anka έγραψε:
Σηκώνονται τα ελικόπτερα, κάνουν τις βολές τους με τους Hellfire και ξεκινούν για να κάνουν τις βολές με τα πυροβόλα τους. Όλων των Apache οι βολές είναι επιτυχείς, εκτός ενός!!!! του συγκεκριμένου ελικοπτέρου οι βολές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν να "βάραγε στον γάμο του καραγκιόζη". Δεν ήταν όμως έτσι απλά τα πράγματα!! Το συγκεκριμένο Apache έκανε κουμπότρυπες ένα αυτοκίνητο... Φαντάζομαι μπορείτε να φανταστείτε ποιός ήταν ο ιδιοκτήτης του
Το προαναφερόμενο σκηνικό μου το διηγήθηκε φίλος, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας και του οποίου της αξιοπιστία δεν έχω κανένα λόγο να την αμφισβητήσω
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω εσένα ή και το φίλο σου, γιατί μου φαίνεται πολύ "κάπως" όλο αυτό?? Γιατί δεν μαθεύτηκε?? Τί συνέπειες είχαν οι πιλότοι?? Πού τον είχαν βάλει να παρκάρει, στο πεδίο βολής μέσα μόνο του?? Δεν είχε άλλα αυτοκίνητα η κόσμο γύρω του?? Και το κυριότερο.. Έχεις δεί τι ζημιά κάνει μια ριπή των 12 βλημάτων των 30mm απο το πυροβόλο του Apache?? Δεν θέλω να κάνω τον άπιστο Θωμά, αλλά αν όχι μια φώτο έστω ακόμα μια επιβεβαιωμένη μαρτυρία κάτι θα ήταν.. Και το Λιτόχωρο έχει πολύυυ κόσμο που παρακολουθεί τις ασκήσεις..
Όπως είπα και στο post που έκανα, εγώ δεν ήμουν εκεί, οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, ή να διαψεύσω τα λεγόμενα του φίλου μου. Αν όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας του, τότε φαντάζομαι η μόνη ευθύνη που ενδεχομένως να φέρω, είναι η αναπαραγωγή της ιστορίας αυτής και μόνο
Sorry αλλα μουφα ακουγετε το σκηνικο.Εχω κανει βολη αντιεροπορικων στο Λιτοχωρο και ξερω το μερος....εκτος των αλλων αν οχι οι κατοικοι ΑΥΤΟΣ ο λυγδης θα ειχε χαλασει τον κοσμο ...enyway παντως ειναι μια ωραια εικονα
ουυφφ ας μην αρχισω να λεω για τον Κ βερυκοκο... Ας πουμε απλα οτι τειιοα ατομα κανουν ενα καλο και 10 κακα μαζι..Μου ηθελε και διαβαθμισμενα εγγραφα ο κυριος... ΧΑ!!!
pyrforos έγραψε:ουυφφ ας μην αρχισω να λεω για τον Κ βερυκοκο... Ας πουμε απλα οτι τειιοα ατομα κανουν ενα καλο και 10 κακα μαζι..Μου ηθελε και διαβαθμισμενα εγγραφα ο κυριος... ΧΑ!!!
Ποιο είναι αυτό το ένα καλό που κάνει το βερίκοκο?