμε και τους αναρχικούς τώρα. Αυτό μας έλειπε...
+1
"Dio, ha creato l'uomo...
...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"

Bombardieri d'acqua Italiani
Εικόνα
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Σιγά μην υποστηρίξουμε και τους αναρχικούς τώρα. Αυτό μας έλειπε...
Εθνικιστής το άνοιξε το Group, όχι Αναρχικός. Εκτός και αν το είδες, δεν σου έκανε εντύπωση το group και αναφέρεσαι στο σχόλιο του Blog (που νομίζει ότι είναι εφημερίδα).
Εικόνα
eagle

Δημοσίευση από eagle »

μια αποψη παιδια ολοι αυτοι δεν ειναι αναρχικοι ,ολο αυτο εβραζε καιρο ,καποιοι ενδιαφεροναι για την ασφαλεια της χωρας και καποιοι για την βιοσιμοτητα της

το κεφαλαιο ομως και η κυβερνηση για τιποτα απο τα δυο
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

άντε με το καλό και απαγόρευση κυκλοφορίας, πραξικόπημα κλπ κλπ

ρε μπας και είναι στημένο όλο αυτό για να πάρουν οι τράπεζες (που κάηκαν) τα 28δις ;
e-HAF Admin
RunnerBaylisstic

Δημοσίευση από RunnerBaylisstic »

Anzac έγραψε:άντε με το καλό και απαγόρευση κυκλοφορίας, πραξικόπημα κλπ κλπ

ρε μπας και είναι στημένο όλο αυτό για να πάρουν οι τράπεζες (που κάηκαν) τα 28δις ;

Δεν θα πω για τις τραπεζες, αλλα στημενο ειναι σιγουρα...
Εικόνα
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Οποιος προλαβε διαβασε, ποστ deleted.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jester την 08 Δεκ 2008, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
cosa

Δημοσίευση από cosa »

εκτός απο όλα τα άλλα λέει , η χώρα ζημιώθηκε γιατί έχασε 3 άτομα (1 νεκρός, και 2 φυλακή) που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν λέει σε περίπτωση επιστράτευσης, και τώρα ο στρατός μας θα είναι -3....
να σαι καλά ρε φίλε καινούργιο συκώτι μας έφτιαξες.....ασε που τώρα η εφορία θα στέλνει 3 εκκαθαριστικά λιγότερα...αυτό που το βάζεις....
ελπίζω να προβληματίζεσαι ανάλογα με τους 150 νεκρούς της ασφάλτου που έχουμε κάθε ΠΣΚ και με τους 300 τραυματίες που επιβαρύνουν το κράτος με τα έξοδα νοσηλείας τους.

ο άλλος λέει καλά κάνουν και τα καίνε, αλυσίδες καίνε δεν έχουν ανάγκη...
δε μου λες ρε φιλαράκι , αμα μαζέψεις τα τελευταία σου 100 χιλιάδες ευρώ για να ανοίξεις μικρογεύματα "Ανέστης" και ερθουν και στο κάψουνε θα έχεις πρόβλημα ή όχι? για ποιές ασφάλειες μας λές? στην Ιερά Μητρόπολη νομίζεις οτι είναι ασφαλισμένα? πόσα νομίζεις οτι είναι τα ασφάλιστρα για ένα μαγαζάκι που ανοίγει στην "διακεκαυμένη ζώνη" των Εξαρχείων και εκεί γύρω?
ασε που εγώ είδα πολλά μαγαζάκια που οι ιδιοκτήτες τους μιλάγαν πάλι πριν 2 εβδομάδες στις κάμερες, με θέμα την κρίση αυτή τη φορά, και κλαίγανε επειδή είχαν 50 ευρώ τζίρο την μέρα...ε τώρα τους τα κάψανε και ησύχασαν...καλά κάνουν και τα καίνε...

(ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ , ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ, ΖΗΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ)

βλέποντας πάντως τα γεγονότα των ημερών έρχομαι και αναρωτιέμαι...

:arrow: οι Αγγλοι π.χ. είναι μπαλαλάικες που ΔΕΝ ΟΠΛΙΖΟΥΝ τους αστυνομικούς που περιπολούν στους δρόμους, και είναι δουλειά τους να τους βρίζουν τη μάνα:?:

:arrow: Αυτοί οι νεοναζί οι γερμανοί που είναι όλοι 2 μετρα επί 2 μετρα, με τα ξυρισμένα κεφάλια και τα τατουάζ, γιατί άραγε κατουριούνται πάνω τους όταν βλέπουν τα αναλογα γερμανικά ΜΑΤ ,και πρώτοι αυτομολούν προς την κοντινότερη οδό διαφυγής με γρήγορο και μεγάλο διασκελισμό:?:

:arrow: Γιατί , ενώ είναι γνωστό οτι δεν ισχύει το πανεπιστημιακό άσυλο(εφόσον οι σχολές είναι τίγκα στους ασφαλίτες καθημερινά) οι άνθρωποι με τα μάυρα full-face σκουφάκια τα χρησιμόποιούν ως ορμητήρια και κανένας δεν τους ενοχλεί όταν έιναι μέσα:?:

:arrow: Τι διαδικασίες χρειάζονται ωστε να δώσει ένας πρύτανης 48ωρη άρση ασύλου σε καταστάσεις όπως αυτή:?:

:arrow: Σε αυτό το πανηγύρι που παρακολουθούμε, για πόσο ακόμα οι αρκουδιάρηδες(δημοσιογράφοι) θα βαράνε τα ντέφια για να χορεύουν οι αρκούδες(αναρχοκομουνοπανκ-και καλά αντιεξουσιαστές):?:

η αγαπημένη μου ατάκα, οπως ήδη ξέρουν όσοι έχουν διαβάσει παλαιότερα ποστ μου εδώ, είναι η εξής....

Να του βάλουμε φωτιά να δούμε πως καίγεται....

Ε λοιπόν δεν περίμενα ποτέ οτι θα έβρισκε τέτοια εφαρμογή....
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

μπορεί εύκολα κανείς να διακρίνει τους μαθητές που αντέδρασαν ειρηνικά απο τους ταραχοποιούς βανδαλους εμπρηστές

οι μόνοι που δεν μπορούν να το διακρίνουν είναι οι αστυνομία και το κράτος

περαστικά μας

να καθηερώσουμε αυτές τις μέρες εθνικό πένθος και μαυρα χριστούγεννα, όχι τόσο για τον 15χρονο, αλλά για τον κοσμάκη που έχασε την περιουσία του

βρε μπας και έτσι σκοπεύει η κυβέρνηση να επενδύσει στην πραγματική οικονομία ; λέτε οι εμπρησμοί να τονώσουν την αγορά και να κινηθεί το χρήμα , να πληρώσουν οι ασφαλιστικές ; να πέσουν να κατασκευαστικά δάνεια βροχή και να βγούμε κερδισμένοι ως χώρα στο θέμα της οικονομίας

τελικά η κυβέρνηση έχει πολύ δαιμόνιο μυαλό ή εγώ έχω επιστημονική φαντασία ;
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Anzac έγραψε:η όλη υπόθεση μοιάζει με τα επισόδεια/εξέγερση στην Γαλλία πρίν καιρό, όπου τότε νομίζω είχε δολοφονηθεί ένας μαύρος επίσης απο αστυνομικό, σωστά ;

έτσι και αυτοί καίγανε και σπάγανε αδιάκριτα
ο συσχετισμός που έκανα σήμερα νωρίτερα, αναφέρθηκε και στις ειδήσεις

τελικά αλλάζω επάγγελμα

το μόνο μου λάθος είναι ότι τότε δολοφονήθηκαν 2 ανήλικοι (το 2005) και μάλιστα μετανάστες
e-HAF Admin
cosa

Δημοσίευση από cosa »

Jester έγραψε: Ωραια μαγκια! Βριζω τους μπατσους γιατι ο μπαμπας μου εχει κονε κ ακομη κ μεσα να με βαλουν θα με βγαλουν την αλλη μερα και θα μεχουν κερασει κ καφε οπως τον καρβελα...
η μία όψη είναι αυτή που λες...

η άλλη όψη είναι αυτή..
Ωραία μαγκιά...βγάζω όπλο και καθαρίζω τον ηλίθιο πιτσιρικά που είναι τόσο ανεγκέφαλος και με βρίζει μαζί με άλλα 30 άτομα και το παίζει τσάμπα μάγκας γιατί ο πατέρας του έχει κονέ και ακόμα και μέσα να τον βάλω την άλλη μέρα θα βγεί έξω όπως ο καρβέλας....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cosa την 08 Δεκ 2008, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

cosa έγραψε: :arrow: Αυτοί οι νεοναζί οι γερμανοί που είναι όλοι 2 μετρα επί 2 μετρα, με τα ξυρισμένα κεφάλια και τα τατουάζ, γιατί άραγε κατουριούνται πάνω τους όταν βλέπουν τα αναλογα γερμανικά ΜΑΤ ,και πρώτοι αυτομολούν προς την κοντινότερη οδό διαφυγής με γρήγορο και μεγάλο διασκελισμό:?:
1. Οι νεοναζι και λοιποι αλλοι μπορει να φωναζουν να βριζουν, να κανουν 1002 και ο αστυνομος ναναι μπροστα τους, αλλα ετσι τον ακουμπησουν, παει...

2. Και οι αστυνομοι εδω θηρια ειναι και πιο πολυ απο τους νεοναζι οποτε τους παιρνει λιγο ο φοβος.

3. Εδω ρε μανο στο euro οι τουρκοι ειχαν κλεισει το δρομο και πανηγυριζαν και η αστυνομια τους εγραφε τα αμαξια κ αυτοι δεν εκαναν τπτ, εμεναν να πανηγυριζουν! ΧΑΧΑ!

4. Εδω ο πολιτης ετσι κ του καψουν τη μιση βιτρινα θα παρει φουλ αποζημιωση, η ασφαλιστικη του θα ζητησει ρεστα απο την αστυνομια, και τα λεφτα θα φεσωθουν σε καποιον ωστε να τα παρει ο πολιτης. Εδω οση γραφειοκρατια κ αν εχει απο τη στιγμη που κανεις οτι λεει ο νομος, δλδ εχεις ασφαλισμενο το μαγαζι σου, τα λεφτα σου θα τα παρεις. Απο ποιον δε ξερω, αλλα θα τα παρεις.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

ΥΓ. Οι νεο ναζι εχουν αυξηθει δραματικα τα τελευταια χρονια στην πρωην ανατολικη γερμανια.Για 2 λογους. Τον 1 τον φανταζεστε, ο αλλος ειναι εξισου απλος.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Απάντηση